Kaçtır Yanına Çağırıyor Anlayamıyorum

Arkadaşlar bugün gittim yanına.adam tabi fizik tedavi doktoru.Bir sürü hasta sırada bekliyor.Bana keşke randevu alıp gelseydin dedi.Ben de sitem ettim.Kahve içmeye çağırıyorsun randevu alsaydın diyorsun dedim.Akşam whatsapp tan mesaj attı.Özür diledi benden.Randevulu bir sürü hasta bekliyordu ilgilenemedim dedi.Dayaklık adamama ben mesleğine hürmeten susuyorum.Cuma gününe randevu ayarlamış.

Kızlar çok komiksiniz ya :D adam yakışıklı biliyor reddedemeyecegini ondan habire çağırıp duruyor herhalde. Belki iddia ya girmiştir kazanmak üzeredir????

Arkadaşlar bugün gittim yanına.adam tabi fizik tedavi doktoru.Bir sürü hasta sırada bekliyor.Bana keşke randevu alıp gelseydin dedi.Ben de sitem ettim.Kahve içmeye çağırıyorsun randevu alsaydın diyorsun dedim.Akşam whatsapp tan mesaj attı.Özür diledi benden.Randevulu bir sürü hasta bekliyordu ilgilenemedim dedi.Dayaklık adamama ben mesleğine hürmeten susuyorum.Cuma gününe randevu ayarlamış.

Adam kahve içelim dedi diye mesai saati içinde mi gidiyorsunuz? Cidden hiç yol yordam bilmiyor musunuz? O da randevu alsaydınız demiş ne yaşıyorsunuz Allah aşkına 😅

Randevulu gittiğinizde ücret ödüyor musunuz adama? Yani buluşma dediğiniz şey onun mesleğini icra ettiği yerde mi oluyor? Konu çok tuhaf ya aklıma her şey geldi slkdf. Hiç centilmence değil, çok kaba böyle sürekli ayağına çağırması. Bence doktorluğu gözünüzde çok büyütmüşsünüz, adamın kusurlarını kapatıyorsunuz. Ayrıca bu kadar zaman boyunca aranızda bir şey olmamış, şimdi ilanı aşk etmek için sizi ayağına çağırdığını düşünmek büyük hayalcilik.

Ağustosta biriyle tanıştım.Ne yalan söyleyeyim aşırı yakışıklıydı,tanıyınca aşık oldum.O da benden etkilenmiş gibiydi.Şöyle yaklaşık bir buçuk ay yanına gittim.Bana açılmasını bekledim.Ama bana ilgisini kaybettiğini görünce daha yanına gitmedim.İki hafta sonra niye gelmiyorsunuz dedi.İşlerimin yoğun olduğunu iki ay sonra hafifleyeceğini söyledim beyefendiye.O da üzüldü.Sonra benim memlekete tayin işi gündeme gelince telefonda durumu anlattım.Müsait bir zamanda beni beklediğini söyledi.Bir kaç hafta geçti. Bugün geçici il dışı görevlendirmeyle başka yerde olduğumu kendisine borcum varsa bana iban yollamasını rica ettim.O da kendilerine kahve borcumun olduğunu ben dönünce yanına gelmemi rica etti.Allah aşkına meraktan cumartesi yanına gideceğim.Ne konuşacak olabilir?Bir buçuk ay bekledim şimdi ilan ı aşk için buluşmak mı istiyor?Meraklandım.

Neyin borcu? Varsa iban yolla mı???
İyice gülme krizlerindeyim durun ya teker teker gelin...
Heee he ilan-ı aşk edecek...
Allahım sana geliyorum mazur gör mune banlama bak

Ağustosta biriyle tanıştım.Ne yalan söyleyeyim aşırı yakışıklıydı,tanıyınca aşık oldum.O da benden etkilenmiş gibiydi.Şöyle yaklaşık bir buçuk ay yanına gittim.Bana açılmasını bekledim.Ama bana ilgisini kaybettiğini görünce daha yanına gitmedim.İki hafta sonra niye gelmiyorsunuz dedi.İşlerimin yoğun olduğunu iki ay sonra hafifleyeceğini söyledim beyefendiye.O da üzüldü.Sonra benim memlekete tayin işi gündeme gelince telefonda durumu anlattım.Müsait bir zamanda beni beklediğini söyledi.Bir kaç hafta geçti. Bugün geçici il dışı görevlendirmeyle başka yerde olduğumu kendisine borcum varsa bana iban yollamasını rica ettim.O da kendilerine kahve borcumun olduğunu ben dönünce yanına gelmemi rica etti.Allah aşkına meraktan cumartesi yanına gideceğim.Ne konuşacak olabilir?Bir buçuk ay bekledim şimdi ilan ı aşk için buluşmak mı istiyor?Meraklandım.

Anladigim kadariyla dr etkilenmis bi kahve icin anlarsiniz

Disariya belli etmemek icin randevu alip gelseydin demis. Anlamadigim o kahveyi sana ayarladigi randevu diliminde mi iceceksiniz. Bir kere etik degil. Baska bir insanin randevu hakkini elinden aliyorsunuz. Mesai saatleri disinda istedigini ismarlasin. Randevuya gitmeyin.

Yanına niye gidiyorsun ki konuşacak olsa o gelirdi..

Back
X