• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın aldattığını eşine söylemeli mi

Ortada bir de cocuk var ki zaten bu durum ortaya muhakkak cikar. Kadin erkek aldatan pisliktir. Ama arkadasiniz isi abartmis resmen esinin hayatını mahvetmis.

Bir de boyle aksiyonlu konuları hep yeni üyeler açıyor. Tesadüftür tabi :)

Soylemesin sakin. Olan olmus, aldatan erkeklerin de hicbiri soylemiyor sonucta. Kocasi bu kadini aldatsaydi ve kadin durumu ogrenseydi pasa pasa devam edecekti evliligine cocugu icin. Madem kadinlar aldatildiktan sonra cocuklari icin evlilige devam ediyorlar, o halde aldatan taraf kendileri oldugunda da cocuklari icin devam etsinler. Ben arada bir fark goremiyorum.
Valla kadin milleti olarak cok enayiyiz.

o çok sert oldu bu gerçekten büyük bir yıkım eşin ve çocuğun için ... bence söylemesin aynı gözle bakamayacak çocuğa çocukta küçük nasıl anlayacak durumu amam gene bilemedim

Nefret ediyorum boyle insanlardan bide vicdan azabi cekiyomusmus o haltlari yerken vicdani nerdeydi acaba sordun mu arkadasina.bide bi halt yiyosun niyehamile kaliyosun kacinci yuzyilda yasiyoruz.o cocugun kocanin vebalini nasil odicek.soylesin daha fazla kimseyi kandirmasin

Aldatan erkekte kadında iğrençtir. Ama aldatan kadın erkekten 100 kere daha iğrençtir. Hep bunu der bunu söylerim. Nedeni ise işte tamda bu. Kadın vücudu bir mucize dir . Kutsaldır. O rahimde başka bir adamın çocuğunu taşıyacak eve gelip eşinle birlikte olacaksın . Sonra eşine bu senin çocuğun diye kakalayacaksın. Eşe yapılan ihanet değil kadını 100 kat iğrenç yapan evladı yapılan ihanet.

Bir konu dinlemilştim okan Bayülgen'in program ında .

Kadının çift yumurta ikizleri oluyor zamanla çocuklar büyüyor ve biri eşine benziyor biri ise ne kadına ne adama benziyor. Adam dna testi yaptırıyor ve bu çift yumurta ikizleri nden biri kadının eşinden diğeri aynı gün eşini aldatmis olduğu adamdan çıkıyor. Yani çok çok düşük olan bu ihtimal gerçek oluyor. Aldatan aldatılan bir şekilde hayatına devam eder peki bu zavallı yavrucaklar.

Bence siz hiç yorum yapmayın söyle ya da söyleme diye sonra sen bana akıl verdin de böyle oldu der. Madem gerçek babası arayıp sormuyor ki nasıl babaysa insan hiç mi çocuğunu merak etmez sanırım adamda evli ki evliliğine zarar gelsin istemiyor duyulsun istemiyor. Bana kalırsa çok çok büyük bir hata hem çocuk hem adam kandırılıyor ama bu saatten sonra da söylemenin anlamı yok kocası bu sefer çocuğu belki de istemeyecek, soğuyacak gerçek babası zaten istemiyor o yavrucağa yansıyacak o yaşında da çok zor o adam uzaklaşırsa çocuktan büyük bir tramva olur hem kocası ayrılırsa ne yapacak keşke adamle beraber olduğunda ayrılsaydı yani ki eşini sevmediği için yaptıysa da gerçeği söylesin ve ayrılsın sanmam ki bir erkek bunu duyunca devam etsin ancak bir anlık hataysa hiç demesin. Siz karışmayın ama kesinlikle.

Ben olsam söylemem
ama ömür boyuda bi vicdan azabında yaşarım
çünkü tamam hadi bu senin doğrun, ama buna sadece sen karar vermişssin
fakat öğrenilirse o cocuk babasız kalacak.
kendisi gene bulur kendine birini zira evliyken bulduğuna göre çokta imrenilcek biri olmasa gerek

yok söylemesin boynuzlamaya devam etsin maşallahı varmış çocuk (veled-i zina) bile yapmış tebrikler :KK9: ne dememizi bekliyorsun canım tabiki de söyliyecek ben anlamıyorum millet her haltı yiyor sonra vay efendim söylemeli miyim? bir de konu komşuya eşe dosta soruyor bunu insan utanır diyecem de yok o kadar değil..

