kaderimde bu da mı vardı :(

elbetteki sizi suçlamak gibi,tercihinizden ötürü kınamak gibi bi haddime düşmeyen bişey yapmayacağım laaaaaaakinnn....hayat sizin hayatınız ,tercih sizin tercihiniz fakat kusura bakmayın ama o babanın evladı olmak o çocukların tercihi değil...siz zaten iyiki onu tanımışım dedikten sonra bize diyecek bişey kalmıyor pekkkk:47: ...

evet o bır hata yapmıs esı anlamadan ılk bebeğe hamıle kalmıss....sonra da belkı evlılığımız duzelır dıye ıkıncıyı dunyaya getırmısler ama malesef kı cocuk evlılığı duzeltmez..ben o yuzden yapmıyorum mesela mutsuz bır evlılıkte cocuğun yerı yok bence..ama hata yaptı die sevdiğinin arkasından gıtmesın mı o 28 ben 23 yasındayımm mutlu olmayalım mı yanıı....

Eee herkese cevap var bana niye yok ? Benim başım kel mi..

Önce ayrılsanız diyorum ?

Çocukları bahane etmeyin lütfen, onları düşünseniz bu durumda olmazdınız.. İkinizde mutsuzsunuz madem önce boşanın sonra ne yapıyorsanız yapın..

En azından şu an ki kadar çirkin olmaz..

slm arkadaşlar bir çoğunuz yazdıklarıma tepki gösterebilir ama ben yine de bu sıkıntımı paylaşmak istedim...evliyim ve bir adama aşık oldum malesef..işin kötüsü oda evli ve onun iki tane çocuğu var.biri 6 yaşında biri 4 aylık.Ne yapçam bilmiyorum.ne o benden nede ben ondan kopamıyorum.eşlerimizden ayrılıp başka bi yerde başka hayat kuralım diyor ama ben o ıkı evlada nasıl kıyarım ki..Biz mutlu olalım diye başka hayatlarımı yakalım..

kitabın ismini vermek istemiyorum siyate kaçıyor çünkü
daha 1 hafta önce bitirdim etkisindeyim hala
kadın evli bir çocuk annesi eşinden ayrılıyor bir sürü sebepten dolayı.
çok geçmeden yeni taşındığı mahalleden evli çocuklu adama aşık oluyor
kapısında aglıyor bazen,ama kadın savaşıyor benim yüzümden bir kadını aglatamam üzemem diye
soyutluyor kendisini kadınları kadınlar ezmesin diye.
tercih tabikide senin ama kalbini dinleme mantık her zaman doğruyu gösterir.

bu arada konu sahibi bu da sana yorumum: ınsallah Allah dogruyu gosterır sıze amin

eşi cocukları vermiyo ki..keske verse zaten sorun olmucak..ben bakarım onlara hic problem deıl yanı..

neden versin :45::45:.kadın çocuklarını bu durumdan uzak tutmak istiyordur, babalarından midesi bulansın istemiyor, psikolojik olarak etkilenmesinler istiyordur.sizler kadar bencil değildir

evet o bır hata yapmıs esı anlamadan ılk bebeğe hamıle kalmıss....sonra da belkı evlılığımız duzelır dıye ıkıncıyı dunyaya getırmısler ama malesef kı cocuk evlılığı duzeltmez..ben o yuzden yapmıyorum mesela mutsuz bır evlılıkte cocuğun yerı yok bence..ama hata yaptı die sevdiğinin arkasından gıtmesın mı o 28 ben 23 yasındayımm mutlu olmayalım mı yanıı....

Boşanmaya cesaretiniz yoksa mutlu olmaya da hakkınız yok. Başkasının kocasına sahip olma arzusundayken de mutlu olmaya hakkınız yok!

haram tatlıdır demişler, bu iki insan kendilerini dünyanın en büyük aşkını yaşıyo zannederler şimdi, yasak aşk ne de olsa, madem eşinle mutsuzsun boşanırsın arkadaşım kiminle istiyosan onunla flört eder ya da evlenirsin ayrıca aşık olduğun adam eşinide boş geçmemiş 4 aylık bebeği olduğuna göre

Hayır anlamadığım birşey var?
Zorla mı evliğinizi devam ettiriyorsunuz? Kafanıza silah dayayan, tehdit eden mi var?
Niye boşanmıyorsunuz?

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım madem evliliginde sorunların vardı eşini aldatmayı seçmek yerine keşke eşinizden boşansaydınız sonuçta hak var hukuk var ya o 2 tane masum çocugun hakkı ne olacak ve aldatılan eşler bunu her ikiniz içinde söylüyorum bunu eşlerinize yapmaya hakkınız yok

Allah ıslah etsiinnn arkadasım hidayet versin hayırlısını versin . ben dahil kimseyide yolundan saptırmasın yüüzümüzü yere egdirmesin :2:

slm arkadaşlar bir çoğunuz yazdıklarıma tepki gösterebilir ama ben yine de bu sıkıntımı paylaşmak istedim...evliyim ve bir adama aşık oldum malesef..işin kötüsü oda evli ve onun iki tane çocuğu var.biri 6 yaşında biri 4 aylık.Ne yapçam bilmiyorum.ne o benden nede ben ondan kopamıyorum.eşlerimizden ayrılıp başka bi yerde başka hayat kuralım diyor ama ben o ıkı evlada nasıl kıyarım ki..Biz mutlu olalım diye başka hayatlarımı yakalım..

