evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi birisinin peşimden koşması için neler yapabilirim yardımcı olur musnuz? tskler şimdiden..
Yüzünü bir göster iki kaç, bir ara iki arama.
Bir mesajına cevap ver, üç verme.
Bir buluşmak iste bir isteme.
seni merak etmesini sağlayacak her türlü etken peşinde koşmasını sağlayacaktır.
Sessizlik ve kaçamak yanıtlar gibi:)
işte bunlara bayıldım tskler cnm kesinlikle uygulayacam :)
öyle erkekler war ki o kovalama olayı deli gibi sevseler bile olmuyor malesef.. kaçmaya calısırken bı bakarsın sogutmussundur kendinden. nabza göre serbet vermek önemli.. telefonunu acmamalar falan eskıdendi bence.. acı ceken kovalıyo bu devirde. daha sonra acıya bagımlı olunca da sefkat gosterdın mı soguyo senden. bence kacıp kovalanmak yerine çıtayı yukselterek daha zor daha yüksek seviyeli erkekleri elde etmeyi ve elinde tutmayı öğrensen ii edersin. tepkı verenler olabılır ama malesef fazlasıyla gerçekçiyim.
Rica ederim:)
Erkekler her dediğini yaptığın zaman ve onu kırmamaya üzmemeye çalıştığın zaman şımarabiliyorlar:) Tabi hepsi için geçerli değil elbette ama " gizemli ve kaçamak" davranışlar merak duygusu uyandırıp kişiyi diğerine ister istemez bağlar:)
öyle erkekler war ki o kovalama olayı deli gibi sevseler bile olmuyor malesef.. kaçmaya calısırken bı bakarsın sogutmussundur kendinden. nabza göre serbet vermek önemli.. telefonunu acmamalar falan eskıdendi bence.. acı ceken kovalıyo bu devirde. daha sonra acıya bagımlı olunca da sefkat gosterdın mı soguyo senden. bence kacıp kovalanmak yerine çıtayı yukselterek daha zor daha yüksek seviyeli erkekleri elde etmeyi ve elinde tutmayı öğrensen ii edersin. tepkı verenler olabılır ama malesef fazlasıyla gerçekçiyim.
sen kac ben kovalarimsaka tabi en basiti umursama...
Benim yazıma nazaran telefonu açmamalar eskidi dediysen, benim " bir mesaj at üç atma, bir ara bir arama" dememin altındaki telefonlarına cevap verme değildi elbette. Sadece örnek verdim, yani değişik ve anlaşılmaz davrandığın zaman , erkek anlamaya çalışırken bir şekilde kendini senin peşinde bulabiliyor.
Elbetteki her erkek için geçerli olduğunu söyleyemeyiz söylediğine katılıyorum, kaçıp kovalama oyunu oynanmayacak biriyle elbetteki kişi daha mutlu olur!:) Ama konuyu açan arkadaş bu yönde bir yardım istediğine göre vardır bir bildiği
sen kendini ne kadar geri çekersen o senin o kadar üstüne düşer..
daha sevgili değilseniz, sen onu elde et yani seni fark etmesini sağla, sonra bırak o senin peşinden gelsin..
başarılar
ya sevgiliydik aslında;ama ayrıldık.
şimdi sanki adım atmaya calısıyor gibide onun için ipleri elime alayım dedim :)
En güzel fırsat, işte diyorum ya tamamen ilgisiz olmayacaksın. Çok iyi davranıp birden kaçacaksın. Yani nasıl anlatsam bilemem ki şaşırmasını sağla, mesela diyelim ki her cumartesi buluşuyorsun, bir cumartesi kızlara söz verdim diyip onu şaşırtabilirsin.
İpleri elinde tutmayı sadece kendine öz güvenli olarak sağlayabilirsin, hayatının merkezinden onu çıkardın mı, gerisi gelir:) Ona SENDEN BAŞKA DA İLGİLENECEĞİM İŞLERİM Var mesajını vermelisin ama işte bu iş biraz DENGEYİ iyi tutmaya bakar :)
kesinlikle cok haklısın canım da bende söyle bir sorun var ..
şimdi başlarda bu dediğin seyleri yapabilirim ortada bozar gibi olurum sonda eser kalmazyani zamanla hep o merkez oluyor nasıl dengeyi koruyacagımı bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?