Kaçtır Yanına Çağırıyor Anlayamıyorum

Beyefendi benim doktorum çalıştığım yeri filan bilmez o
Canınız isterse gidin, istemiyorsanız gitmeyin. Önemli olan paşa gönlünüzün ne istediği. Benim öyle "ayağına gitmem" triplerim yoktur ama bir şekilde denge kurulmasını da beklerim. İlanı aşk edecek adam da bir zahmet ortada bir yerde buluşma ister, ayağına çağırmaz, beklenti içine girmeyin derim.

Canınız isterse gidin, istemiyorsanız gitmeyin. Önemli olan paşa gönlünüzün ne istediği. Benim öyle "ayağına gitmem" triplerim yoktur ama bir şekilde denge kurulmasını da beklerim. İlanı aşk edecek adam da bir zahmet ortada bir yerde buluşma ister, ayağına çağırmaz, beklenti içine girmeyin derim.
Siz de haklısınız.

Arkadaşlar dün bir konu paylaştım. Anlamadık yazdınız. Mesele karışık emin olun ben de çözemedim. Sade bir şekilde anlatayım. Bir beyefendiyi telefonda mesajla azarlamıştım. Olur olmadık zamanlarda arıyordu. İşi icabıydı ama ben kızdım. Neyse dün yanına gittim. beyfendi bana şöyle dedi : artistlik ediyorsun, sana değer veren insanları mesajla soğutuyorsun. Ben de sordum:bana değer veren de kim burda? O da ekledi:ben değer veriyorum. Seni sevmez olur muyum? Ama beni kendinden soğutacaksın. Ben de cevap verdim:sen beni ömrünce unutamazsın. Beyefendi de sahi nasıldı o şarkı deyip telefonundan çalıp dinledi. Şarkının yarısında telefonunu alıp başka yere gidip orda yalnız dinledi. Bu ne demek oluyor şimdi? Benden hoşlansa şarkının yarısında bırakıp gitmezdi. Niye başka yerde dinlesin ki? Ben bu meseleyi çözemedim.Benden hoşlanıyor gibi hali yoktu. Bir türlü ihtimal vermiyorum.Bu arada beyefendi sağlık sektöründe değil.
Ağustosta biriyle tanıştım.Ne yalan söyleyeyim aşırı yakışıklıydı,tanıyınca aşık oldum.O da benden etkilenmiş gibiydi.Şöyle yaklaşık bir buçuk ay yanına gittim.Bana açılmasını bekledim.Ama bana ilgisini kaybettiğini görünce daha yanına gitmedim.İki hafta sonra niye gelmiyorsunuz dedi.İşlerimin yoğun olduğunu iki ay sonra hafifleyeceğini söyledim beyefendiye.O da üzüldü.Sonra benim memlekete tayin işi gündeme gelince telefonda durumu anlattım.Müsait bir zamanda beni beklediğini söyledi.Bir kaç hafta geçti. Bugün geçici il dışı görevlendirmeyle başka yerde olduğumu kendisine borcum varsa bana iban yollamasını rica ettim.O da kendilerine kahve borcumun olduğunu ben dönünce yanına gelmemi rica etti.Allah aşkına meraktan cumartesi yanına gideceğim.Ne konuşacak olabilir?Bir buçuk ay bekledim şimdi ilan ı aşk için buluşmak mı istiyor?Meraklandım.

Rumuzlar 44 lü.
İfade tarzı aynı.
Beyefendiler vs :))

Siz gercek hayatta da boyleyseniz ciddi bir ifade sikintiniz var
Birisiyle iliski yurutmeniz mumkun degil , ise kendinizi degistirmekten baslayin

Back
X