Söyleyeceklerim hoşuna gitmeyecek ama bu adamın ayrılmaya niyeti olsa ayrılırdı.
Hatta madem senden önce de mutsuzmuş,senden önce ayrılırdı.
Başka bir yerde başka bir hayat demesi de,ayrılmayı ne kadar ütopik ve uzak gördüğünü gösteriyor.
O kadar kararlı ve istikrarlı bir adam olsaydı,gerçekten sevseydi,geçer karısının karşısına,ben ayrılmak istiyorum derdi.

Evliyken aşık olan,boşanıp başkalarıyla evlenen insanlar var.Hatta toplumda bazı kişilerce gıpta edilen bazı evliliklerin kökeni böyle.
Ama bu işler baştan belli olur.Tamamen kişinin karakteri ile alakalı bir durum.Yani böyle devam edemeyeceğini anlamak,gerçekten sevdiği kişiyle yaşamayı seçmek vs...

Bence sen,diğer adamı hesaba katmadan kendini düşün.
Eşini sevmediğin belli.Çocuğunuz da yoksa hiç düşünme,gözünün üstünde kaşın var deyip boşan.

Tekrar söylüyorum,o adamın boşanacağını hiç düşünmüyorum.
Aslında denemesi bedava,hadi boşanalım,ben yarın avukata gidiyorum,sana da randevu alayım dersin olur biter.
Bak bakalım nasıl yan çizecek.Yok çocuklarım küçük,yok uygun zaman değil bilmem neler diyecek.

kınamadığınız şey, başınıza gelmeden ölmezmişsiniz. yargılamak kolay. evet hoş bir durum değil, kabullenilmesi zor. her hangi bir şekilde akıl verecek değilim, tanımadığım bir erkeğin ve bir kadının ve de o çocukların kaderi, verdiğim bir fikirle değişsin istemem sonuçta.

ama lütfen üstüne çok gitmeyin insanların, böyle bir konuyu tanıdıklarıyla konuşamaz, tabii ki sanal ortamda kendisini bilmeyen insanlara açacak.

mutsuz bir evliliğe çocuk yapmamayı düşünecek kadar mantıklıysan, evli ve çocuklu adama aşık olmayacak kadar akıllı olmalıydın.
başka insanların mutsuzluğu üzerine nasıl mutlu olacaksınız peki

basligi okuyunca ne olmus acaba diye bi okuyayim dedim...
bazen insanin kaderi kendi elindedir..sucu simdi kadere atmayin !
buyuk konusmak istemem ama yanlis sularda yuzuyorsunuz..
ALLAH ISLAH ETSIN..:31:

Ne yapıyorsunuz? Liseli stayla el ele parklarda mı geziyorsunuz, ama gezemezsiniz de biri görür!

ne yaptığımız senı ılgılendırmez dımı ;) ister parkta gezerim ister sahildeee..

Sizinkisi aşk değil ve eminin o adamın eşinden boşanmak gibi bir niyeti bile yoktur seni kandırıyordur ve bir kadına evliyken bırakın aşık olmayı bir erkeğe o gözle bakmayı bile yakıştıramıyorum.Boşan ondan sonra onurlu bir şekilde aşık mı olacaksın ne yapacaksan yap ama evli erkeklerle değil lütfen.Kadına yine en büyük kötülüğü kadın yapıyor sonrada onların evlilikleri yürümüyor zaten vs yalan bunlar kardeşim ancak kendini kandırıyorsun 2 çocuk yapmışlar hatta küçüğü 4 aylıkmış demekki düne kadar eşiyle iyiymiş bu adam.Belkide sen adamın kafasını karıştırdın nerden bilelim.En azından kendine yok bari kocana ve diğer kadınla çocuklara saygın varsa bitir bu iğrençliği

valla sıze gore ığrenc olabılır ama ben bunda iğrençlık gormuyorummmmmmmmmm

Keşke sevdim evlendim çocuk yaptım ama zamanla bu hale geldik diyebilseydi.
Bu ne şimdi habersiz hamile kalmalar üstüne 2.çocuk yapmalar.
Şimdi bunlar hata oldu öyle mi?Yazık çok yazık...

konu sahibi arkadaşım eger sen eşini degilde kocan seni aldatmış olsaydı ne olurdu birazda kocanın yerine koy kendini biraz empati kur bakalım aldtan sen degilde eşin olsaydı ne olurdu

Back
X