kaderim mi bu :(

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
123
35
merhaba arkadaşlar nerden başlıcağımı bilemiyorum 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı şimdiye kadar üniversitede bi hocamdan çok hoşlanıyordum baya takmıştım kafayı 32 yaşındaydı ben onu tanıdığımda bekardı ama yaz tatilden dönüşte evlendi sosyal medyadan da takip ediyordum kendisini bütün yazım onu düşünmekle geçmişti ama büyük şok yaşadım evlenmesiyle halbuki tamamen platonikti...neyse 1 yılda zor atlattım tamamen bu acıyı, ve sonra yine birine okul ortamında aşık oldum o da benden yaşça büyüktü 30 yaşındaydı ve bana umut verdi ciddi anlamda bundan eminim ama ben daha önceki büyük hayal kırıklığımın etkisiyle fazla büyütmrdim gözümde busefer iyikide öyle yapmışım sonradan öğrendim ki o da evliymiş htta 2 çocuğu bile varmış ya nasıl bu kadar bahtsız olabiliyorum derken bu yıl yine buna benzer bişey yaşadım işyerimde müdürün yardımcısı yine 28-30 lu yaşlarında bana çok yardımcı olmuştu ve çok efendi biriydi ben bundan ilk hoşlanmaya başladığımda aklıma hemen tabi evli olabilceği geldi akıllılık edip hemen arştırdım ve onunda evli olduğunu gördüm şaka gibi (( bu yaşta küstüm resmen evliliğe ve ilişkilere ( buraya adece içimi döküp rahatlamak için yadım inanin en yakınıma bile diyemiyorum bunu :'(((

canım hep büyük adamlara bakıyorsun onlar da evli çıkıyor.
biraz daha sınıf arkadaşlarına baksan ya da arkadaşların vasıtasıyla birileriyle tanışmayı denesen?
23 yaşında biri için 32 yaş zaten çok büyük bence.
30 yaşındaki birinin deneyimi ile 23 yaşındaki birinin deneyimi arasında çok fark olabilir.

amanınn.. 23 yaşındasın ve 32 yaşlar bence de senin için sıkıntılı.kuşak çatışması olur aranızda.(istisnalar hariç)bir üst sınıfında falan yokmu birileri.

evet olgun erkeklerden hoşlandığımı farkettim kendi yaşıtlarım hiç çekici gelmiyor napayım yine birinden hoşlansam eminim o da yaşça benden en az 7-8 yaş büyük olacak,okul hayatım bu yıl bitti çalışmaya başladım ve dediğim gibi şanssızlığım beni işyerimde de bırakmadı bazen eskiyi düşünüp ağlıyorum. sanki hç aradığımı bulamıycam evlenemiycem gibi hissediyorum

Arkadaşım kusura bakma
Etrafındaki her erkekde potansiyel bir ilişki beklentisi içindesin.
Herşeyin birvakti zamanı var.

Arkadaşım kusura bakma
Etrafındaki her erkekde potansiyel bir ilişki beklentisi içindesin.
Herşeyin birvakti zamanı var.

hayır öyle değil işte,olsaydı etrafımdan teklifler aldım ama dediğim gibi hep kendi çevremden kendi yaşıtımdı ve ben istemedim

benımde bır tanıdığım var hep kendınden buyuklerden hoşlanıyor babasıyla problemlerivar ben buna bağlıyorum acaba senınde böyle sıkıntın olabılırmı

1 değil 2 değil hep buyuklerden hoşlanıyorsun

hanı 1 tane olsa anlıycam ama bı problem var gıbı geldibana

belli bir sebebi yok keşke bende bilsem ama benden büyük olması bana cazip geliyor sebebini bnde bilmiyorum yaşıtlarım çocuk gibi geliyor yüz hatları tavırları filan..aslında küçük değiliz 23 yaşındayım ama ...

hayır babamla hiç problemim olmadı çok şükür yanlız şöyle bir durum var ben kalabalım ailede büyüdüm babanne dede filan ve çok otoriterlerdi o yüzden bende erkeğin hep otoriter ve olgun olmasını severim buna bağlıyorum birazda..

benım tanıdığımın babası alkolık hiç baba sevgisi görmemiş paylaşımları olmamış

bende kendi babamla güzel vakit geçirmedim bi ara hoşuma gitmişti olgun adam figürleri tam da senın yaşlarındaydım böyle benı korusun kollasın istiyordum herşeyimi halletsin para sıkıntısı yaşamayım falan filan

ama geçti şimdi

bence senınkıde geçici olabilir onun için bence beklemede kal.
23 yaş küçük değilama insanın kafası yeni yeni o yaştan sonra netleşiyor.

gerçi senın sıkıntında olmamış babanla

benim babam yok gibi bişeydi büyükler sağolsun :) bayramlık almaya bile onlar götürürdü o da evin çocuğu gibiydi 17 yaşında evlenmişler zaten annemle velhasıl size dert gibi gelmeyebilir ama inanın bi ara cidden psikolojim bozulmuştu şimdi biraz daha iyiyimde hala çok umutsuzum arayış içinde de değilim ama sanki yine sevsem yine evli çıkçak fobi oldu bende

Büyüklere yönelmeyin bence

Ben de olgun erkeklerden hoşlanıyorum.
Bunu asla bir sorun olarak da görmüyorum; ki değil de zaten.

Kaderim diye düşünme. Olabilir böyle tatsızlıklar.
Eminim ki senin için doğru vakitte , doğru erkekle karşılaşacaksındır.
Takma kafana.
Edindiğin tecrübelerden ders alarak önüne bak.
Geçmişe dönüp kendine acımayı bırak.
Yaşın çok genç.

Genelde o yaşta erkeklerin % 75lik kısımı evli oluyor hatta % 85lik diyelim biraz daha alt segment takılabilirsin ne bileyim madem büyük olsun diyorsun 25 26 ideal 30 yaşını geçmiş biriyle çoğu şeyi paylaşamayabilirsin :82:

canım benım arkadaşımın babasıda alkolikti hiç onlarla ilgilenmemiş ve onunda herşeyiyle dededi ilgilenmiş veli toplantılarına bileo gidermiş alışverişe parka artık sen düşün arada bir bağ kur

bunun üstüne düşün hatta psikoloğa gitmeni tavsıye ederim

babana bağlamıyorsun ama bence onunla çok ilgili.

benm bi tanıdığımda senin gibi 30lu yaşlardaki erkeklere ilgi duyardı adamlar evli çıkardı , bundan sonra 30 yaşıma gelmeden aşık olmam dedi dözü dua yerinemi geçti bilmem ama tam 30 yaşına girdiği gün biriyle tanıştı aşık oldu evlendi:) sende şuan işine sosyal hayatına ver ilgini o yaşlara gelince bulursun birini :)

Hiç ilişkin olmayıp hep evlilere denk gelmen gerçekten çok düşük bir ihtimal. Sen Allah'ın bir lütfu musun :)

evet hiç erkek arkadaşım olmadı gerçekten,benim hoşlandıklarımda evli çıktı hatta ilk sevdiğim adam üniversite hocamdı o bana ders oldu birdaha kimseye bu kadar gözü kapalı bağlanmıcam dedim çok acıdı çünkü içim

bilmiyorum canım babamdan yana sorun yaşamadım hiç ama düşüneceğim dediğini babamı severim de,tabi dedem babannem çok şükür hayatta ve onların yeri çok ayrıdır bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…