''Kaderimin Yazıldığı Gün'' bayanlar fikirlerinizi merak ediyorum?

canım zinaya şu şekilde giriyomuş sonuçta başka adamın spermi nikahsız kadının karnına giriyo biraz detaylı söyledim ama :KK48::KK48:satar mı satar valla herşeye açık bi konu ucu çok açık
İnsanlar yasak yada günah dinlemiyor ki..Geçenlerde haberlerde izledim el altından bu işi yürütenler var..Belki sizde izlemişsinizdir haber kanalı taşıyıcı annelerin telefonlarını buldular,müşteri gibi arayıp pazarlık yaptılar..Hatta bir tanesinin eşi konuştu karım şuan hamile o çocuğu doğursun teslim edelim, sizede geri dönüş yaparız falan diyorlardı..

canım zinaya şu şekilde giriyomuş sonuçta başka adamın spermi nikahsız kadının karnına giriyo biraz detaylı söyledim ama :KK48::KK48:satar mı satar valla herşeye açık bi konu ucu çok açık
Dini yönünü bir kenara bırakalım hukukende yasak yasak olan bir konunun dizi olması ilginç.:KK45::KK45:

İnsanlar yasak yada günah dinlemiyor ki..Geçenlerde haberlerde izledim el altından bu işi yürütenler var..Belki sizde izlemişsinizdir haber kanalı taşıyıcı annelerin telefonlarını buldular,müşteri gibi arayıp pazarlık yaptılar..Hatta bir tanesinin eşi konuştu karım şuan hamile o çocuğu doğursun teslim edelim, sizede geri dönüş yaparız falan diyorlardı..
offf bee bak bu fenaymış demekki insanlar iyice ticarete dökmüş yazıklar olsun

Elif karakteri cok itici..
Ikinci bir kadinin aile arasina girip yuvayi dagitmasini normallestirmeye calisiyorlar..
Defne ile resmen kafa tutuyor halbu ki Defnenin kocasinin pesinde dolanip dolanip duruyor..
Bir de bir asil bir gururlu bir onurlu tavirlari yok mu iyice televizyondan elimi sokup bogasim geliyor..
Cok nadir izliyorum 1 izlesem 5 izlemiyorum o da sirf meraktan bakalim bu bolumde ne pislikler var misali..

ya bu elif karateri çok çirkin bir kadın..birde bekar kız rölünde oynıyor ya beni öldürüyor..sırf bu kadın yüzünden seyredesim gelmiyor..yaşlı başlı kadını kız rolüne sokmuşlar..sanki başka oyuncu yokmuş türkiyede..

2.kadını nasıl masum gösteririzde yuvayı yıkmayı başarırız konusunda bi dizi olmuş. Sevmedim diziyi sarmadı. Elif karakteri olduğundan fazla saf gösterilmeye çalışılmış ama yemezler.

O kaynana yok mu ,o kaynana !..her sey onun basinin altindan cikiyor...yoksa bi kadin cocugu tasiyamiyorsa karninda tasiyici anne secebikmeli

Yani böyle bir dizi nasıl izlenirki resmen metres hayatını öven bir Tarzı var Elif denen kızı masum gösteriyorlar karısınıda Cadı aile yapısına asla uygun değil senaristlerini de kınıyorum sanırım erkek senaristleri bayan OLDUĞUNU sanmam yazık asla izlemem sinir bozucu inşallah biter

Elif karakteri cok itici..
Ikinci bir kadinin aile arasina girip yuvayi dagitmasini normallestirmeye calisiyorlar..
Defne ile resmen kafa tutuyor halbu ki Defnenin kocasinin pesinde dolanip dolanip duruyor..
Bir de bir asil bir gururlu bir onurlu tavirlari yok mu iyice televizyondan elimi sokup bogasim geliyor..
Cok nadir izliyorum 1 izlesem 5 izlemiyorum o da sirf meraktan bakalim bu bolumde ne pislikler var misali..
kesinlikle Haklısın

Kocasını ayartan Kadınla , Karısını bir güEl boynuzlayan adamın Aşkı. Aman ne romantik bir dizi!!!!! Yazık ya şu diziyi izleyip prim yaptırmayın lütfen hemcinslerine sesleniyorum. Bu gibi diziler Yüzünden aile , evlilik kavramı yok oluyor aldatmak masum birşeymiş gibi gösterilerek

Bu saçmalık nasıl izleniyor anlamıyorum,
1-Her ne sebeple olur ise olsun para karşılığı rahmini kiraya veren kadın masum ve ahlaklı olamaz.
2-Adam evliyken başkasıyla kırıştırıyor ve biz adamın karısını arabozucu olarak görüyoruz, sanki eş değil kaynana :)
3-Köylü abla her daim makyaj ve yapılı saçlı, Paris'in köylüğünden herhalde :)
4-En acısı ise evlat sahibi olamayan bir eş, kötü kalpli gösterilip, adamın başkasıyla aile olmasını destekleyen bir senaryo oh maşallah.
Hiç düşünülmüyor bu durumda olan kadınların psikolojisi herhalde ne acı...

Bu saçmalık nasıl izleniyor anlamıyorum,
1-Her ne sebeple olur ise olsun para karşılığı rahmini kiraya veren kadın masum ve ahlaklı olamaz.
2-Adam evliyken başkasıyla kırıştırıyor ve biz adamın karısını arabozucu olarak görüyoruz, sanki eş değil kaynana :)
3-Köylü abla her daim makyaj ve yapılı saçlı, Paris'in köylüğünden herhalde :)
4-En acısı ise evlat sahibi olamayan bir eş, kötü kalpli gösterilip, adamın başkasıyla aile olmasını destekleyen bir senaryo oh maşallah.
Hiç düşünülmüyor bu durumda olan kadınların psikolojisi herhalde ne acı...
alkış alkış alkış aynen

Back
X