kaderimde bu da mı vardı :(

kimin basina ne gelecek belli olmaz bugun o kadina,
yarin sana..
yuva yikanin yuvasi olmaz...!

ne yaptığımız senı ılgılendırmez dımı ;) ister parkta gezerim ister sahildeee..

valla sıze gore ığrenc olabılır ama ben bunda iğrençlık gormuyorummmmmmmmmm

Sen zaten bu halinizide aşk zannediyorsun sen böyle bakmaya devam edersen gerçekleri gördüğünde çok pişman olursun.Şimdi o kadıncağızın yaşadıklarını eşin sana yaşatsın ister misin evliliğimde mutsuzum diyorsun eşin boşanmadan mutsuzum vs diyip başka kadınlarla gezse tozsa hoşuna gider mi?Lütfen gerçekçi ol biraz ve madem bu adam boşanacak eşinde hadi boşan ben bekliyorum bende boşanıyorum de ve gör bakalım ortada kalan kim olacak sen mi karısı mı?hemen yan çizecek emin ol sen evli olduğun için adama yüzde vermişsin adamın derdi senden alacağını almak bu toplumda dul kadınlara erkekler neden kötü gözle bakıyor, musallat oluyor bekaret derdi yok diye sanada o gözle bakıyor olmasın sakın.Biz acı söylüyoruz diye bize kızmak yerine mantıklı ol kendini bu durumlara düşürme.Bir kadın olarak onurunla şerefinle alnın açık boşanmış olarak ve bekar veya boşanmış bir adama aşık ol, prensiplerin olsun

suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem

demek kadın olsaydı da eşini elinde tutsaydıı...KUSURA BAKMA AMAM bunu yazacak kadar utanmanın olmadığı çok belli... ŞUNUDA BELİRTEYİM...KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER...

nasıl ask basladı ? :44::44::44:

onceden tanıyorduk bırbırımızı zaten ama ne zaman kı evlılığımızın ıcındekı sorunları konusmaya basladık o zaman değişti bizde biseylerr...sevmek yada asık olmak ıcın ılla seks yapmak gerekmıyo kı..o benı anlıyo bana değer verıyo en onemlısı benı ben olduğum ıcın sevıyo karsılık beklemeden..

suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem
Bir an karşımda şerefsiz babamı ve o iğrenç kadını görür gibi oldum.
Boşanında iğrençliğinizle yanınızdakileride kirletmeyin.
Allahım sizi sizin gibileri pişman ve perişan etsin

anlamını idrak edersen sana çok ağır bi yorum yapıcam ban yemeyi de göze alıyorum:

BU YETENEĞİNİ SERMAYEYE ÇEVİR PARAYA PARA DEMEZSİN!

onceden tanıyorduk bırbırımızı zaten ama ne zaman kı evlılığımızın ıcındekı sorunları konusmaya basladık o zaman değişti bizde biseylerr...sevmek yada asık olmak ıcın ılla seks yapmak gerekmıyo kı..o benı anlıyo bana değer verıyo en onemlısı benı ben olduğum ıcın sevıyo karsılık beklemeden..

Evli bir kadından ne karşılık bekleyecek ki adam işi biliyo karşılık bekleyecek olsaydı bekar birini bulurdu :)

Genel bir yorum yapıyorum..

' Zaten mutsuzdum, boşanacağım, ama çocuklar için evliyiz, aynı evde olsakta bir beraberliğimiz yok ' vb. yalanlara nasıl inanılıyor ? Hiç tv de mi izlemiyorlar ? O çocukları da leylekler mi getiriyor ?

Bilmiyorum ama bu hikayeler gerek tv de gerek kk da alışılageldik sonla bitiyor..

Bu yalanları söyleyen adam ( lafın gelişi ) , 2. kadını böyle kekleyip duruyo.. Hiç bi zaman boşanmıyo.. Sonra bu 2.kadın en son aşamada kızıp yeter boşanmayacaksan herşeyi eşine ben söylerim diyo.. Adam oralı olmuyor.. 2.kadın gidip ispikliyo , işledikleri günahı.. Eş üzülsede çoluk çocuk ve adamın pişmanlığından dolayı affediyo.. Adam da ikinci kadına nanik yapıp evliliğini sürdürmeye devam ediyo..

bakın bızım mutlu bır hayatımız yok..ben olmasam da onun hayatında o zaten evliliğini sürdüremiyordu sırf cocukları ıcın surdurulen evlılıkten hayır gelırmı zıce..ben en zor anımda tanıdım onu ve ıyı kı tanımısım..

