kaderimde bu da mı vardı :(

O kadar yorum yaptım bir tanesine cevap alamadım

İşine gelene cevap veriyor herhalde

Aloo.. Huuu.. Sana diyorum.. Eşinden boşan, sonra ne yapıyosan yap..

Niye boşanmıyosun , sevdiğin kişi boşanmazsa belki ( sende farkındasın aslında, onun klasik yalanlar attığının ) diye yedekte mi tutuyorsun adamı hala..

Sevmeyen boşansın , sonra ne halt yiyorsa yesin yaa :19:

Pinkprenses hanim ne demek kocasini elinde tutsaydi?

sende kadin olsaydinda esnini aldatmak zorunda kalmasaydin denilse sana.

Cevap gelmiyor ama tekrar soruyorum;
Madem sen kendine bunu yakıştırıyorsun, madem hayatından memnunsun neden böyle bir konu açtın???

Peki, ikiniz de boşandınız, birlikte yaşamaya başladınız ya da evlendiniz. Artık gönlünüz hangisini çekerse... bundan sonra ilişkinizde yolunda gitmeyen şeyler olunca şikayetlerinizi kime anlatacaksınız?

Kişilerin sorunu sanırım dert ortağı ile "hayatımın yarısı" kavramını birbirine karıştırmak. Dertleşmeye karşı değilim, çok iyi... dertleştiniz. Ancak bizim toplum 7 yaşından sonra kızlar erkeklerle oynamaz felsefesi ile yetiştiğinden o sosyal arkadaş durumlarını kaldıramıyoruz. Hemen aşık olunuyor. Sizin sıkıntınız bu. Bence dert ortağınızı genelleyin. Karşı cinsten başkalarına da anlatın. O zaman anlarsınız karşınızdakinin "o kişi" olmadığını.

yorumun ıcın tesekkurler...saol

ancak diyebilirsin zaten........başka bi vasfın olamaz evliliğimde.......ban alacak olsamdda yavaş yavaş içimdekileri dökücem sana bekle yavaşşş yavaşşşş

hahahaa :) cok korktum yazacaklarından smdı ne olcak ağlarım bakk...ne yazarsan yazz be cokta tınn

Peki, ikiniz de boşandınız, birlikte yaşamaya başladınız ya da evlendiniz. Artık gönlünüz hangisini çekerse... bundan sonra ilişkinizde yolunda gitmeyen şeyler olunca şikayetlerinizi kime anlatacaksınız?

Kişilerin sorunu sanırım dert ortağı ile "hayatımın yarısı" kavramını birbirine karıştırmak. Dertleşmeye karşı değilim, çok iyi... dertleştiniz. Ancak bizim toplum 7 yaşından sonra kızlar erkeklerle oynamaz felsefesi ile yetiştiğinden o sosyal arkadaş durumlarını kaldıramıyoruz. Hemen aşık olunuyor. Sizin sıkıntınız bu. Bence dert ortağınızı genelleyin. Karşı cinsten başkalarına da anlatın. O zaman anlarsınız karşınızdakinin "o kişi" olmadığını.

ancak diyebilirsin zaten........başka bi vasfın olamaz evliliğimde.......ban alacak olsamdda yavaş yavaş içimdekileri dökücem sana bekle yavaşşş yavaşşşş

hahahaa :) cok korktum yazacaklarından smdı ne olcak ağlarım bakk...ne yazarsan yazz be cokta tınn

suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem

sen neden tutamadın??
tutsaydın belki bu kadar sorunlu bir evliliğin olmazdı.

seninkisi; ''diinime söven müslüman olsa'' . hesabı :27:

Konu 14sayfa olmuş ve ben yeni geliyorum :4:
Konu sahibi fake misin kekmisin anlamadım ama ben yorumumu yapıcam gene.
Evli bir adama aşık olmak için insanın ar damarının çatlaması gerekiyor.
Sen ailnin yüz karasımısn ki ar damarını çatlatıp evli herife aşık oldun.
Evli olsun olmasın sen evlisin bi kere.
Böyle tip bayanlar göğsünü gere gere ulu ortada dolaşsın bakalım dolaşabiliniyosa.
Sen varya fotonu koy buraya yarın burdan birimiz görsek seni acillik olurdun valla.

bir erkeğin eşi varken ikinci kadın olmayı kabul edicek kadar kendinizi neden küçük düşürüyorsunuz yazık çok yazık ALLAH ıslah etsin

bu konu başlıgını görünce aklıma şu geldi :

ileride bu adam sizi bırakır başkasıyla olmaya başlar ise siz de konu başlığınızdaki gibi ;

kaderimde bu da mı vardı sevdiğimi başkalarıyla göreceksem...... şarkısını seslendirmek zorunda kalabilirsiniz.:31:

[video=youtube;ZVdRTpTXmzg]http://www.youtube.com/watch?v=ZVdRTpTXmzg[/video]

burdaki arkadaşlara yaptıgın yorumlarınne kadar çirkin seviyesiz oldugunun farkındamısın? ben mahcup biri ile konusyourz zannederdim maşallah milleti nelere soktun.

tekrar yazıyım cocukları olmasa sorun yokmuş ya. COCUK OLMASINA HİÇ GEREK YOK ... EVLİ ADAMA BAKILMAZ !!!! o karı koca bir ailedir ve sen o yuvayı yıkan kadın olursun. GÜNAHTIR GÜNAH. Bak buna kul hakkı derler kul hakkı. hadi bizi es gec neler dersen de sen Rabbimize yönel verecegin hakları düşün. hakkını yedigin insan sayısının fazlalıgını düşün. unutma tövbe kapısı hep açıktır iyi düşün bence.

bak bu kişilein hakkını yedin bence kafanı al ellerinin içine de düşün.

eşin
cocukların
sözde sevgiliinin zavallı karısı
yavrucakları
ve bu durumdan üzülecek birsürü akrabalar

Back
X