• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kadıköydekı mağazalar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sanalcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
41
0
46
Çankırı
arkadaslar merhaba kadıkoye nişan elbısesı almak için gıdeceğim. pazar günü açık mı ?

önerebileceğiniz bir mağaza var mı ?

yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

önemli günlerde çoğu kıyafetimi opera pasajından almıştım.

ben de Kadıköy'den aldım elbisemi.. tam boğanın baktığı yöne doğru sağdaki sokaktan aşağıya doğru olan sırada çok mağazalar var hem her keseye hem de her zevke uygun.. hayırlısı olsun :34:

opera pasajına bak canım, bir de yukarıda da arkadaşın dediği gibi "boğanın baktığı yöne doğru sağdaki sokaktan aşağıya doğru olan sırada" :) da güzel abiyeciler var, bi bak derim..

Yardımlarınız İçin Coookk Tesekkur Ederim Kızlar Ikı Yerede Mutlaka Bakacağım :)
artık cumartesiden başlayacağım gezmeye pazarda devam edeceğim :)

Son düzenleme:
kuşdili caddesindeki mağazaların bir kısmı kapalı oluyor pazar günü ( boğanın aşağı sokağı) bende ordan almıştım ve kapalı oluyordu.

boğanın oldugu ana caddede sağda opera pasajı var ben elbisemi ordan aldım hatta mağaza adını veriyim 3 tane bayan var çok tatlılar ve fiyatta yardımcı oluyolar aynı elbise bir alt katta 500 iken ben 300 aldım :66: mağazanın adı butik leyla gidersen bak tavsiye ederim :37:

Back
X