Kaçmak çözüm mü

imkansizpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
58
6
1
32
19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular

19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
Sakın kaçma bende kaçtım bak babamın evindeyim.Elimde mesleğim var elhamdülillah hem çalışıyorum hemde evladımı büyütüyorum aileni karşına alma.Sürekli ezer seni başınana itekler kaçtın sen der.Sakın kaçma güzelce oku okulunu ne kısmetler çıkar karşına.Gerçekten seviyorsa bu adam zaten seni bekler ailenide ikna eder.

Sakın kaçma bende kaçtım bak babamın evindeyim.Elimde mesleğim var elhamdülillah hem çalışıyorum hemde evladımı büyütüyorum aileni karşına alma.Sürekli ezer seni başınana itekler kaçtın sen der.Sakın kaçma güzelce oku okulunu ne kısmetler çıkar karşına.Gerçekten seviyorsa bu adam zaten seni bekler ailenide ikna eder.

Asla ikna olmadılar çok yğraştık hiç bi şekilde istemiyo ailem

Annenizle babanız istisna, hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız kaçarsanız, yaşınız henüz 19, bu yaşlarda okuyup kariyer yapmanız gerekir ama yapmıyorsanız bu sizin seçiminiz fakat anneniz 28 yaşında birine sizi yaş farkından çok gördüğü başka sebeplerden vermek istemiyordur ki emin olun büyükler istemiyor onaylamıyorsa vardır bir bildikleri.

Annenizle babanız istisna, hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız kaçarsanız, yaşınız henüz 19, bu yaşlarda okuyup kariyer yapmanız gerekir ama yapmıyorsanız bu sizin seçiminiz fakat anneniz 28 yaşında birine sizi yaş farkından çok gördüğü başka sebeplerden vermek istemiyordur ki emin olun büyükler istemiyor onaylamıyorsa vardır bir bildikleri.

Ayda bi kex arkadaş orramında içki kullanıyor. Bizimkiler çok dindar. Abdesrinde namazında birni istiyolarmış içki içen adama kız vermeyiz dediler

Okulun falan yok mu senin? Daha okul sıralarında olman gereken yaşta ne kaçması?

19 yaşında ne kaçması ne evlenmesi? Senin şu an okuman gerekiyordu? Kendini geliştirmeye çalışman gerekiyordu?

Çaresizlik nedir biliyor musun ?

Çaresizlik bir baskasina eyvallah etmektir.
Çaresizlik evladini anneni babanı kanindan canindan olan insani kaybetmektir.
Caresizlik sevdigin kisilerin caninin canmasi gozunun önünde eriyip gitmesi de bir sey yapamamandir...

Ama çaresizlik daha hayatin baharinda iken heleki bu zamanda meslegini eline almadan ailene doyamadan aileni hice sayarak hayatini yasamadan gel kaç benimle diyen bir adamla kacmak degildir.

Ilerde kucağında bebek ile baba evine donmek zorunda kalır isen ki Allah korusun asil o zaman çaresiz olursun. Çareler ararsin kendine.

Aileni dinle aileler bilirler.
Oku meslek sahibi ol çalış parani kazan baban annen dahi olsa eyvallah etme yaşamı tat..
Sevdigin tabiki olsun ama bir dur kendine gel ilk önce ayaklarin uzerine sapa saglam basan hatun olmayi basar sonra deki ben bu adamla evlencem.
O zaman ailen derki hmm bizim kizimiz okudu basardi meslegi var ayaklari üstünde duruyor esi bizim kizimza gık bile diyemez ezemez der arkanda olur.

Hayat senin karar senin arkadasim.

Back
X