hep öyledir bebişim ya

o evlilik sürmez ama bitmez de

-karısıyla yıllardır kardeş gibi yaşarlar (4 aylık bebeği de ceplerinden çıkarırlar herhalde)
-malı mülkü kadının üstüne yapmıştır boşayamaz
-o eşi olacak lanet kadın onu bırakmıyordur
-önümüzdeki ay mahkemeye verecektir..

bla bla bla

o adam sizi çeşni yapmış siz de kendini kullandırıp eşinizi aldatıyorsunuz. işte busunuz.. "o kadın"sınız.. sevgilinizi de sizi de allah bildiği gibi yapsın.

inşallah yakalanırsınız da bir sürü tazminat ödemek zorunda kalırsınız.:47:

Sen zaten bu halinizide aşk zannediyorsun sen böyle bakmaya devam edersen gerçekleri gördüğünde çok pişman olursun.Şimdi o kadıncağızın yaşadıklarını eşin sana yaşatsın ister misin evliliğimde mutsuzum diyorsun eşin boşanmadan mutsuzum vs diyip başka kadınlarla gezse tozsa hoşuna gider mi?Lütfen gerçekçi ol biraz ve madem bu adam boşanacak eşinde hadi boşan ben bekliyorum bende boşanıyorum de ve gör bakalım ortada kalan kim olacak sen mi karısı mı?hemen yan çizecek emin ol sen evli olduğun için adama yüzde vermişsin adamın derdi senden alacağını almak bu toplumda dul kadınlara erkekler neden kötü gözle bakıyor, musallat oluyor bekaret derdi yok diye sanada o gözle bakıyor olmasın sakın.Biz acı söylüyoruz diye bize kızmak yerine mantıklı ol kendini bu durumlara düşürme.Bir kadın olarak onurunla şerefinle alnın açık boşanmış olarak ve bekar veya boşanmış bir adama aşık ol, prensiplerin olsun

ben sıze bısey demıyorum kı sadece bazılarınız cok acımasız bı sekılde asıp kesıyo yargılıyo benı..

bakın diger mesajıma baktıysanızz sizi incitmedim kendim dahil herkese hidayet versin dedim. yalnız bu yazınızı okuyunca cok sinirlendim KADIN OLSAYDI ESİNİ ELİNDE TUTSAYDI da nedemek. o kadına sizin mahcup olmanız gerekir ahirette vereceginiz kul hakkının boyutunu düşünmeniz gerekirdi o kadına birde camur atmanız degil. tarih tekerrürden ibarettir birgun sizden daha iyisi gelir sizin için derki KADIN OLSAYDIDA ELİNDE TUTSAYDI..........:45:

Yeni başlayan her ilişkide o beni anlıyor beni olduğum gibi kabul ediyor denilir. Sonra bu pembe bulutlar birden dağılır ve bütün gerçekle yüzyüze kalırsın. Üstelik çevrencee lanetlenmiş bir kadın, eş olarak. Artık geri dönmeye yüzünde olmaz.

Keşke bu işlere girişeceğine eşinle mutlu olmaya baksaydın, evliliğin için çaba harcasaydın ne diyim Allah doğru yola erdirsin.

Son düzenleme:

eşinin seni anlamadıgını ne zaman fark ettin? eşinle konusmayı denedin mi,, belki iletisimsizlikten böyle oldunuz.

boşan ilişkini yaşa o zaman.mantıklı olan bu

O çocukların her hatırladığında yutkunamadıkları bir yumru olmak istiyorsanız buyrun devam edin. Her bayramda, her babalar gününde size beddua etmelerini istiyorsanız devam edin. Babası bir başkası için annesini bırakan insanların topikleri var okumanızı tavsiye ederim.:ssz:

İlk yorumuma bunu yazacaktım.Dertleşerek mi başladınız diye.
Niye başka bir adamla/kadınla evindeki sorunları paylaşırsın ki..
Bu benim mantığımın almadığı bir olay.Ya ben niye evimi,eşimi,
sorunlarımı başkalarına anlatayım.

Birbirinizle konuşacağınıza eşlerinizle iletişim halinde olsanız belki de
sorunlarınız çözülecek ama cazip gelen bu değil galiba.

bu açılan konu sanki fake gibime geliyor tartışma çıkarılmak için açılan bir konu gibime geliyor yanılıyorda olabilirim tabi eger doğru size eşinizin yerinde olsam size hem boşanma davası hemde tazminat davası açardım

önce mağdur gibi konuya giriş yaptın, sonra provokatif laflar söylemeye başladın (bazı kadınlar hak eder gibi, hemde kadın sitesinde) neden?:27::27:

Back
X