Kader mi yasanilan hayatlar bilemedim:-(

İyide öyle olmasa o kadar parayı nereye harcayacaklar
Misal bizim 2000 lira maaşla aldığımız 50 liralık çanta ile onların 200000000 liralık gelirle aldıkları 50000 liralık çantanın yüzde oranı aynı

Yani ne kadar gelir o kadar gider

Son düzenleme:

Orasi öylede, yani bi farkliliklari olsun tabii, ama bosa harciycaklarina mesala her biri bi fakir ailenin standart gecimini saglasa...
Yine benim iki liralik kolami yirmiye degil onbese icsin, besiylede sevap islesin!!
Basinin gözünün sadakasi olsun dimi yani!!!
Cok iyimserim galibaaaa

Çok utopik oldu hatta,öyle bi dünya düşünsene aç yok sefil yok.keşke

Allah insanlara bizlere yani ,verdiği parayı zenginliği,maddi durumu düşük insanlara yardım edip dağıtalım diye veriyor.
Bazıları ise maddi durumu düşük insanları aşağılayıp görgüsüzlük için kullanıyor
Bazen diyorum keşke çook param olsa da insanlara faydalı olabilsem

Çok utopik oldu hatta,öyle bi dünya düşünsene aç yok sefil yok.keşke

Evet zengin,fakir,orta yine olurdu ama aclik olmazdi :97: ama maalesefki fakiri hor gören zengin gibi, kendine yapilan yardimi unutan nankör insanlarda var....

Cok dogru cilginimmm ama maalesef devran öyle dönmüyor

Son düzenleme:
Evet zengin,fakir,orta yine olurdu ama acluk olmazdi :97: ama maalesefki fakiri hor gören zengin gibi, kendine yapilan yardimi unutan nankör insanlarda var....

Cok dogru cilginimmm ama maalesef devran öyle dönmüyor
Allahım herkese yardım etsin diloş abla

Son düzenleme:
Oldu olasi hastaneyi kapatsaydi Dengesiz ...
Gorgusuz iste......

ikiside insan ikiside mahsum bir bebis ,ama gel gorki
sartlar farkli.

bende okumustum o haberı ama dogruluk payı nedır bılemıyorum genelde bazı magazın haberlerıde yanlıs oluyor adam olmayan bı seyı haber yapabilior..

ama şayet eger dogru ise bu haber cok gorgusuzce ya kesınlıkle .. ne yanı sımdı onun karısı prensesmı ozel birisimi bence sıradan bi ınsan ıste herkes eşittir ama herkesın tercıhı sonucta.. ımtıhan dunyası .. onun yerıne o parayla fakırlere ve onun cocuklarına yardm etse daha yerınde bı davranıs olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…