arkadaşlar, doğum için güvenebileceğiniz bir doktor bulmak ne kadar zormuş. şu anda 17. haftadayım ve bu zamana kadar medipol Şule Selvi'yle ve medipol dışında Hakan Çoker'le hamileliğimi takip ettik. Şule hanım şirin tatlı bir hanım ama medipolde çok fazla normal doğum yapılmadığından ve hastanenin ortamını da çok hoş bulmadığımdan başka dr arayışına girdim ve Hakan Çoker'i buldum. Hakan bey marmariste yaşadığı için ve kendi özel muayenehanesinde hizmet verdiği için detaylı ultrason.. vs gibi teçhizatlara sahip değil ve kendisine her istediğimiz zaman ulaşmamız zor. bu yüzden medipolle de ilişkimi kesmedim. Ama hakan bey'in normal doğum yaptırmak için kendi özel kurslarına katılmam konusundaki ısrarı açıkçası beni biraz rahatsız etti. Kurslara katılacak bütçemin olmamasını söylememe rağmen ısrar etmesiyle malesef kendisiyle devam etmek istemediğimi anladım. Şu anda Anka'dan Arkun Bey'in methini çok duymuş olduğum için kendisinden randevu almış bulunuyorum. Bakalım inşallah bu sefer hayal kırıklığı yaşamam. :44: Sizlere muayene sonrası düşüncelerimi anlatırım yine