• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçmadığım için aşık olmamış

sizden önce tek sevgilisi olmuş o da aldatmış diyorsunuz.. kız gerçekten kaçmış o da kovalamış sanırım..

sizi anlamıyorsa olduğunuz gibi hoşuna gitmiyorsa gerisi boş.. geçmişine bakıp psikanaliz yapıp haklı çıkarmayın..
siz ne istiyorsunuz buna odaklanın..

şu kaçmak-kovalamak tezini ortaya kim attıysa.. neyse bir şey demiyorum

şu söz vardı bir de beğenmiştim

Erkek sahip oldukları kadına değer vermezken neden sahip olamayacakları kadınların peşinden koşarlar ki..? Tıpkı köpeklerin kullanamayacakları arabaların peşinden koşmaları gibi.

"Sana icinde kacmaca , kovalamaca, heyecan, cinsellik olan bir onerim var: s...tir" git diyin bence.
. .
giving-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

Tahminleriniz çok doğru, önceki sevgilisi hep kaçan olmuş.
böyle alışmış yani. kafasında zor kız imajı var.
şimdi soğudum artık o lafı unutamam diyorum, ikinci kez aynı hatayı yapmam, ben senin gibi bir kıza denk gelmediğim için önceden şimdi korktum diyor.
Önceki sevgilisi ondan kaçmamış ki başkasına kaçmış. :KK47:

Ben 24, arkadaşım 26 yaşında.
kaçan kovalanır taktiği uygulayan görmüştüm de, bu kadar açık ve net yüzüme söyleyen olmamıştı:KK53:
sadece konuşmak için konuşmuş
maksat muhabbet olsun..
ama saçmalamış

o arkadas cok bildiginden degil de, bi yerlerden duymuş bence bunu, böyle yapmalıyım die düşünmüş, ergenzo.. gercekten sevmeyip, karşıdakini egosu için elde etme hırsına girenler için gecerlidir bu edebi(!) söz..

One oyle canim , madem kovalamaca oynamak istiyor söbe oyna alla allah..

o laftan sonra hic baslama bence , cunku adam sonradanda yuzune baska seyler vurabilir.

hanımlar merhaba,
ben yaklaşık 3-4 aydır biriyle görüşüyorum
ilk başta normal arkadaştık, sürekli konusur her şeyimizi paylaşırdık
ikimizin de daha önce tek bir sevgilisi oldu ve ikimiz de aldatılarak ayrıldık
bu gibi ortak noktalar bizi yakınlaştırdı, 6-7saat hiç sıkılmadan konuşuyorduk
her şeyimle ilgileniyordu, sevecen, tatlı, bir o kadar şefkatliydi ki.
güvendim, sevdim, hala da tanıdığım en iyi yürekli insandır.
ama geçen gece bana "keşke eski sevgilinle evlenseydin, daha mutlu olurdun" dedi.
içkiliydi biraz, o yüzden saçmaladı mı bilmiyorum ama bu söylediği çok canımı yaktı.
6senelik bir beraberlikten aldatıldığım için ayrıldım.
bu söz bana "keşke karşıma hiç çıkmasaydın" cümlesiyle aynı şeyi ifade ediyor.
sonrasında konustuk "beni yürekten sevseydin o cümleyi kuramazdın" dedim.
"sen benim hayal ettiğim insansın, ama bir şeyler eksik, bu da senden kaynaklanıyor" dedi.
"nedir eksiğim?" dedim.
"kaçmıyorsun, bırak erkek peşinden koşsun" dedi.
şimdi yeni bir şans istiyor. ama o şansı versem yeniden kendim gibi davranabilir miyim sizce?
'Kaçma' olayını bence biraz naz olarak algılayın bence.. Öyle düşünerek bir şans verebilirsiniz, hayal ettiğim insansız demiş size. Ve bence hak edebilir bir şansı.. Olmazsa da olmaz ama aklınızda kalacaksa şans verin derim. Sonradan yapmadım diye pişman olmak yapıp pişman olmaktan daha kötü..

Oynamak istiyor,e kaç işte,şimdiden başla,ben sözü yutamam de,telefonlarını açma mesgulum de,kısa cevaplar yaz bak nasıl aşık oluyo

Back
X