- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileden kaçmak için, kaçma güdüsü doğuracak başka zor durumlara muhtemelen atlıyor olmak şart mı? Kendi ayaklarının üzerinde durarak tek başına bir yaşam kurma mümkün olmuyor mu öncelikle?Konularımı biliyor olman çok mutlu etti beni , Ailem normal değil Annemde öyle , Amcamın sözünü dinler babam ama Amcam bencilin teki bende onlardan kurtulmak istiyorum
Vay be, pandemi aşkı demek...Burda tanıştık o gitti
Onlardan kurtulayim derken daha büyük sıkıntıların içinde bulabilirsin kendini bu şekilde farkında mısın?Konularımı biliyor olman çok mutlu etti beni , Ailem normal değil Annemde öyle , Amcamın sözünü dinler babam ama Amcam bencilin teki bende onlardan kurtulmak istiyorum
kaçmaHerkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
Tövbe siteyşınÇok mantıklı 5 aydir tanıdığınız adamla yurt dışına gitmek
Allah herkese nasip etsin
Bence kaçmalısın, 5 ay sabretmişsin. Ailende ne kadar terbiyesiz, evladının dilinden anlamayan insanlarmış. Halbuki kızları evlense bu kadar zamanda torunları olur, ilkokula başlardı...Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
Kaçarak evlilik olmaz.Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
Kaçma kardeşim benim başimdan gecti ne kadar sevdigimlede olsam çoğu sey insanın içinde kalıyor suan keske kaçmasaydım illaki ama 2 ay ama 10 ay sonra tamm evlenin derdi ailem. Ama benim esimde cok baski yapmsti ve kaçarsanda yarın birgün bi kavga etsen yüzün olmaz ailene gidip bi şey demeye sonra der durursun kendim ettim kendimm buldumm..Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
Çünkü Ailemin yanından gitmek istiyorum, onlar a kalsa 50 yaşıma kadar böyle devam edeceğini biliyorum ek olarak küçük yerde yaşıyorum dışarıya çıkamıyorum en ufak park bile yok , sorunlu bir Ailem ve yaşantım var kısacaBeni bile ikna edemedin. Zor gibi. 28 yaşındaymışsın, akıllı mantıklı bir yaş. Sence neden kaçmalısın? Yıl 2021 olacak, biraz kulağa da değişik geliyor kaçmak.
Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
Anlıyorum canım da, yolu bu değil. Gel sen kendini ziyan etmeden başka bir hal çaresi düşünelim...Çünkü Ailemin yanından gitmek istiyorum, onlar a kalsa 50 yaşıma kadar böyle devam edeceğini biliyorum ek olarak küçük yerde yaşıyorum dışarıya çıkamıyorum en ufak park bile yok , sorunlu bir Ailem ve yaşantım var kısaca
Telefonla aradılar , bizde telefonlar istenilir eğer burda olsa bileşimdi bu insan ailesini alıp yurtdışından senin ailenle tanışmaya geldi mi? Ailen tam olarak neye onay vermiyor. Bir gelsinler hele.