- 24 Ağustos 2018
- 8
- 13
- 8
- 45
- Konu Sahibi Kadersizkadin
-
Bi kere ev ev ustune olmaz madem sende calisiosun kari koca calistgnz halde neden kaynana kaynbaba evi?cikin kendi evinize bul duzgun bi bakici dertsz basinizi derde sokuyosunuzHerkese merhaba.aslinda çok eski uyeyim ama şifremi kaybettimden giremiyordum.yeni bir sayfa açmak zorunda kaldım.5 yıllık evliyim ve iki tane kuzum var.kaynana kayınbaba ve görümceyle yaşıyorum.19 yaşından beri çalışıyorum.sukur bi isim var.sorunum şu bu 9 günlük tatilde bizim kurumda çalışma sistemi farklı olduğu için bana 7 gün mesai yazdılar.cocuklarima kaynana bakıyor.bayramdan once dediki işte cumartesi nöbetin var mi Bende var dedim.sonra hasta kızı var onun yanına gitmiş.isten geldim eşime sordum kardeşime gitti dedi.bende o zaman nöbetim bitene kadar sen idare et dedim.esimde ben işteyken annesini aramış niye gelmiyorsun ben bakamıyorum falan diye.o gün beni aradı kaynana niye bana yalan söylüyorsun.sen bana pazar izinliyim dedin ve bi sürü şey söledi.bende anne ben sana yalan solemedim sen yanlış anlamışsın dedikce kadın hiç susmadı.artik dayanamıyorum zaten eşimle de iyi değiliz.kendi ailemde arkamda değiller.cocuklarima çok üzülüyorum.calismak zorundayım.yazimi okuyan herkese teşekkür ederim.
Tek taraflı daha ne kadar fedakarlık yapacaksınız ?Herkese merhaba.aslinda çok eski uyeyim ama şifremi kaybettimden giremiyordum.yeni bir sayfa açmak zorunda kaldım.5 yıllık evliyim ve iki tane kuzum var.kaynana kayınbaba ve görümceyle yaşıyorum.19 yaşından beri çalışıyorum.sukur bi isim var.sorunum şu bu 9 günlük tatilde bizim kurumda çalışma sistemi farklı olduğu için bana 7 gün mesai yazdılar.cocuklarima kaynana bakıyor.bayramdan once dediki işte cumartesi nöbetin var mi Bende var dedim.sonra hasta kızı var onun yanına gitmiş.isten geldim eşime sordum kardeşime gitti dedi.bende o zaman nöbetim bitene kadar sen idare et dedim.esimde ben işteyken annesini aramış niye gelmiyorsun ben bakamıyorum falan diye.o gün beni aradı kaynana niye bana yalan söylüyorsun.sen bana pazar izinliyim dedin ve bi sürü şey söledi.bende anne ben sana yalan solemedim sen yanlış anlamışsın dedikce kadın hiç susmadı.artik dayanamıyorum zaten eşimle de iyi değiliz.kendi ailemde arkamda değiller.cocuklarima çok üzülüyorum.calismak zorundayım.yazimi okuyan herkese teşekkür ederim.
Eşim engelli.ozurlu sınavına girdi.tercih yapacak inşallah.Esiniz calismayi düşünüyor mu ?
Evet haklisiniz ama kaynanam 8 aydır bakıyor çocuklarıma ve oğulları çalışmadığı için onlar istediler benim çalışmaya devam etmemi.yoksa ben istifa edecektim çocuklarım için.Tek taraflı daha ne kadar fedakarlık yapacaksınız ?
Eşiniz pazarda limon satsın , inşaatta kum çeksin ama yine de çalışsın.
Kaynanaya güvenip evlenmek , üstüne 2 tane de çocuk yapmak.
Bile bile lades değil mi sizce de ?
Kadın da bunalmış , gezmeye çıkmıştır.
Empati lütfen.
Ben denedim empatiyi yapamadım... 2 yıldır çalışmayan eş kaynanayla birlikte yaşam ve 2 küçük çocuk.. 2. yi niye yapar ki insan ben anlayamıyorum. Bu kadar az mı seviyorsunuz hayatı, kendinizi?Hanımefendi negatif cevabınız için tşk ederim.esimle evlendigimde çalışıyordu.son 2 yıldır çalışmıyor.zaten bi çok sorunlarımız bundan kaynaklı.evet haklisiniz bakmak zorunda değil ama bakıcıya verecek durumum yok.eger bende çalışmazsam çocuklarım sefil olacak.lutfen empati yapmayı deneyin.
Eşiniz niye çalışmıyor ki ?Evet haklisiniz ama kaynanam 8 aydır bakıyor çocuklarıma ve oğulları çalışmadığı için onlar istediler benim çalışmaya devam etmemi.yoksa ben istifa edecektim çocuklarım için.
Umarım herşey dilediginiz gibi olurEşim engelli.ozurlu sınavına girdi.tercih yapacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?