Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik erkek yalanı karım aldattı hırsızlık yaptı bosandım, inanmayın akıllı olun üstelik bide doğuluyum diyosun başına gelecekleri en iyi kendin bilirsinarkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa![]()
İnanmayanlar inanmayabilir sadece korkuyorum tamammı ailemi bilmiyorsunuz geçmişten baakar bulurlar diye korkuyorum
Canım benim sakın öyle bir hata yapma 20 yaşındasın neden 2 evlilik yapmış biriyle kaçıp hayatını karartasın ki? Yaşın çok küçük daha iki evlilik yapmış birinin yükünü kaldıramazsın.Şuan sana laylay lom geliyor her şey ama eminim evlendikten sonra öyle olmayacak velhasıl kaçma sakın ailen de yüz çevirir sana ortada kalırsın öyle.arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa![]()
kaç yaşında bu adam
oyy zipzip gibi hissettim bir an kendimi :)
Iste böyle olursunuz!!!!![]()
çok hızlıyımdır :)Ne cabuk gördün de begendin.Yazmamla begenmen bir oldu yani sanise fark anca vardir
![]()
Özeldem konuşsak ?![]()