• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçmak

Sakin boyle bisey yapma benden sana kendi kacmis ve cok pisman olmus bir abla tavsiyesi ki benim esim bekar ve cocuksuz biriydi ve ben suan esimle cok mutlugum ve evlendigime pisman degilim sadece kacarak evlendigime pismanim cunku hic bi anne ve baba kizinin bu sekilde evlenmesine layik degil onlarin emeklerini bosa cikarma hanim hanimcik otur
Evinde ve illada istiyosan bu adami ki ben hemen birak derim savas ver ve aileni ikna et ama sakin kacma cok pisman olursun

Canım kaç yaşındasın daha ya adam kaç yaşinda kim bilir ya yapma senin yasında bekar iyi bir isi olan ve ailenin onayini alabileceğin nice insan var.belki cok temiz bir aşk yaşayip evleneceksin lütfen seven adam kaçalim demez seni ve ailenin dsunur lütfen farkına var kacarsan adam sana kotu davrandiginda aileme dönecek yüzün olmaz ve adam bunun için bile kotu davranır yasayacagin zorluklara gör
arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa :KK43:

Karısı bu adamı aldattı ise adam problemli kesinlikle .Kadın kolay aldatmaz çünkü .Kimbilir ne oldu da canına tak dedi aldattı . İyi düşün .

Sakin boyle bisey yapma benden sana kendi kacmis ve cok pisman olmus bir abla tavsiyesi ki benim esim bekar ve cocuksuz biriydi ve ben suan esimle cok mutlugum ve evlendigime pisman degilim sadece kacarak evlendigime pismanim cunku hic bi anne ve baba kizinin bu sekilde evlenmesine layik degil onlarin emeklerini bosa cikarma hanim hanimcik otur
Evinde ve illada istiyosan bu adami ki ben hemen birak derim savas ver ve aileni ikna et ama sakin kacma cok pisman olursun[

aynen katılıyorum canım bende kaçtım bir kızım var suan ya aynısını oda bana yaparsa die düşünüp pişman oluyorum ailemi yüzüstü bıraktığım için sabret vardır ailenin bildiği neden istemiyorlar hiç sordunmu?

Bazı konulara yazacak kelime bulamıyorum..
Hiç olurmu ne kaçması.. :KK67:kafayımı yedin kızz
Daha genceciksin napıcaksın o adamı sen..

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa :KK43:
iki evlilik yapmış ve çocugu var
güzelim senin şu yaşta daha önemli işlerin olması lazım değilmi
okumak gibi,çalışmak gibi
sinirlendim cidden bir konuda.
sakın sakınnn bu adamla kaçma hayatını mahvetme

20 yaşındasın , 2 evlilik yapmış çocuğu olan bir adamla işin ne ? hele ki kaçmak ???

senin de aklına yatmış bu kaçma fikri karşı çıkmadığına göre :KK67: yazık yaa bir insan kendi kendini anca bu kadar yakabilir senin gibi insnalara çok kızıyorum ve müstehak diyorum :KK12:

2 kez denemiş ve evlilik yurumemis. 3. Olacaksin,eski esler illaki karsina cikacak,ailen karsina alacaksin, kaçarak evlendiğini için belki hic gelinlik giyemeyeceksin, illaki uveyanne sifatin olacak vs vs vs sence değer mi?

Sakın aklından bile geçmesin. 2 kişiden vazgeçebildiyse senden de geçer, hoop bir başkasına.
Yapma, ailen iyidir kötüdür bilemem ama onların başlarını öne eğdirme.:KK20::KK20:
Zamana bırak, her şey geçiyor aşkta sevgi de.

Ya valla ben anlamıyorum kızları daha 20 yaşında bu ne evlenme hevesidir hem de iki evlilik yapmış çocuklu adama yani. Adam tabii ki kendi suçunu söylemez eşlerine atar suçu. Hadi biri aldattı diyelim, öbürünü babası nasıl zorla götürür ki evlenmiş reşit olan bir kızı kimse zorla götüremez hanımefendi. Ne yani bu istek evde mi kaldınız. Sonra başını çk taşlara vurursun bir de çocuk yaptın mı tamam hayatın zindan olur. Aileni de hiçe sayacaksın. Bu devirde hala kaçmak var mı ya. Gerçi var burada da okuyoruz tanıdığım kişilerde var çoğu kucağında çocuk boşandılar.

:KK57: adam 2 kadını kendinden kaçırtmış
20 lik kız sırada :KK43:
İnanamadım size gerçekten,
aileni bile bırakıp gidecek neyi var bu adamın, sanki bana bulunmaz hint kumaşı :KK14:
Okaaaa mükemmeldi de 2 kadın nerde ?
Çooooo.....ooooooooooooooookk pişman olursunda, giden zaman geri gelmez :KK51:

aklını basını topla 20 yasında hayatının baharında evlılık yapmış adama kaçmayı dusunuyorsun.Aılenın boynunu egmeyı dusunuyorsun.ALLAH senın gbı genç kızlarımıza akıl fıkır versınde boyle koca koca adamların yalanlarına,sahtelıklerıne ınanmasınlar.

iki evlilik yapmış birinemi kaçacaksınız:KK57: size ne dese boş . sonunda kafanıza koyduğunuzu yapacaksınız . ama ben yinede vicdani görevimi yapayım. 32 yaşımdayım aşk sevgi her zaman olabilecek bişi unutmayın. yine aşık olursunuz daha 20 yaşınızdasınız. kendinize yazık etmeyin.

yapmayın kaçmayın ne olur.:KK43:

Back
X