- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
Haklısınız , kaçma dışında başka çare düşünmem lazımAnlıyorum canım da, yolu bu değil. Gel sen kendini ziyan etmeden başka bir hal çaresi düşünelim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız , kaçma dışında başka çare düşünmem lazımAnlıyorum canım da, yolu bu değil. Gel sen kendini ziyan etmeden başka bir hal çaresi düşünelim...
Telefonla aradılar , bizde telefonlar istenilir eğer burda olsa bile
Hatta belki evlilik dışında, çünkü aşk evliliği mi yoksa aileden uzaklaşma için mi bu evlilik ilerki yaşamındaki huzur ve saadet için önemli bir soruHaklısınız , kaçma dışında başka çare düşünmem lazım
Telefonla aradılar , bizde telefonlar istenilir eğer burda olsa bile
Evet bizde adet bu şekilde güneydoğuda yaşıyorum beno neymiş öyle ya siz kimsiniz ki? Türkiyede yaşıyoruz hepimiz. Çeşit çeşit adet var ama Öyle bir usul yok. En kötü erkek arkadaşın gelip babanın elini öpecek bir çaba sarfedecek. 5 ay çok erken. Elle tutulur bir kaçma sebebin yok.
Yok babam tanıyor Ailesiniayrıca istemekten bahsetmiyorum. Erkek arkadaşın olacak adamın ailenle tanışması gerekiyor. Babanla bir kahve içmesi kendini tanıtması gerekiyor. Usul böyle. Sarı çizmeli mehmet ağa telefon etti kızımı istedi. Niye vereyim?
5 aylık beraberlik ve kaçma fikri yan yaba okuyunca bile saçma bu zamana kadar şu kk da birçok konu okudum çoğunda kaçan kişiler pişman. Bırakın erkek arkadaşınız fedakarlık yapsın ailenizi ikna etmeye çalışsın. Ya kaçalım ya ayrılalım diyerek bütün yükü size bırakmış olmuyorsa zorlamayın sonunda üzülürsünüzHerkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
Yok babam tanıyor Ailesini
Ailem onun Ailesini küçümsüyorAilen bu adaya tam olarak hangi sebeplerden dolayı önyargılı ve karşı? Biraz bu konuda detay verir misin?
Küçük de sayılmazsınızBen 28 yaşındayım
İnanın tek sebebi Ailemin kendi büyütüp onları küçümsemesi , benim “bizim” gibi mevki sahibi insanlar ( yada onun yeğeni) ile evlenmemi istiyorumşimdi iş değişti. Tanıyorsa vardır bir sebebi?
Akıl yaşta değil başta derler ya, çok doğruymuşBen 28 yaşındayım
Saçmalamayın lütfen ya. Diyelim ki 5 ay tanıdığınız adama kaçtınız. Sonra bir sorun yaşadınız ayrılmak istediniz. Nasıl ve nereye döneceksiniz? Bu seferde dönemem babamlar vurur beni biz güneydoğuluyuz dersiniz.Evet bizde adet bu şekilde güneydoğuda yaşıyorum ben