• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaderde varsa kısmet bulunur

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
kızlar benim kuzenim erkek ark .askerden geldi.zamanında çok kızla çıkmış tanımış etmil.ve evlenme pskikolojinde .bir türlü hayatını yaşa kısmına gelemiyor.düzenli hayat yaşa diyor.yaşı 27..üniversiteli.hali vakti yerinde ..görüntüde iyi.ama gel gelellim ortada kız yok..yanlış anlamayın o anlamdada demedim.kız yok derken..kafaya uygun diyim..hepsi ya çok bilmiş çok istekleri var kimininde farklı huyları var.gecen birini tanıştırdık.kız lüks abidesi..250 tll lik ayakkabıdan aşağı giymezmiş..daha ilk görüşmede denirmi..çocuk bulamıyormu tabi buluyor ama ama kafadan değil..benim erkek kardeşime bile annemin arkadaşı buldu..ve çok mutlu..ki hayatı hep dolu geçmiştir.

bende kendim için diyorum mesela evlenecek adam gibi adam yok...ama şimdi durum tam tersi...keşke böle düşünen birini ben bulabilsem ama sanş yok..kaderde kısmet yok.

kızlar benim kuzenim erkek arkadaşı askerden geldi.zamanında çok kızla çıkmış tanımış etmiş ve evlenme pskikolojinde .bir türlü hayatını yaşa kısmına gelemiyor.düzenli hayat yaşayım diyor.yaşı 27 , üniversiteli, hali vakti yerinde ..görüntüde iyi ama gel gelellim ortada kız yok..yanlış anlamayın o anlamdada demedim.kız yok derken kafasına uygun diyim..hepsi ya çok bilmiş çok istekleri var kimininde farklı huyları var.gecen birini tanıştırdık.kız lüks abidesi..250 tl lik ayakkabıdan aşağı giymezmiş..daha ilk görüşmede denir mi..çocuk bulamıyor mu tabi buluyor ama aynı kafadan değil..benim erkek kardeşime bile annemin arkadaşı buldu..ve çok mutlu ki hayatı hep dolu geçmiştir.

bende kendim için diyorum mesela evlenecek adam gibi adam yok...ama şimdi durum tam tersi...keşke böle düşünen birini ben bulabilsem ama sanş yok..kaderde kısmet yok.

Gereksiz kısaltmalar , yanlış noktalama işaretleri , karman çorman bir yazı
2-3 kez okudum anca anladım.

Şu kuzeninizin erkek arkadaşını tipinde erkeklerden hoşlanıyorsunuz yada bu arkadaştan hoşlandınız :61:
Ben öyle algıladım bi an :)

Yok arkadaşlar kuzenimin arkadaşı küçük zaten ...oda kuzenim gibi yakın bana....ben kız evlenecek kız arıyorum.onudemek istedim.

Valla bende evlenecek erkek bulamıyorum
Çünkü yok
Düzgün erkek kalmamış türkiyede
Hem daha 27 yaşındaymış , kendi kısmetini bırakında kendi bulsun

...........................................................................................................................

Son düzenleme:
Back
X