Kadersiz yavrularım

Kuzum niye ayni eve ciktin, niye iki cocuk yaptin. Mecbur goruyorlar seni ve sende bunu cekmek zorundassin.

Çocuklarım biri 2 buçuk yaşında biri de 16 aylık eşim çalışmıyor.ayri eve çıkamıyorum.mecburum kaynanaya

O vakit astigim astik kestiğim kestik olun lütfen. Hadlerini bildirin. Kaynana kocaya günülerini dar edin. Kocaya çocuk bakamıyor musun diye çıkışın. Kaynana yalancı görmüyor musun evde yokum ne diye çıkıp gidiyorsun diye kızın. Onlar sizin tepenize çıkmadan siz çıkın tepelerine oturun.

Evet haklisiniz ama kaynanam 8 aydır bakıyor çocuklarıma ve oğulları çalışmadığı için onlar istediler benim çalışmaya devam etmemi.yoksa ben istifa edecektim çocuklarım için.

O zaman tutarsın bir bakıcı onlara minnet etmezsin. Esin engelliymis, engeli çocuklara bakmasına mani mi bilemiyorum. Belki manidir haklıdır. Kayinvalidenize de çok alttan almayın. Sana yalanci diyen birine üslup bozmadan yok sen yanlış anlamışsın demenin hiç bir değeri yok. Karşındaki edepsizmis. Haddini bildir. Kadın kötü niyetli çünkü.

Eşiniz iş bulup ayrı eve çıkana kadar tahammül etmelisiniz çünkü burada sizin kayınvalidenize eliniz mahkum

Calismayan adama niye 2.cocugu yaparsiniz ki heleki bukadar sorunlar varken ve aileniz arkanizda degilken. Kaynana da suc yok. Onunda engelli kizi varmis hergun sizin cocuklariniza bakacak degil. Aslinda tam bosanmalik bir koca ama basa cikamayacaginiz durunlar yasarsiniz. Bu durumda yapacaginiz tek sey sinavi kazanana kadar gecicide olsa kocanizin calismasini saglamak. Tavir koyun, kavga edin, bosanirim deyin ama muhakkak calismasini saglayin.

Önceliikle
Eşin çalışmıyormuş dilerim en kısa zamanda iş bulur canım..
Madem mecburiyetin var bu densiz insanlara biraz daha sabretmelisin.Kabahatin büyüğü eşinde kv de iyice karıştırmış işi Allah yardımcın olsun

Kv kötü niyetli davranmış.
İnsan çocuklarının zor durumda kalmasını isteyip yalan söyler mi?
Eşinizin özrü çocuklara bakmaya engel mi?
Yani ileri derecedeyse tabii bakamamış olabilir.
Çocuklarınız ileride sizinle gurur duyacaktır çalışıp onlara baktığınız için.

9 günde 7 gün nöbet verilen işi merak ettim, paylaşır mısınız?

Ben kaynanayı haksız bulmadım. Diğer yorumları okuyunca eşi de haksız bulmadım. Sen de haksız değilsin. Hepiniz bunalmışsınız. Biraz daha sabredin. Allah yolunuzu aydınlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…