Soylemesin sakin. Olan olmus, aldatan erkeklerin de hicbiri soylemiyor sonucta. Kocasi bu kadini aldatsaydi ve kadin durumu ogrenseydi pasa pasa devam edecekti evliligine cocugu icin. Madem kadinlar aldatildiktan sonra cocuklari icin evlilige devam ediyorlar, o halde aldatan taraf kendileri oldugunda da cocuklari icin devam etsinler. Ben arada bir fark goremiyorum.
Peki ya baska adamdan olan çoçuğu kendi cocugu bilmesine ne demeli . Kocanın ne günahı var , o minik yavrunun ne günahı var .

Çocuğun öbür adamdan olduğu nerden belli?

Eşiyle korunuyordu da aldatırken mi korunmadı?

Ama adamın baskasının çocuğunu karısına senden diye kakalama durumu yok ortada çocuk olmasa eyvallah da ortada çocuğu oldugunu sanan bi adam var ayni şey degil

Yorum yapmakta zorlandığım , yapamadığım konulardan biri . Ne diyeceğimi bilemedim . Ortada iki mağdur var ...

ee çocuğun biyolojik babası biliyormuş oğlu olduğunu.
bir gün kapısına dayanırsa dellenip.
o zaman ne olacak?
şimdiye kadar ortaya çıkmamış ama çıkma ihtimali de var.
:KK14:

Arkadaşım için yazıyorum size.
Dün ağlayarak yanıma geldi 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi arkadaşım 35 yaşında. Bana 5 yıl önce eşini aldattığını ve hamile kaldığını itiraf etti. Çocuğu aldırmak istemiş ama yapamamış. Yani şuan 4 yaşındaki oğlu esinden degil aldattığı adamdanmis. Eşi bu çocuğu okadar çok seviyoki tabi kendi oğlu zannediyo. Arkadaşım vicdan azabı çektiğini artık bu duruma katlanamadigini ve ucunda ölüm de olsa kocasına herseyi anlatacagini söylüyor. Ben söyleme diyorum madem pişman oldun bu hatayı bidaha yapmayacaksin esininde cocugunda hayatini mahvetme diyorum cocukta babası bildiği bu kisiye cok bağlı. Çocuğun gerçek babası da bi oğlu olduğunu biliyormuş ama hic arayıp sormuyormus. Ben arkadaşımdan asla beklemezdim böyle bişey ama hata ettim şeytana uydum diyo sürekli ağlıyor. Ne yapmalı sizce kocasına anlatmalı mı.
Bu arada bu kişi senmisin falan demeyin ben degilim arkadaşım gercekten. Bu olay benide çok etkiledi ve arkadaşımı yanlış yonlendirmek istemiyorum çünkü işin vebali büyük. ..
eee madem hamıley kalmıs ondan
gideydı babasının yanında doguraydı.. kadın haltlar yıyor kocasının haberı olmuyor
bunu da anlamıyorum ben :d

4 yasına gelmıs cocuk. böyle bir şey nasıl soylenır dımı...ya da ne şekilde.. o yuzden bu saatten sonra karısmayın
ölü taklıdı yapın ;) arada siz de kaynarsınız haberınız ola

Peki ya baska adamdan olan çoçuğu kendi cocugu bilmesine ne demeli . Kocanın ne günahı var , o minik yavrunun ne günahı var .

Ama adamın baskasının çocuğunu karısına senden diye kakalama durumu yok ortada çocuk olmasa eyvallah da ortada çocuğu oldugunu sanan bi adam var ayni şey degil
Asil ortada cocuk oldugu icin zaten kadin susmali bence. :) O cocugun ne gunahi var? Niye 2 insanin yaptigi ahlaksizligin gunahini o cekmeli? Adam durumu ogrenirse cocuga sirtini doner, belki kadini da oldurur. Cocugun annesiz kalma ihtimali bile var. En iyi ihtimal bosanir. Kadinin maddi durumunu bilmiyoruz cocuga nasil bakacak? Adam zirnik koklatmaz, bir de anneden intikam icin herkese, ozellikle de kadinin ailesine anlatir. Herkes bilir cocugun gayrimesru oldugunu. Ortalama bir Turk ailesi bu durumda ne yapar? Kadina da cocuga da sirtlarini donerler. Cocukla kadin birbaslarina kalirlar, cocugun yasadigi travma da cabasi. Kadinlar nasil aldatilan taraf olduklarinda cocuklari icin nefret ettikleri evlilikleri surduruyorlarsa, aldatan taraf olduklarinda da surdursunler cocuklari icin. Diger turlusu hem kadina hem cocuga haksizlik. :)
Konu sahibesi de online ama yazmiyor bir sey kizlar. :KK59:

nasıl 4 yıl sustuysa ömür boyu susmalı

vicdan falan demesin arkadaşınız...eger kocasına bunu söylerse hayatı alt üst olur hem kocanın hemse o çocuğun aralarındaki ilişki kopar...

o çocuk için susmalı ...

Back
X