kadın aldattığını eşine söylemeli mi

hokokopoko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
49
17
28
Arkadaşım için yazıyorum size.
Dün ağlayarak yanıma geldi 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi arkadaşım 35 yaşında. Bana 5 yıl önce eşini aldattığını ve hamile kaldığını itiraf etti. Çocuğu aldırmak istemiş ama yapamamış. Yani şuan 4 yaşındaki oğlu esinden degil aldattığı adamdanmis. Eşi bu çocuğu okadar çok seviyoki tabi kendi oğlu zannediyo. Arkadaşım vicdan azabı çektiğini artık bu duruma katlanamadigini ve ucunda ölüm de olsa kocasına herseyi anlatacagini söylüyor. Ben söyleme diyorum madem pişman oldun bu hatayı bidaha yapmayacaksin esininde cocugunda hayatini mahvetme diyorum cocukta babası bildiği bu kisiye cok bağlı. Çocuğun gerçek babası da bi oğlu olduğunu biliyormuş ama hic arayıp sormuyormus. Ben arkadaşımdan asla beklemezdim böyle bişey ama hata ettim şeytana uydum diyo sürekli ağlıyor. Ne yapmalı sizce kocasına anlatmalı mı.
Bu arada bu kişi senmisin falan demeyin ben degilim arkadaşım gercekten. Bu olay benide çok etkiledi ve arkadaşımı yanlış yonlendirmek istemiyorum çünkü işin vebali büyük. ..

Pişman olsun tabi; hem çocuğun hem eşinin hayatını mahvetmiş.
O gerçek baba elbet çıkar ortaya birgun. Gerçekler saklı kalmaz.
O babanın bilmesi neden? Kabul etmemişte o yüzden mi dönmüş kocasına?

söylesin hemen hiç vakit kaybetmesin, sonra gazetelerden okuruz sen yazıp yorulma

arkadaşınız söylemese bile birgün ortaya çıkacak
işte o birgün adam o çocuğa kimbilir hangi gözle bakacak?
yazık değil mi o çocuğa
kim ödeyecek o 'birgün' geldiğinde çocuğun yaşayacaklarını

siz karismayin bence gun gelir senin yuzunden oldu der.bu arada nasil bu kadar yil vicdan azabina dayanabilmis??yalan uzerine kurulu hayat oldukca rezil

Evet arkadaşlar iyi günde olduğu kadar kötü günde de arkadaşaının yanında olmalı
Evet kesinlikle destek olmalı
Ama bence bu senin veya bizim verebileceğimiz bir karar değil.
Dediğin gibi hem vebali büyük hem de sonuçları yıkıcı olabilir.

Bence arkadaşın kesinlikle profesyonel destek alarak karar vermeli.
Ne yapıp edip uzman bir psikolog veya aile danışmanı gibi biryerden destek alarak versin kararını.

Bu olayı seni de, arkadaşını ve eşini hiç tanımayan bizleri de aşar.
Sen sadece ona kararında destek ol, yalnız bırakma. Herkes hata yapabilir, senin gibi arkadaşlarla kötü süreçler daha iyi atlatılır.

pişman olsun,i hatta pişmanlıktan kıvrım kıvrım kıvransın.
Bunun vebalini nasıl ödeyecek acaba, birde ortada çocuk var.

Tabiii söylesin iki zaten bugun olmazsa Yarin bi şekilde mutlaka ortaya çıkar hemen söylesin ve esinden ayrılsın Kocası adına cok üzüldüm herhalde su an hayatının en büyük yalanını yaşıyor bunu bi insan nasıl atlatır bilemiyorum Allah büyük Sabirler versin

H3m aldatmis hem cocuk yapmis
Hem kocasina hemde cocuguna yazik bir hata kac kisinin canini yakacak huzurunu bozacak basindan deseydi simdi soylese bile afedilir yani yok aldatma gibi igrenc birsey yok ya
Siz karismayin sonra kabak basiniza patlamasin

cocuk olmasa neyse. kesinlikle adamin bilmeye hakki var. ama cocugun o adamdan olduguna emin mi?

Saklı kalmaz böyle şeyler.
Mutlaka çıkar.
Söylemeli ama kadın cinayetleri geldi aklıma..
Çok ağır sorumluluk alıyorsunuz söyleme diyerek.
Bırakın kendi kararını kendi versin.

Bence o arkadaşınla görüşmeyi kes.Zaten bu olayı sana anlatarak suçuna seni de şahit etti.Böyle ciddi bir mevzuya kelime dahi yorum yapma.Asla ama asla tek cümle kurma.Kendin bilirsin ben duymamış olayım de çık işin içinden.Yaparken sana mı sordu da şimdi sana danışıyor.Yarın öbür gün birşey olur,seni de katar işe.O da böyle demişti böyle akıl vermişti der.Kendi kocasına evladına bu kötülüğü yapan,seni de harcar.Çocuğun gerçek babası yarın çıkıp gelmeyeceği ne malum.Hastalık olur birşey olur.Allah birşekilde çıkarır.Hiçbirşey gizli kalmaz.Olay öyle senin dediğin gibi bir HATA değil.

Gerçek olduğuna inanmak istemedim.
İki ucu moklu değnek resmen. Ama çocuk daha küçükken söylerse iyi olur gibi.

Ya yukarda söylesin dedim ama kadının esinin vereceği tepkiyide bilmiyorum adam cinnet geçirip yanlis seylerde yapabir içinden çıkılması zor bi durum o yuzden bilemedim

Aldatmış bir de başkasının çocuğunu adamın diye inandırmış. Yuh denmez de ne denir... Akıl, vicdan nerdeymiş Allah aşkına.
Ama inanmadım bu konuya.

hayretler içerisindeyim
Allah'ım böyle durumlardan uzak tutsun hepimizi..

kararı kendisi versin siz karışmayın bence..

Nasıl iş bu yaa..kadın emin mi çocuğun o adamdan olduğuna...ya kocasındansa...valla karışık durum ama keşke çocuğu doğurmasaymış iyi olurmuş...yoksa ilk çocuk mu eşiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…