kaderimde bu da mı vardı :(

evet o bır hata yapmıs esı anlamadan ılk bebeğe hamıle kalmıss....sonra da belkı evlılığımız duzelır dıye ıkıncıyı dunyaya getırmısler ama malesef kı cocuk evlılığı duzeltmez..ben o yuzden yapmıyorum mesela mutsuz bır evlılıkte cocuğun yerı yok bence..ama hata yaptı die sevdiğinin arkasından gıtmesın mı o 28 ben 23 yasındayımm mutlu olmayalım mı yanıı....

evliliğiniz iyi gitmediği için çocuk yapmıyorsunuz ama boşanmıyorsunuz da?? neden? çünkü eşiniz sağmal inek, stepne.. sevgiliniz poponuza tekmeyi koyunca sığınacağınız liman..

yazık

"çok masum ve iyi niyetlisiniz.kalbiniz çok temiz maşallah o kadar güzel bir yüreğe sahipsinizki kendinizi hiçe sayıp,sevgilinizin çocuklarını düşünüyorsunuz" sanırım kendinizi bu şekilde görüyorsunuz..eminim kocanız adam-sevgilinizin karısıda kadın gibidir ama sizin zihniyetiniz ve ahlak anlayışınız farklı olduğu için ancak sizinki gibi düşünceye sahip olanlar, size yakın görünüyor.Allah sizin gibi insanları ıslah etsin..Madem hoşnutsuz bir hayatınız var eşlerinizi daha fazla kandırmayın..Gidin sevgilinizlee birbirinizi sürekli aldatın,nede olsa "gel beni aldat" düşüncesini sahiplenmişsiniz..

hiçbir erkek ikinci kadınla birlikteyken karsı ile mutlu olduğunu sölemez mutlu olsa benimle ne işin var dersin.Ayrıca ben bir konu açmıştım ablam galiba kafayı yemiş diye bir aç oku istersen babama sölerim diye tehdit ettim sırf bıraksın diye.kadın olsaydıda elinde tutsaydı demişsin bu nedemek sen bu yaptığın kadınlığı evdekine yapmayı deneseydin arayış içine girmeden.bu kadınlık yapmakta nasıl birşey tiyolar verinde bizde bilelim mazallah bizimkide gider falan,yol aynı yol canım istasyon farklı olabilir erkek için bilmem anlatabildimmi? roller değiştirelim sen bu adamla evlendin bu adamın seni tekrar aldatacağı garanti sen kadın olda bu adamı elinde tut hadi bakalım.yarın tv lerde boy boy çıkar hiçde şaşırmam üvey anne şiddeti yada adam karısını başkasıyla yakalr 3 cinayet bu zihniyet olduktan sonra herkes kendi ipini kendi çekiyor anlaşılan.

Son düzenleme:
Lafa bak lafa kadın olsaymış ta elinde tutsaymışmış. Sende ''kadın'' olsaydın da evli adama aşık olmasaydın, kendi eşinide aldatmasaydın...:47::47:

Yeni başlayan her ilişkide o beni anlıyor beni olduğum gibi kabul ediyor denilir. Sonra bu pembe bulutlar birden dağılır ve bütün gerçekle yüzyüze kalırsın. Üstelik çevrencee lanetlenmiş bir kadın, eş olarak. Artık geri dönmeye yüzünde olmaz.

Keşke bu işlere girişeceğine eşinle mutlu olmaya baksaydın, evliliğin için çaba harcasaydın ne diyim Allah doğru yola erdirsin.

eşinin seni anlamadıgını ne zaman fark ettin? eşinle konusmayı denedin mi,, belki iletisimsizlikten böyle oldunuz.

boşan ilişkini yaşa o zaman.mantıklı olan bu

İlk yorumuma bunu yazacaktım.Dertleşerek mi başladınız diye.
Niye başka bir adamla/kadınla evindeki sorunları paylaşırsın ki..
Bu benim mantığımın almadığı bir olay.Ya ben niye evimi,eşimi,
sorunlarımı başkalarına anlatayım.

Birbirinizle konuşacağınıza eşlerinizle iletişim halinde olsanız belki de
sorunlarınız çözülecek ama cazip gelen bu değil galiba.

kızlar sızı cok ıyı anlıyorum ama gec tanıdık bız bırbırımızı..ve malesef kı onun cocukları olmasa coktan eslerımızden ayrılıp mutlu bır hayatımız olabılırdı..ben ıkımızde sevgısınden emınım

onceden tanıyorduk bırbırımızı zaten ama ne zaman kı evlılığımızın ıcındekı sorunları konusmaya basladık o zaman değişti bizde biseylerr...sevmek yada asık olmak ıcın ılla seks yapmak gerekmıyo kı..o benı anlıyo bana değer verıyo en onemlısı benı ben olduğum ıcın sevıyo karsılık beklemeden..

