Kaçma fikri

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim :KK43:

Duyduğum en mantıksız şey.
5 ay biriyle kaçmaya karar vermek için fazla kısa değil mi hoş 5 yıl da olsa saçma. Üstelik türkiyede büyümüş birinin ailesini ardında bırakıp yurtdışına gitmesi daha daha saçma. Lütfen kendine gel konu sahibi. Kaçmazsan ilişkiyi bitiririm diyen adamla markete bile gidilmez

Neyden kaçıyorsun? 5 aylık ilişkide yangından ne kaçırıyorsun? Doğru düzgün evleneceksen, oluyorsa evlen. Zaten mantıklı bişiyse ailen ikna olur.
Ailem hiç tanımıyor ,sadece dışarıdan yargılıyorlar

Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim :KK43:
Bence geç kalmışsınız. 5. Günde kaçmalıydın

Kaçma, kaçacaksan o adamdan kaç arkana bakmadan. 5 ayda ne ara tanıdın da kaçmaya karar verdin. Anne babanın onaylamadığı evlilikten çok da hayır bekleme. Cok istiyorsan evlenmeyi ikna et anne babanı evlen. Kaçmak ne:duduk:
Bende nasıl ikna ederim diyorum zaten :(

5 ayda neyin kaçmasıymış bu Canm sizi yalnız bırakmakla tehdit ediyor resmen. Kaçıp da mutlu olan bi elin parmağını geçmez çok çocukça bu hemen kaçayım demeler. Biraz daha tanı ailen ikna olsn

Back
X