Kader

Tesadüflere inanmıyorum. Her insan birşeyler öğretmek için gelir ve gitmesi gerekiyorsa gider. Şu son yaşadığım olayda ne öğrenmem gerek şuan bilmiyorum ama sebepsiz taş oynamıyor yerinden bunu çok iyi biliyorum. Sen eğer iyi biri olduğuna eminsen, sana da ilgisi varsa dene tabi. ama çokta bu adam benim kaderim diyerek kendini gazlama. kaderinse zaten olur

Masallah anlik gordugunuz birini 2 yil sonra nasil hatirladiniz. Haberi var mi sizden, daha once karsilastiginizdan.

E sen yazara aşık değil miydin?

Simdi 2 sene önce karşılaştığın birine yine ayni zaman ve mekanda gördün diye ona mi aşık oldun?

Ya da o zaman aşık oldun da şimdi bunu yeni mi anladın?

Kader evet ama bir albenisi yok. Afrodizyak etkisi yaratmadı bende.
Neyse,
Sonradan dost olmayın da kader mi değil mi mühim değil.

Tesadüflere inanmıyorum. Her insan birşeyler öğretmek için gelir ve gitmesi gerekiyorsa gider. Şu son yaşadığım olayda ne öğrenmem gerek şuan bilmiyorum ama sebepsiz taş oynamıyor yerinden bunu çok iyi biliyorum. Sen eğer iyi biri olduğuna eminsen, sana da ilgisi varsa dene tabi. ama çokta bu adam benim kaderim diyerek kendini gazlama. kaderinse zaten olur
kendimi gazlamıyorum sadece şokları yaşıyorum şuan

Gerçekten kader diye bir şey var mı sizce kızlar. ben şuan şoklardayım. 2 sene önce tesadüfen gördüğüm ve 5 dk bile görmediğim iletişimimin dahi olmadığı birinin tam 2 sene sonra yine aynı zaman diliminde ve aynı günlerden birinde aşık olduğumu öğrendim. şaka gibi değil mi ? bu şekilde bir tesadüf başına gelen var mı cidden şoklardayım ben şuan

Sen mi aşık oldun o mu ? Gece gece kafa gitti :KK59:

Masallah anlik gordugunuz birini 2 yil sonra nasil hatirladiniz. Haberi var mi sizden, daha once karsilastiginizdan.
beni tanıyor ama 2sene önceki tesadüften haberi yok iş yeri ile ilgli o gün bir detay vardı ve ben onu hatırladm

E sen yazara aşık değil miydin?

Simdi 2 sene önce karşılaştığın birine yine ayni zaman ve mekanda gördün diye ona mi aşık oldun?

Ya da o zaman aşık oldun da şimdi bunu yeni mi anladın?

Kader evet ama bir albenisi yok. Afrodizyak etkisi yaratmadı ben de.
Neyse,
Sonradan dost olmayın da kader mi değil mi mühim değil.

o adam bu adam. o zaman yazar değildi ve adı sanı bilinmeyen bir yayınevinin sahibiydi bu adam. adı sanı bilinmeyen bir yazarı vardı standda ufak bir yerdi ve ben adı sanı bilinmeyen bir kitaba o zamanın parasıyla 15 tl mi 20 tl mi ne vermiştim hatta o zamanın parasıyla iyi bir paraydı.

kader var tabi ki canim rabbim hic biseyi bosuna gostermez. herseyde bi hayir vardir nedensiz degildir

Ben hala hicbirsey anlamis degilim. Aciklamasini yapmissin ama kopya yapistir yapmissin.. biri dogru düzgün aciklasin yahu :KK70:

beni tanıyor ama 2sene önceki tesadüften haberi yok iş yeri ile ilgli o gün bir detay vardı ve ben onu hatırladm

o adam bu adam. o zaman yazar değildi ve adı sanı bilinmeyen bir yayınevinin sahibiydi bu adam. adı sanı bilinmeyen bir yazarı vardı standda ufak bir yerdi ve ben adı sanı bilinmeyen bir kitaba o zamanın parasıyla 15 tl mi 20 tl mi ne vermiştim hatta o zamanın parasıyla iyi bir paraydı.

Bu konuda fazla ilginçlik yok.
Biraz kendini kandırmaya ihtiyacın varsa bilemem.

Ben de gordugum yüzleri pek unutmam.
unideyken bir çok tesadüf oluyordu hepsine bir anlam yüklemiyordum, kaldı ki yazarın sana olan ilgisi fos çıktı.

Boş hayallere kapılıyorsun.

sen bu adama zaten aşıkmışsın, yazara yani
2 sene önce de 20 liraya kitap almışsın, ona aşık olucağını bilmeden
bu kadar büyük olay ne hala ampul yanmadı bende

Back
X