Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy Şifa Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
43
doktorum kadıköy şifaya yönlendirdi beni.

Dr. Birgül hanım varmış en iyisi o dedi. tanıyan giden varmı arkadaşlar

Birgül hanımın hastasıyım. Fulya' daki Femina merkezindeki yerinde takibimi yaptı. Alakalı bir doktor. Daha önce birkaç yere gittim fakat memnun kalmadım. Birgül Sarıkamış' a bir kere gitmenizi öneririm.

Birgül hanımın hastasıyım. Fulya' daki Femina merkezindeki yerinde takibimi yaptı. Alakalı bir doktor. Daha önce birkaç yere gittim fakat memnun kalmadım. Birgül Sarıkamış' a bir kere gitmenizi öneririm.

teşekkür ederim. bugün doktorum açıkladı tüp bebek denemem gerektiğini bende tedirgin oldum.
bu ay adet olmanı bekleyelim dedi. adet olursan eşin tekrar test yaptırsın ona göre ben seni yönlendiricem dedi.
her şeyin hayırlısı

Bende 6 yıllık evliyim ve 3 senedir çocuk özlemimiz vardı. Birgül hanımın hastasıyım. Tüp bebeğe karar verdiğimizde kafam çok karışıktı ve manevi olarak da yıpranmıştım. Kendisinin ilgisi alakası beni hep rahatlattı.Şuan tedavim devam ediyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bende 6 yıllık evliyim ve 3 senedir çocuk özlemimiz vardı. Birgül hanımın hastasıyım. Tüp bebeğe karar verdiğimizde kafam çok karışıktı ve manevi olarak da yıpranmıştım. Kendisinin ilgisi alakası beni hep rahatlattı.Şuan tedavim devam ediyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.

peki sizin sorununuz nedir bir mahsuru yoksa yazarmısınız.
eşinizde mi , sizde mi rahatsızlık vardı

Birgül hanım tanınmış bir doktormuş. ama burada tanıyan yok galiba

asiscim merhaba.. aynı durumu bende yaşadım.. kadıköy şifayı eşim araştırmalarımızı sonucu buldu. ama kkda pek bilinmiyor. bende birgül hanım ve engin beyle ağustosun son günlerinde tanıştım. iyi ki tanışmışım. harika insanlar.. bu kadar insancıl, şefkatli doktorlarla daha önceden tanışmamıştım. biz de tüp bebekte başraı oranının ekip işi ve labaratuara bağlı olduğunu öğrendik ve bu açıdan en iyi merkezin kadıköy şifa olduğunu bulduk. oldukça karamsar ve umutsuzduk. aslında evleneli çok olmamıştı ama türlü türlü teşhisler kondu, tüp bebek öncesi yapıası gereken bi sürü şey vardı o doktorlara göre.. ama çok şükür hiçbirine gerek olmadığını hocalarımla görüşünce anladık. eylül ayında tüp bebek tedavisine başladık ve Allahıma binlerce şükür hamileyim, oğlumuzu bekliyoruz haziranda inşallah. aklına takılan ne olursa bana msj atabilirsin. inşallah sende olumlu sonuçlar alırsın..

Selam
Ben Birgül hanımın hastasıyım
Kadıköy şifa hastanesinde nisan 2009 da ikinci denememde oğlumu aldım kucagıma.
gerek Engin Enginsu gerekse Birgül Sarıkamış ilgilerinden ve emeklerinden dolayı hayatım boyunca onlara dua ediyorum..
Hastane ve ekibide son teknojiyle mükemmel Hastane sahibi Levent Beyi tebrik ediyorum..
Doktorundan, Hemşirelerine tüm personeli profesyonel ve harika...
Kendimi o hastanede evimdeymiş gibi hissediyorum güven olayı çok önemli...
dogum sonrası kendılıgınden gelışen bırkaç problemim oldu beni yeniden saglıma kavusturdular.
hepsine sonsuz teşekkürler.
gerçekten Birgül hn tüpbebeğin kraliçesidir..
Fisun Karakuş

Kadıköy Şifada Tüp Bebek İçin denemeye başlıycaz da merak ettiğim konu oranın kendi tüp bebek labratuarı var mı iyimi acaba bilgisi olan varsa bilgilendirise sevinirim.

Bide bi yerin tüb bebek için iyi bi labratuarı ve ekibi olduğunu nasıl öğrenebilirz.

Back
X