Ben bu asiri zenginleri hic anlamiyorum zaten, mesela gidip kirk/elli bine bi saat aliyorlar, eeee ne oluyo alipta onunla zaman daha degisikmi isliyor? Yada bi cantaya, ayakkabiya nerdeyse bi ev ev parasi (yani normal insanlarin evi) veriyorlar, eee ne oluyo ne geciyor ellerine, bence resmen kazik yiyorlar ama farkinda degiller ben iki liraya kola icerken onlar ayni kolaya yirmi lira veriyorlar mesela, kendi kendilerini kullandiriyorlar... Cogunda para var amaaaa ....
İyide öyle olmasa o kadar parayı nereye harcayacaklar
Misal bizim 2000 lira maaşla aldığımız 50 liralık çanta ile onların 200000000 liralık gelirle aldıkları 50000 liralık çantanın yüzde oranı aynı
Yani ne kadar gelir o kadar gider
Orasi öylede, yani bi farkliliklari olsun tabii, ama bosa harciycaklarina mesala her biri bi fakir ailenin standart gecimini saglasa...
Yine benim iki liralik kolami yirmiye degil onbese icsin, besiylede sevap islesin!!
Basinin gözünün sadakasi olsun dimi yani!!!
Cok iyimserim galibaaaa
Çok utopik oldu hatta,öyle bi dünya düşünsene aç yok sefil yok.keşke
Allah insanlara bizlere yani ,verdiği parayı zenginliği,maddi durumu düşük insanlara yardım edip dağıtalım diye veriyor.
Bazıları ise maddi durumu düşük insanları aşağılayıp görgüsüzlük için kullanıyor
Bazen diyorum keşke çook param olsa da insanlara faydalı olabilsem
Allahım herkese yardım etsin diloş ablaEvet zengin,fakir,orta yine olurdu ama acluk olmazdi :97: ama maalesefki fakiri hor gören zengin gibi, kendine yapilan yardimi unutan nankör insanlarda var....
Cok dogru cilginimmm ama maalesef devran öyle dönmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?