- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Her zaman merak etmisimdir , biz kadinlar aglayinca erkekler ne hisseder ? Bizi seven , taniyan veya hicbirbagimizin olmadigi tanimadigimiz erkekler aglayan bir kadin gorunce ne dusunur ne hisseder ? Nerden cikti diyenler olabilir aranizda , gecen sene yasadigim sehirden ayrildigimda gozyaslarimiz sular seller gibi akmisti , evin onune gelen taksicinin , erkek komsularimiz tek gozyasi bile dokmediler ama cok merak ettmistim beni tanidiklarimla vedalasip aglarken izleyen erkekler acaba ne dusunuyorlardi ne hissediyorlardi ? Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir .
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
erkekler kulubü'ne sorun
anlamadım valla yaanladığım kadarıyla ay yazık üzüldü diyolardır ne bilim
evet ama okadar duygusuz gorunuyorlarki .
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
Hadi erkek uyeler cevap verin
Üzülen de var merhamet eden de sinirlenen bile gördümbir arkadaşım evlenmek istediğin erkeğin yanında ağla tepkisine göre karar ver derdi
Hadi erkek uyeler cevap verin
kadın ağladığında erkek sıkılır oflar puflar , kadın hastalandığında erkek sıkılır oflar puflar...orta çağın şövalye ruhlu erkeklerinden kalmadı...eskiden dağları delip su getirirlermiş şimdi mutfaktan su getirenini bulursan atla kaçırma evlen ama ağlama
ya da istisnai bir erkek varsa karşında ağlayabildiğin kadar ağla bu fırsatı kaçırma bacım
bitse de gitsek,iddaa kuponu yapacam daha amk dıyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?