Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kadın aldattığında illaki yuva yıkılmalı mı. erkekler genelde affedilir bir şans daha verilir bu şans kadınlara verilmezmi. DİP NOT ben eşimi falan aldatmadım sadece meraktan soruyorum....
kadınlar aldatınca o..... oluyor erkekler çapkın bana göre ikiside aynı halt madem aldatma yoluna gidiyor bu işler boşanın gitsin kimseyi kandırmanın anlamı yok zaten aldatıyorsa kişi sevgi saygı bitmiştir kısaca evlilik ilişki bitmiştir uzatmanın anlamı yok
kadın başka bir erkeğin aşkından ölüp geberse de yatmamış ise o adamla kocası affeder kadın ise tam tersi tek geceliği affeder aşık oldu ise affetmez .
kadın başka bir erkeğin aşkından ölüp geberse de yatmamış ise o adamla kocası affeder kadın ise tam tersi tek geceliği affeder aşık oldu ise affetmez .