- Konu Sahibi pink_prenses
kimin basina ne gelecek belli olmaz bugun o kadina,
yarin sana..
yuva yikanin yuvasi olmaz...!
yarin sana..
yuva yikanin yuvasi olmaz...!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazenn ınsanlarr ılla benı aldat derrrrrrrrr...
ne yaptığımız senı ılgılendırmez dımıister parkta gezerim ister sahildeee..
valla sıze gore ığrenc olabılır ama ben bunda iğrençlık gormuyorummmmmmmmmm
suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem
nasıl ask basladı ? :44::44::44:
Bir an karşımda şerefsiz babamı ve o iğrenç kadını görür gibi oldum.suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem
onceden tanıyorduk bırbırımızı zaten ama ne zaman kı evlılığımızın ıcındekı sorunları konusmaya basladık o zaman değişti bizde biseylerr...sevmek yada asık olmak ıcın ılla seks yapmak gerekmıyo kı..o benı anlıyo bana değer verıyo en onemlısı benı ben olduğum ıcın sevıyo karsılık beklemeden..
bakın bızım mutlu bır hayatımız yok..ben olmasam da onun hayatında o zaten evliliğini sürdüremiyordu sırf cocukları ıcın surdurulen evlılıkten hayır gelırmı zıce..ben en zor anımda tanıdım onu ve ıyı kı tanımısım..
bazenn ınsanlarr ılla benı aldat derrrrrrrrr...
Sen zaten bu halinizide aşk zannediyorsun sen böyle bakmaya devam edersen gerçekleri gördüğünde çok pişman olursun.Şimdi o kadıncağızın yaşadıklarını eşin sana yaşatsın ister misin evliliğimde mutsuzum diyorsun eşin boşanmadan mutsuzum vs diyip başka kadınlarla gezse tozsa hoşuna gider mi?Lütfen gerçekçi ol biraz ve madem bu adam boşanacak eşinde hadi boşan ben bekliyorum bende boşanıyorum de ve gör bakalım ortada kalan kim olacak sen mi karısı mı?hemen yan çizecek emin ol sen evli olduğun için adama yüzde vermişsin adamın derdi senden alacağını almak bu toplumda dul kadınlara erkekler neden kötü gözle bakıyor, musallat oluyor bekaret derdi yok diye sanada o gözle bakıyor olmasın sakın.Biz acı söylüyoruz diye bize kızmak yerine mantıklı ol kendini bu durumlara düşürme.Bir kadın olarak onurunla şerefinle alnın açık boşanmış olarak ve bekar veya boşanmış bir adama aşık ol, prensiplerin olsun
suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem
onceden tanıyorduk bırbırımızı zaten ama ne zaman kı evlılığımızın ıcındekı sorunları konusmaya basladık o zaman değişti bizde biseylerr...sevmek yada asık olmak ıcın ılla seks yapmak gerekmıyo kı..o benı anlıyo bana değer verıyo en onemlısı benı ben olduğum ıcın sevıyo karsılık beklemeden..