merhaba arkadaşlar nerden başlıcağımı bilemiyorum 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı şimdiye kadar üniversitede bi hocamdan çok hoşlanıyordum baya takmıştım kafayı 32 yaşındaydı ben onu tanıdığımda bekardı ama yaz tatilden dönüşte evlendi sosyal medyadan da takip ediyordum kendisini bütün yazım onu düşünmekle geçmişti ama büyük şok yaşadım evlenmesiyle halbuki tamamen platonikti...neyse 1 yılda zor atlattım tamamen bu acıyı, ve sonra yine birine okul ortamında aşık oldum o da benden yaşça büyüktü 30 yaşındaydı ve bana umut verdi ciddi anlamda bundan eminim ama ben daha önceki büyük hayal kırıklığımın etkisiyle fazla büyütmrdim gözümde busefer iyikide öyle yapmışım sonradan öğrendim ki o da evliymiş htta 2 çocuğu bile varmış ya nasıl bu kadar bahtsız olabiliyorum derken bu yıl yine buna benzer bişey yaşadım işyerimde müdürün yardımcısı yine 28-30 lu yaşlarında bana çok yardımcı olmuştu ve çok efendi biriydi ben bundan ilk hoşlanmaya başladığımda aklıma hemen tabi evli olabilceği geldi akıllılık edip hemen arştırdım ve onunda evli olduğunu gördüm şaka gibi
(( bu yaşta küstüm resmen evliliğe ve ilişkilere
( buraya adece içimi döküp rahatlamak için yadım inanin en yakınıma bile diyemiyorum bunu :'(((