- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi yazarhanim35
Elif kimElif mi? şu hocasına aşık olan sonra da bir yazara aşık olan elif mi ana...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elif kimElif mi? şu hocasına aşık olan sonra da bir yazara aşık olan elif mi ana...
Evet o...Elif mi? şu hocasına aşık olan sonra da bir yazara aşık olan elif mi ana...
Anlatimin karisik olmus birazumarim adam da sana asiktir.
Soruna gelince kader vardir,tesaduf yoktur tavafuk vardir senin 2 yil once gor.en tesaduf degil tevafuk.
inşallahTesadüflere inanmam , her şeyin bir sebebi vardır. Hayırlısı olsun
belki dekader var tabi ki canim rabbim hic biseyi bosuna gostermez. herseyde bi hayir vardir nedensiz degildir
Ben hala hicbirsey anlamis degilim. Aciklamasini yapmissin ama kopya yapistir yapmissin.. biri dogru düzgün aciklasin yahu![]()
sen bu adama zaten aşıkmışsın, yazara yani
2 sene önce de 20 liraya kitap almışsın, ona aşık olucağını bilmeden
bu kadar büyük olay ne hala ampul yanmadı bende
Mutlu son gibi dursa da birbirini hiç tanımayan iki insan aynı eve girince gürültü patırtı eksik olmadı ama hiçBuna kader denir vay be![]()
Pfff bende cikiyorsunuz evleneceksiniz sanmistim yanlis alarmumarım oda aşık olur :)
inşallah
belki de
şöyle anlatayım 2 sene önce tam bu zamanlarda birini gördüm ben ama merhabalaşma tanışma vs olmadı ve 2 sene sonra ben bu adamla tanıştım yüz yüze görüştüm bu 2 sene içinde arada bir sohbet vs iletişim yok
Mutlu son gibi dursa da birbirini hiç tanımayan iki insan aynı eve girince gürültü patırtı eksik olmadı ama hiçhep söylerim daha yeni yeni tanımaya başladım kocamı
Daha yeni olması gereken flört dönemini tamamladık çünkü
evli olmamış olsa idik yada o kadar çabuk evlenmeyip birbirimizi tanımış olsa idik çoktan ayrılmış olma ihtimalimiz çok daha yüksekmiş.
Neyse ki geç kalmış flört dönemini de başarı ile atlattık![]()
Ay ben hiç çıkaramadım Elif'i, ne ara kaçırıyorum bu konuları yabiz hadsiz olalım no problemde senin sürekli aşık olma sorununu ne edecez bilmiyorum valla ben bile unutmamışım o şairi ayağın mı kırılmıştı geçmiş olsun dememişti falanda filan abooo![]()
Gülüm hadi git uyu sen bence
çok şey kaçırmadın üzülme.Ay ben hiç çıkaramadım Elif'i, ne ara kaçırıyorum bu konuları ya![]()
Ben 12 sene önce platonik aşık olduğumu düşündüğüm sadece 2 hafta aynı sınıfa gittiğim çocukla bir daha hiç görüşmeden konuşmadan yaşadığından bile haberim olmadan geçen 9 sene sonrasında bir akşam karşılaşıp 6 ayda evlendim2.5 senedir de evliyim
![]()