kaderimde bu da mı vardı :(

evli barklı, işinide gücünde olan insanlar nasıl aşık olabiliyor, onlara göre aşk ne demek onu da merak ediyorum, nedir bu aşk?
ayrıca zaten eşlerinizden ayrılıp evlenseniz mutlu olacağınızımı sanıyorsunuz, yok öyle bişey

"Kaderimde bu da mı vardı?" diyecek olan acaba siz misiniz karşınızdaki kadın ve eşiniz mi?
Bunun adı KADER değil SEÇİMdir karıştırmayın lütfen!

evli barklı, işinide gücünde olan insanlar nasıl aşık olabiliyor, onlara göre aşk ne demek onu da merak ediyorum, nedir bu aşk?
ayrıca zaten eşlerinizden ayrılıp evlenseniz mutlu olacağınızımı sanıyorsunuz, yok öyle bişey

Cinselliğin adını aşk koymuşlar chessim.

valla bayanlar herkesin yorumuna saygı duyuyorum buraya yazarken de boyle yorumlar geleceğini biliyodum..ben en azından cesaret gösterip anlattım bunu ya soyleyemeyenler....bayan olarak sıze soruyorumm..bir bayan esını kolay kolay aldatabılırmı?SİZ benım evımde neler yaşanıyo nasıl bır evlılığim var nerden biliyosunuz ki?ayrıca fake olsam neden boyle bır konu seçeyim de yazayım ne amaçla yani...

madem sorunlu bir evliliğiniz var?aldatmak yerine terk etmeyi deneseniz?
düşünüyorum şimdi....eşinden korktuğun için ayrılamıyorsun desem?? değil.
öyle olsaydı aldatmaya da cesaret edemezdin çünkü.

evet neler yaşadığını bilmiyoruz haliyle, yazarsan biliriz:26:

bakın bızım mutlu bır hayatımız yok..ben olmasam da onun hayatında o zaten evliliğini sürdüremiyordu sırf cocukları ıcın surdurulen evlılıkten hayır gelırmı zıce..ben en zor anımda tanıdım onu ve ıyı kı tanımısım..

bakın bızım mutlu bır hayatımız yok..ben olmasam da onun hayatında o zaten evliliğini sürdüremiyordu sırf cocukları ıcın surdurulen evlılıkten hayır gelırmı zıce..ben en zor anımda tanıdım onu ve ıyı kı tanımısım..

eşinle boşan ondan sonra ne yapıcaksan yap ama evli ve çocuklu insanlara bulaşma uzak dur

Erkek yalanları 2382776871624 filmi sinemalarda :ssz:
"İyi ki tanımışsan" hayatından memnunsan bunu niye açtın şimdi burada?

hep aynı bahanelerin arkasına sığınıyorlar nedense:19::19:ben olmazsamda evliliği zaten yürümüyordu ,mutlu değildi, mutlu değildim .bla ..bla.. bla...
ayrılın eşlerinizden ,evlenin .çocukları alın yanınıza ,bu mutlu aşktan bir kaç çocuk daha getirin dünyaya

Son düzenleme:

elbetteki sizi suçlamak gibi,tercihinizden ötürü kınamak gibi bi haddime düşmeyen bişey yapmayacağım laaaaaaakinnn....hayat sizin hayatınız ,tercih sizin tercihiniz fakat kusura bakmayın ama o babanın evladı olmak o çocukların tercihi değil...siz zaten iyiki onu tanımışım dedikten sonra bize diyecek bişey kalmıyor pekkkk:47: ...

bu arada kaderin bir cilvesi değil öncelikle bunu bilmeni isterim.

insanların kaderi yazılmıştır derler
doğru!

bir insanın yapacaklarına ve seçtiği yollara göre ''kader'' yazılmıştır.

kısacası; kader , insanın neler yapabileceğini bildiği için
önceden bilinmiş ve ona göre hazırlanmıştır.

sen bu yolu seçtin ya?? bunu aslında kendi iradenle seçtin .

başımıza gelen bazı olaylar bizim elimizde olmasaydı eğer
ortada ciddi bir haksızlık olurdu.

şimdi ben kendımı 10.kattan aşağı atsam?? bunu kaderimde olduğu için mi, yoksa kendim öyle istediğim için mi
yapmış olurum?

kaderimde bu yazılıydı ama!
ben zaten bunu yapmak istemiştim.

başlık ''bunu da mı yapacaktım'' olmalıydı.

Allahım ya :) Şu klasik yalana da kanmayan yok :)

Sizin eşinize karşı sorumluluklarınız yok mu?

hep aynı bahanelerin arkasına sığınıyorlar nedense:19::19:ben olmazsam evliliği zaten yürümüyordu ,mutlu değildim,bla ..bla.. bla...
ayrılın eşlerinizden evlenin çocukları alın yanınıza ,bu mutlu aşktan bir kaç çocuk daha getirin dünyaya

eşi cocukları vermiyo ki..keske verse zaten sorun olmucak..ben bakarım onlara hic problem deıl yanı..

sadece geride kalan yada kalacak olan çoçuklara üzüldüm şuan :31:
hayırlı evlat derler ya Anne-Baba nın da hayırlısını nasip etsin Allahım doğru yoldan şaşırtmasın kimseyi.:31:

ha pardon cınsel ılışkımız olduğunu nerden bılıosun ;) bılmeden yargılama derım..
arkamda destekcı aramıyodum zaten amacım sadece bu derdımı anlatmaktı ok ;)

Ne yapıyorsunuz? Liseli stayla el ele parklarda mı geziyorsunuz, ama gezemezsiniz de biri görür!

Sizinkisi aşk değil ve eminin o adamın eşinden boşanmak gibi bir niyeti bile yoktur seni kandırıyordur ve bir kadına evliyken bırakın aşık olmayı bir erkeğe o gözle bakmayı bile yakıştıramıyorum.Boşan ondan sonra onurlu bir şekilde aşık mı olacaksın ne yapacaksan yap ama evli erkeklerle değil lütfen.Kadına yine en büyük kötülüğü kadın yapıyor sonrada onların evlilikleri yürümüyor zaten vs yalan bunlar kardeşim ancak kendini kandırıyorsun 2 çocuk yapmışlar hatta küçüğü 4 aylıkmış demekki düne kadar eşiyle iyiymiş bu adam.Belkide sen adamın kafasını karıştırdın nerden bilelim.En azından kendine yok bari kocana ve diğer kadınla çocuklara saygın varsa bitir bu iğrençliği

Back
X