Kader

Anlatimin karisik olmus biraz:KK66:umarim adam da sana asiktir.
Soruna gelince kader vardir,tesaduf yoktur tavafuk vardir senin 2 yil once gor.en tesaduf degil tevafuk.

umarım oda aşık olur :)

Tesadüflere inanmam , her şeyin bir sebebi vardır. Hayırlısı olsun
inşallah
kader var tabi ki canim rabbim hic biseyi bosuna gostermez. herseyde bi hayir vardir nedensiz degildir
belki de

Ben hala hicbirsey anlamis degilim. Aciklamasini yapmissin ama kopya yapistir yapmissin.. biri dogru düzgün aciklasin yahu :KK70:

şöyle anlatayım 2 sene önce tam bu zamanlarda birini gördüm ben ama merhabalaşma tanışma vs olmadı ve 2 sene sonra ben bu adamla tanıştım yüz yüze görüştüm bu 2 sene içinde arada bir sohbet vs iletişim yok

sen bu adama zaten aşıkmışsın, yazara yani
2 sene önce de 20 liraya kitap almışsın, ona aşık olucağını bilmeden
bu kadar büyük olay ne hala ampul yanmadı bende

Off anlamiyoruz :KK53:
Kızın ütopyası var iste aaaa:KK47:

Buna kader denir vay be:KK19:
Mutlu son gibi dursa da birbirini hiç tanımayan iki insan aynı eve girince gürültü patırtı eksik olmadı ama hiç :KK53: hep söylerim daha yeni yeni tanımaya başladım kocamı :KK48: Daha yeni olması gereken flört dönemini tamamladık çünkü :KK48: evli olmamış olsa idik yada o kadar çabuk evlenmeyip birbirimizi tanımış olsa idik çoktan ayrılmış olma ihtimalimiz çok daha yüksekmiş.:KK23:
Neyse ki geç kalmış flört dönemini de başarı ile atlattık:KK48:

umarım oda aşık olur :)

inşallah

belki de

şöyle anlatayım 2 sene önce tam bu zamanlarda birini gördüm ben ama merhabalaşma tanışma vs olmadı ve 2 sene sonra ben bu adamla tanıştım yüz yüze görüştüm bu 2 sene içinde arada bir sohbet vs iletişim yok
Pfff bende cikiyorsunuz evleneceksiniz sanmistim yanlis alarm;)
Ee nolmus daha once gorduyseniz simdi asik olduysaniz belki onunla olmazsa daha gordugunuz unuttugnu baska birnide gorurusunU dunya kucuk sampiuon relaks

biz hadsiz olalım no problemde senin sürekli aşık olma sorununu ne edecez bilmiyorum valla ben bile unutmamışım o şairi ayağın mı kırılmıştı geçmiş olsun dememişti falanda filan abooo :D

Mutlu son gibi dursa da birbirini hiç tanımayan iki insan aynı eve girince gürültü patırtı eksik olmadı ama hiç :KK53: hep söylerim daha yeni yeni tanımaya başladım kocamı :KK48: Daha yeni olması gereken flört dönemini tamamladık çünkü :KK48: evli olmamış olsa idik yada o kadar çabuk evlenmeyip birbirimizi tanımış olsa idik çoktan ayrılmış olma ihtimalimiz çok daha yüksekmiş.:KK23:
Neyse ki geç kalmış flört dönemini de başarı ile atlattık:KK48:

Bol aksiyonlu bir evlilik olmuş. :KK53: Yorumlarından takip ettiğim kadarı ile muzip bir kadınsın , evliliğin daha da sağlam olmuştur aşkın keyfini bol bol çıkar benim içinde çıkar :KK68:

biz hadsiz olalım no problemde senin sürekli aşık olma sorununu ne edecez bilmiyorum valla ben bile unutmamışım o şairi ayağın mı kırılmıştı geçmiş olsun dememişti falanda filan abooo :KK70:
Ay ben hiç çıkaramadım Elif'i, ne ara kaçırıyorum bu konuları ya:KK12:

Belki benzetmisindir? Onun oldugundan eminmisin?
Hem bence asiksin diye beynin sana oyun oynuyor olabilir...üzerinde fazla durmana gerek yok. Belki o kisidir belki degildir birsey degistirmez. Gercekci ol ki böyle ask pitircigina dönüp kalbin kirilmasin sonradan..karsindaki insani iyi tani bir gözün kapali bakma

kader olmazmi canim ya senin ne demek istedigini anlamaya calisiyoz buda bi kader..sen kendini anla ondan sonra bize de haber ver hadi kaderli geceler ayyy hayirli geceler

Ee 2 sene önce tanışma falan olmamış ki; 2 sene sonra sohbet, muhabbet ortamı açılınca da hoşlanmşsın. Şok oluncak bi durum göremedim ben.

yine hadsizler konu açtığıma pişman ettiler beni kapatabilir miyiz lütfen Mune Mune @Margarikotin

Dikkatimi çektiği için yazıyorum :)

Hadsiz diye kime diyorsunuz bilmiyorum, belki bana da dediniz, ancak bu ay içerisinde bile BDV de sadece 8 konu açmışsınız bunların 5 i sevgili problemleri.

Demek ki diğer üyeler sizin eski konularınızı da biliyorlar ve ona göre yorum yapıyorlar.

Eleştiriye açık değilseniz ve böyle iki kişi üzerinize gelince imdaat konumu kapatin demek ne kadar doğru?

Biraz ütopik birisin anlaşılan.
Buraya ne yaziyosan onu görüyoruz, neden eleştirilere açık olamiyorsunuz?

Ben de haftalık konu açayım istemedigim yorumlar olunca kapattirayim.
Ne ala.:KK51:

Ben 12 sene önce platonik aşık olduğumu düşündüğüm sadece 2 hafta aynı sınıfa gittiğim çocukla bir daha hiç görüşmeden konuşmadan yaşadığından bile haberim olmadan geçen 9 sene sonrasında bir akşam karşılaşıp 6 ayda evlendim:KK48: 2.5 senedir de evliyim:KK45:

Tarihler farklı hikayem ayni:KK57:

Back
X