Kaçma fikri

Telefonla aradılar , bizde telefonlar istenilir eğer burda olsa bile

o neymiş öyle ya siz kimsiniz ki? Türkiyede yaşıyoruz hepimiz. Çeşit çeşit adet var ama Öyle bir usul yok. En kötü erkek arkadaşın gelip babanın elini öpecek bir çaba sarfedecek. 5 ay çok erken. Elle tutulur bir kaçma sebebin yok.

Haklısınız , kaçma dışında başka çare düşünmem lazım
Hatta belki evlilik dışında, çünkü aşk evliliği mi yoksa aileden uzaklaşma için mi bu evlilik ilerki yaşamındaki huzur ve saadet için önemli bir soru

Telefonla aradılar , bizde telefonlar istenilir eğer burda olsa bile

ayrıca istemekten bahsetmiyorum. Erkek arkadaşın olacak adamın ailenle tanışması gerekiyor. Babanla bir kahve içmesi kendini tanıtması gerekiyor. Usul böyle. Sarı çizmeli mehmet ağa telefon etti kızımı istedi. Niye vereyim?

o neymiş öyle ya siz kimsiniz ki? Türkiyede yaşıyoruz hepimiz. Çeşit çeşit adet var ama Öyle bir usul yok. En kötü erkek arkadaşın gelip babanın elini öpecek bir çaba sarfedecek. 5 ay çok erken. Elle tutulur bir kaçma sebebin yok.
Evet bizde adet bu şekilde güneydoğuda yaşıyorum ben

ayrıca istemekten bahsetmiyorum. Erkek arkadaşın olacak adamın ailenle tanışması gerekiyor. Babanla bir kahve içmesi kendini tanıtması gerekiyor. Usul böyle. Sarı çizmeli mehmet ağa telefon etti kızımı istedi. Niye vereyim?
Yok babam tanıyor Ailesini

Ailenizden kurtulmak istiyorsunuz sanırım ama çözüm bu değil. Kaçmak çok büyük kumar olur ve baba evini bile özlersiniz sonra.

5 aylık ilişkide ne ara evlenmeye karar verdiniz ne ara ailenize söylediniz.. ne ara aileniz olmaz dedi siz ne ara ailenize ikna etmek için her yolu denediniz. 5 ayda denenecek yollar tukenmemistir biraz daha deneyin. Sizi kaçmaya teşvik eden biri de ana baba hatrı bilmeyen sizin sonrasında neler yaşayacağınızı vicdan azabinizi vs asla umursamayan biridir net. Hadi 20 yaşındasınız diyelim- umarım daha büyük değildir- 20 yıllık aileyi 5 aylık insana değişmek gözü kara atlamak da ne bileyim. Allah hayırlı evlat versin amin

Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim :KK43:
5 aylık beraberlik ve kaçma fikri yan yaba okuyunca bile saçma bu zamana kadar şu kk da birçok konu okudum çoğunda kaçan kişiler pişman. Bırakın erkek arkadaşınız fedakarlık yapsın ailenizi ikna etmeye çalışsın. Ya kaçalım ya ayrılalım diyerek bütün yükü size bırakmış olmuyorsa zorlamayın sonunda üzülürsünüz

Yagmurdan kacarken doluya tutulma da.Tamam herkesin kaderi farklidir.Bir tanidigimiz,okumus bir kizcagiz meslegi de guzel evlendi Almanya’ Ya geldi..Simdi bosanmanin yolu u ariyor.Bir de cocugu oldu.iyi dusunmek lazim.

Evet bizde adet bu şekilde güneydoğuda yaşıyorum ben
Saçmalamayın lütfen ya. Diyelim ki 5 ay tanıdığınız adama kaçtınız. Sonra bir sorun yaşadınız ayrılmak istediniz. Nasıl ve nereye döneceksiniz? Bu seferde dönemem babamlar vurur beni biz güneydoğuluyuz dersiniz.
Tövbeler olsun ya küçükte değilsiniz ki akıl verelim.

Back
X