Kadersiz yavrularım

Kadersizkadin

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
8
13
8
45
Herkese merhaba.aslinda çok eski uyeyim ama şifremi kaybettimden giremiyordum.yeni bir sayfa açmak zorunda kaldım.5 yıllık evliyim ve iki tane kuzum var.kaynana kayınbaba ve görümceyle yaşıyorum.19 yaşından beri çalışıyorum.sukur bi isim var.sorunum şu bu 9 günlük tatilde bizim kurumda çalışma sistemi farklı olduğu için bana 7 gün mesai yazdılar.cocuklarima kaynana bakıyor.bayramdan once dediki işte cumartesi nöbetin var mi Bende var dedim.sonra hasta kızı var onun yanına gitmiş.isten geldim eşime sordum kardeşime gitti dedi.bende o zaman nöbetim bitene kadar sen idare et dedim.esimde ben işteyken annesini aramış niye gelmiyorsun ben bakamıyorum falan diye.o gün beni aradı kaynana niye bana yalan söylüyorsun.sen bana pazar izinliyim dedin ve bi sürü şey söledi.bende anne ben sana yalan solemedim sen yanlış anlamışsın dedikce kadın hiç susmadı.artik dayanamıyorum zaten eşimle de iyi değiliz.kendi ailemde arkamda değiller.cocuklarima çok üzülüyorum.calismak zorundayım.yazimi okuyan herkese teşekkür ederim.

Evinizi neden ayırmıyorsunuz peki.. ben olsam eşime kızardım ne demek bakamıyormuşda anasını arıyormuş sen nasıl çalışıyorsan oda bakmak zorunda o çocuklara.. leylekler getirmedi ya onunda çocukları sonuçta..
Kaynana hep konuşuyorsa ağzının payını verin haddini bilsin büyükse büyüklüğünü bilsin..

Bi kere ev ev ustune olmaz madem sende calisiosun kari koca calistgnz halde neden kaynana kaynbaba evi?cikin kendi evinize bul duzgun bi bakici dertsz basinizi derde sokuyosunuz

Cumartesi akşam nöbetçi misin demiş sizde evet demişsiniz bu da pazar günü izinli olacağınız anlamına gelmiyor mu yani c.tesi gece çalışınca pazar gündüz izin yaparsanız doğal olarak ve kaynananızda buna dayanarak kızına gitmiş yani.kaynana haklı.

Ayrıca madem çalışıyorsunuz eşinizde çalışıyorsa niye ayrı eve çıkmıyorsunuz ki cümbür cemaat yaşadığınız evde iki çocuk yapmışsınız eş çalışmıyorsa ve evde olduğu halde çocukla ilgilenmiyorsa suç eşinizde kaynanaya ne kızıyorsunuz..çalışmayan kocaya iki çocuk yapıyorsunuz; kaynana bir yere adım atamıyor hasta kızında bile kalamıyor yani

Hanımefendi negatif cevabınız için tşk ederim.esimle evlendigimde çalışıyordu.son 2 yıldır çalışmıyor.zaten bi çok sorunlarımız bundan kaynaklı.evet haklisiniz bakmak zorunda değil ama bakıcıya verecek durumum yok.eger bende çalışmazsam çocuklarım sefil olacak.lutfen empati yapmayı deneyin.

Tek taraflı daha ne kadar fedakarlık yapacaksınız ?
Eşiniz pazarda limon satsın , inşaatta kum çeksin ama yine de çalışsın.
Kaynanaya güvenip evlenmek , üstüne 2 tane de çocuk yapmak.
Bile bile lades değil mi sizce de ?
Kadın da bunalmış , gezmeye çıkmıştır.
Empati lütfen.

Evet haklisiniz ama kaynanam 8 aydır bakıyor çocuklarıma ve oğulları çalışmadığı için onlar istediler benim çalışmaya devam etmemi.yoksa ben istifa edecektim çocuklarım için.

Ben denedim empatiyi yapamadım... 2 yıldır çalışmayan eş kaynanayla birlikte yaşam ve 2 küçük çocuk.. 2. yi niye yapar ki insan ben anlayamıyorum. Bu kadar az mı seviyorsunuz hayatı, kendinizi?

Aynı ev olunca eşiniz aileye güvenir illaki ayrı evde olsanız mecbur bakacak çocuklara baktikcada alışacak çocuklara bakabilen babalar var .aile de sikintilar olabilir ama iki tarafta elini tasin altina koymali.Allah yardımcınız olsun .

Ama yine de sıkıntı eşinde

Kv de bunalmıştır kızı da hasta iniş ona gitmiş

Eşiniz çocuklara bakamamış annesini çağırmış vs vs

Çocuklar küçük eşinizin engelini bilmiyorum ama fizikselse bakamayabilir

Madem bu sefer olay yaşandı eşinize çözüm üretseydiniz şöyle bak parka çıkart vs vs

Kv ye cumartesi çalışıyorum deyince o diğer günler çalışmadığınızı düşünmüş olabilir bize yazdığınız günü ona da bu bayram kimse yok 7 gün bana nöbet yazdılar diye bu nöbeti ilk öğrendiğiniz anda söyleseydiniz bunlar yaşanmazdı

Kv yalan söyledin derken haksız ama beni kandırdın güzelce açıklamadın bana söylemedin çocuklara bayramda da bakılacağını vs demek istemiş esasen

İlk mesajınızda birçok ayrıntıyı vermemişsiniz. Birkaç şey sorup ona göre yorum yapacağım.
1. Eşinizin engeli nedir? Evlendiğinizde de engelli miydi?
2. Sizin engeliniz var mı? Ne iş yapıyorsunuz?
3. Sizin aileniz nerede? Bu tür zorunlu durumlarda onlardan yardım isteyenez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…