zaten olayda burda başlıyor neden evliliğini,zdeki sorunları başka bir adamla paylaşıyosunki :20:
hiçmi bayan arkadaşın yok yada annen kızkardeşin vs ne olursa olsun bir kadın başka bir erkeğe evliliğiyle ilgili problemleri anlatmamamlı:19:
bu zaten senin o adama yaktığın yeşil ışık demektir:ssz:

bu açılan konu sanki fake gibime geliyor tartışma çıkarılmak için açılan bir konu gibime geliyor yanılıyorda olabilirim tabi eger doğru size eşinizin yerinde olsam size hem boşanma davası hemde tazminat davası açardım

önce mağdur gibi konuya giriş yaptın, sonra provokatif laflar söylemeye başladın (bazı kadınlar hak eder gibi, hemde kadın sitesinde) neden?:27::27:

bana da öyle geldi. natlus arkadasın konularından sonra en cok üye ragbeti yasanan konu. :ssz:

neyse Allah doğru yolu göstersin size.

boşan olsun bitsin o zaman

suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem

Oooo olay bitmiş zaten.. Yalnız genel adamın boşanmasından bahsetmiyor (boşanmayacağını biliyoruz çünkü) senin boşanmandan bahsediyor...Sen neden boşanmıyorsun?!

"kadın olsaydı eşini elinde tutsaydı" kadın kocasını zaten tutuyor ki tutmasına gerek yok eşi zaten boşanmayacak!! Çocukları şimdiden bahane yapmış adam :) Evlilik rutini,psikolojik sıkıntı,boşluk içinde adam ve bu süreci seninle geçirirken bir gün kıyamet kopacak eşi ailesi tarafında adama "dank"edecek sana tekmeyi vurup eşine dönecek. Bu da benim öngörüm :))

Ayrıca, cesaret burada gizli kimlikle dayılık yapmak değil,eşinin karşına geçip ben bu haltı yedim,boşanalım demektir!! Varsa o cesaret...

valla bayanlar herkesin yorumuna saygı duyuyorum buraya yazarken de boyle yorumlar geleceğini biliyodum..ben en azından cesaret gösterip anlattım bunu ya soyleyemeyenler....bayan olarak sıze soruyorumm..bir bayan esını kolay kolay aldatabılırmı?SİZ benım evımde neler yaşanıyo nasıl bır evlılığim var nerden biliyosunuz ki?ayrıca fake olsam neden boyle bır konu seçeyim de yazayım ne amaçla yani...

boşan o zaman ne yaşadığın inan kimsenin umrunda değil sen bu zihniyette bi insansan sana bahane çokkk olur kocan seni döver mi söver mi bilmem ama milletin yuvasından uzak dur çocuklarından çek elini

Kadına şiddete hayır!!! Diyorum ama..kocanın bunları öğrenip seniz ağzını burnunu dümdüz etmesini elimde kahvemle izlemek istiyorum...

valla bence bu araştırma,anket ne bileyim bunun gibi bişey herhalde yoksa bu kadar rahat olamaz dimi kızlar YOOOK YOOOKK OLAMAZ VAR BU İŞTE BİR İŞ....kuzum sen bizim sinirlerimizi falan mı ölçmeye çalışıyorsun...necisin sen...nesin bi anlat bakalım ...neye malzeme ediyorsun biizm fikirlerimizi...

Peki, ikiniz de boşandınız, birlikte yaşamaya başladınız ya da evlendiniz. Artık gönlünüz hangisini çekerse... bundan sonra ilişkinizde yolunda gitmeyen şeyler olunca şikayetlerinizi kime anlatacaksınız?

Kişilerin sorunu sanırım dert ortağı ile "hayatımın yarısı" kavramını birbirine karıştırmak. Dertleşmeye karşı değilim, çok iyi... dertleştiniz. Ancak bizim toplum 7 yaşından sonra kızlar erkeklerle oynamaz felsefesi ile yetiştiğinden o sosyal arkadaş durumlarını kaldıramıyoruz. Hemen aşık olunuyor. Sizin sıkıntınız bu. Bence dert ortağınızı genelleyin. Karşı cinsten başkalarına da anlatın. O zaman anlarsınız karşınızdakinin "o kişi" olmadığını.

ne kadar da gerı kafalı arkadaşlar varmıs aramızda yazık...yıne dıyorum destekçi aramıyorum ama yargılamak sıze duşmezzzz..........

konuna yorum yapmaktan bile cok korkuyorum gercekten zerre kınama harfim olsa basıma gelebilir dıye ödüm patlar ziraa:31:

ama lutfen sorumu cevapla eşinin yerınde sen olsan ne yapardın?

sakin olup ''ban'' lanmayalım :34::34:

------

peki konu sahibi arkadasım ne yapmamızı istiyorsun bizden ?

ne kadar da gerı kafalı arkadaşlar varmıs aramızda yazık...yıne dıyorum destekçi aramıyorum ama yargılamak sıze duşmezzzz..........

arkadaşım inan bana ben kendi adıma söyleyeyim geri kafalığımdan çooookkk memnunum :31:
inşallah senin gibi ileri görüşlü olmamm:ssz:

Senin yaptığın modernlikse biz gerikafalı olmaya razıyız:34:

Bilmesi gereken herkesten saklayıp sanalda en azından ben söylüyorum diye cesur yürek kesilen üyecik :3:

Back
X