- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi pink_prenses
Ne yapıyorsunuz? Liseli stayla el ele parklarda mı geziyorsunuz, ama gezemezsiniz de biri görür!
liseli stayla ha cok guldum bu söze yaa :)))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapıyorsunuz? Liseli stayla el ele parklarda mı geziyorsunuz, ama gezemezsiniz de biri görür!
elbetteki sizi suçlamak gibi,tercihinizden ötürü kınamak gibi bi haddime düşmeyen bişey yapmayacağım laaaaaaakinnn....hayat sizin hayatınız ,tercih sizin tercihiniz fakat kusura bakmayın ama o babanın evladı olmak o çocukların tercihi değil...siz zaten iyiki onu tanımışım dedikten sonra bize diyecek bişey kalmıyor pekkkk...
slm arkadaşlar bir çoğunuz yazdıklarıma tepki gösterebilir ama ben yine de bu sıkıntımı paylaşmak istedim...evliyim ve bir adama aşık oldum malesef..işin kötüsü oda evli ve onun iki tane çocuğu var.biri 6 yaşında biri 4 aylık.Ne yapçam bilmiyorum.ne o benden nede ben ondan kopamıyorum.eşlerimizden ayrılıp başka bi yerde başka hayat kuralım diyor ama ben o ıkı evlada nasıl kıyarım ki..Biz mutlu olalım diye başka hayatlarımı yakalım..
eşi cocukları vermiyo ki..keske verse zaten sorun olmucak..ben bakarım onlara hic problem deıl yanı..
evet o bır hata yapmıs esı anlamadan ılk bebeğe hamıle kalmıss....sonra da belkı evlılığımız duzelır dıye ıkıncıyı dunyaya getırmısler ama malesef kı cocuk evlılığı duzeltmez..ben o yuzden yapmıyorum mesela mutsuz bır evlılıkte cocuğun yerı yok bence..ama hata yaptı die sevdiğinin arkasından gıtmesın mı o 28 ben 23 yasındayımm mutlu olmayalım mı yanıı....
slm arkadaşlar bir çoğunuz yazdıklarıma tepki gösterebilir ama ben yine de bu sıkıntımı paylaşmak istedim...evliyim ve bir adama aşık oldum malesef..işin kötüsü oda evli ve onun iki tane çocuğu var.biri 6 yaşında biri 4 aylık.Ne yapçam bilmiyorum.ne o benden nede ben ondan kopamıyorum.eşlerimizden ayrılıp başka bi yerde başka hayat kuralım diyor ama ben o ıkı evlada nasıl kıyarım ki..Biz mutlu olalım diye başka hayatlarımı yakalım..
evet o bır hata yapmıs esı anlamadan ılk bebeğe hamıle kalmıss....sonra da belkı evlılığımız duzelır dıye ıkıncıyı dunyaya getırmısler ama malesef kı cocuk evlılığı duzeltmez..ben o yuzden yapmıyorum mesela mutsuz bır evlılıkte cocuğun yerı yok bence..ama hata yaptı die sevdiğinin arkasından gıtmesın mı o 28 ben 23 yasındayımm mutlu olmayalım mı yanıı....
Sizinkisi aşk değil ve eminin o adamın eşinden boşanmak gibi bir niyeti bile yoktur seni kandırıyordur ve bir kadına evliyken bırakın aşık olmayı bir erkeğe o gözle bakmayı bile yakıştıramıyorum.Boşan ondan sonra onurlu bir şekilde aşık mı olacaksın ne yapacaksan yap ama evli erkeklerle değil lütfen.Kadına yine en büyük kötülüğü kadın yapıyor sonrada onların evlilikleri yürümüyor zaten vs yalan bunlar kardeşim ancak kendini kandırıyorsun 2 çocuk yapmışlar hatta küçüğü 4 aylıkmış demekki düne kadar eşiyle iyiymiş bu adam.Belkide sen adamın kafasını karıştırdın nerden bilelim.En azından kendine yok bari kocana ve diğer kadınla çocuklara saygın varsa bitir bu iğrençliği
ne yaptığımız senı ılgılendırmez dımıister parkta gezerim ister sahildeee..
valla sıze gore ığrenc olabılır ama ben bunda iğrençlık gormuyorummmmmmmmmm