Kaçıncı tüp bebek ile hamile kaldınız?

Dogal yoldan hamile kalan kadinlar.. nasil buyuk bir mucize icinde olduklarini insallah biliyorlardir.. 10 vakit namaz kilsalar az..... galiba yakinda kısır ve sadece tup bebek le hamile kalinabilen bir nesil geliyor...
Cok dogru soylemissin canim.. doğal yoldan ziyade tüp bebek aşılama vs. Hepsi baya artti. . Ilerde dahada kötü olmaz insaallah.. Allahim isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli bir evladi..

Cok dogru soylemissin canim.. doğal yoldan ziyade tüp bebek aşılama vs. Hepsi baya artti. . Ilerde dahada kötü olmaz insaallah.. Allahim isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli bir evladi..
Kizlar bize doktorumuz dedi zaten bundan 20yil sonra normal yoldan gebe kalanlar parmakla gosterilecek hale gelecek her gecen yil tup bebek asilama vs. Biraz daha artiyor dedi bizimde sorunumuz sperm azligi Allah yardimcimiz olsun

Kizlar bize doktorumuz dedi zaten bundan 20yil sonra normal yoldan gebe kalanlar parmakla gosterilecek hale gelecek her gecen yil tup bebek asilama vs. Biraz daha artiyor dedi bizimde sorunumuz sperm azligi Allah yardimcimiz olsun
Amin canim insaallah.. bizde de sorun spermde.. insaallah Rabbim bizede nasip eder.. hayirli saglikli evlat..

Ben ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. İlk denemem temmuz ayında oldu ama maalesef tutmadı. İkinci denemem de 27 ekimde başladı. Çok şükür hamileyim. Allah'ım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

Ilk denememi ekim yaptim iki adet 5.gun embriyoesu transfer edildi ikiside tuttu ama maalesef 7.hafta kalbi durdu doktorun kurtaji onermedi 2 hafta bekledik sonra ilacla dustu acaibadem maslak bulent tras a giitm cok yogun ama cok iyi bir ekiple calisiyorlar ikinci denememi yine onlarla yapacağım 2 ay sonra

Canim dusukten sonra pihtilasma testini yaptirdinmi yaptirmadiysan kesinlikle yaptirmalisin

Olumsuz ornek olacak benimki ama inş siz benim yasadiklarimi yasamazsiniz tedavi suresi uzun olunca yasananlari yazmak da uzun oluyor. 2 asilama 4 tüp bebek denemesi ve hepsi de negatif sorun açıklanamayan kisirlik. Sirasiyla yaziyorum yasadiklarimi 1. Tüp bebek 8 yumurta toplandi 1 tane 3. Gün empriyosu transfer edildi sonuç negatif. 2. Tüp bebek denemesi yine 8 yumurta toplandi 2 tane 3. Gün emoriyosu yine negatif. 3. Denemem tadavi yarida kesildi yanlis protokol uygulandigi için. 4. Deneme 11 yumurta toplandi 5. Gün empriyosu 2 tane transfer edildi sonuç diş gebelik. Degerlerim normale dönünce dondurulmuslarla deneyecegiz tekrar önümüzdeki aylarda ama benim hic umudum kalmadi hic hemde

insallahhh bu defa olur bende 3.denememden dun negatif sonuc aldim cok kotuyum Allahtan umut kesilmez insallah 2017de yuzumuz guler

insallahhh bu defa olur bende 3.denememden dun negatif sonuc aldim cok kotuyum Allahtan umut kesilmez insallah 2017de yuzumuz guler
İnş cnm tüm pualarimiz bu yönde uzulme diyemiyorum çünkü biliyorum neler hissettiğini tekrar deneyecegiz artilk. Bu arada sizin sorun ne idi

@Aysemm01 tatlım senin hamileyim yazını okudum yüreğim hop etti bir baktım eskiymiş.

bende ikinciyi deneyeceğim inşallah arkadaşlar.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

@Aysemm01 tatlım senin hamileyim yazını okudum yüreğim hop etti bir baktım eskiymiş.

bende ikinciyi deneyeceğim inşallah arkadaşlar.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Canim benim bir ruyaydi gerceklesemeden bitti gitti iste ama tekrar mucadeleye devam ve baska bir merkezle baska doktorlarla bence bir yerde aksilik pesimizi birakmiyorsa degistirmek lazim insallahh 2017de anneyizz

Canim benim bir ruyaydi gerceklesemeden bitti gitti iste ama tekrar mucadeleye devam ve baska bir merkezle baska doktorlarla bence bir yerde aksilik pesimizi birakmiyorsa degistirmek lazim insallahh 2017de anneyizz

ayy inşallah kuzum
bende ayın 10unda adet olup tekrar doktora gideceğim.
eğer bir sorun yoksa başlayalım tedaviye istiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…