• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın aldattığını eşine söylemeli mi

Ne kadar bencillesti insanlar.
Tamam hata yapmissin o zaman hatanin sonuclarini da sadece sen üstlenecektin.
Esini keriz yerine koyup hem parasini yiyip hem de cocuk onunmus gibi davranmicaktin.
Yalniz basina insan gibi hatanin bedelini ödeyip çocuğa yalniz bakicaktin.
Böyle kendi cikarlarini düsünerek yasayan insanlar bizden daha iyi bilir nasil davrancagini.
Size de sormasin bu kadar sene idare ettiyse vicdani olup olmamasından emin degilim.
İnsallah dogru degildir konu.

Daha bu sabah arkadasim bi olay anlatti
Kadin kocasini aldatmis cocuk olmus tabi kocasina aldattigini soglememis oda cocuk 13 yasina gelince gercek baba cikip gelmis adamda evlenmis ama cocugu olmamis evliliginden diye olan cocugunu almaya gelmis olaylar buyumus aldatilan koca intikam almakicin cocuga tecavuz etmis
Zamaninda biranlik yapilan hata bu gun o cucugun hayatini maf etmis oldu ...
Arkadasinizda yol yakinken itiraf etsin ...ayni seyler basina gelir demiyorum ama ilerde daha farkli cok buyuk felaketler yasamasida olasi

Bana göre arkadaşınız zaten söyleyemeyecek böyle bir şeyi, söyleyebilecek cesareti olsaydı bugüne kadar söylerdi 4 yıl beklemezdi. Ayrıca çocuğun biyolojik babasının da çocuktan haberi varmış yani er ya da geç olay ortaya çıkacaktır. Yüksek ihtimalle kadın 4 yıldır diken üstündedir zaten biyolojik babanın gelme korkusundan ötürü. Eğer söyleyecek olsaydı 4 yıl içinde söyler diken üstünde de yaşamazdı diye düşünüyorum.

Asil ortada cocuk oldugu icin zaten kadin susmali bence. :) O cocugun ne gunahi var? Niye 2 insanin yaptigi ahlaksizligin gunahini o cekmeli? Adam durumu ogrenirse cocuga sirtini doner, belki kadini da oldurur. Cocugun annesiz kalma ihtimali bile var. En iyi ihtimal bosanir. Kadinin maddi durumunu bilmiyoruz cocuga nasil bakacak? Adam zirnik koklatmaz, bir de anneden intikam icin herkese, ozellikle de kadinin ailesine anlatir. Herkes bilir cocugun gayrimesru oldugunu. Ortalama bir Turk ailesi bu durumda ne yapar? Kadina da cocuga da sirtlarini donerler. Cocukla kadin birbaslarina kalirlar, cocugun yasadigi travma da cabasi. Kadinlar nasil aldatilan taraf olduklarinda cocuklari icin nefret ettikleri evlilikleri surduruyorlarsa, aldatan taraf olduklarinda da surdursunler cocuklari icin. Diger turlusu hem kadina hem cocuga haksizlik. :)
Konu sahibesi de online ama yazmiyor bir sey kizlar. :KK59:
Bilmiyorumda iki ucu bolluk değnek ben adamın yerine kendimi koyuyorum boyle bi travma yaşayamaz bu hayatta ama dediğinde doğru çocuğuda yazık offf ne bileyim kadınlar klübünde okuduğum en berbat çıkışı olmayan konu

Kadin kocasini aldatmis cocuk olmus tabi kocasina aldattigini soglememis oda cocuk 13 yasina gelince gercek baba cikip gelmis adamda evlenmis ama cocugu olmamis evliliginden diye olan cocugunu almaya gelmis olaylar buyumus aldatilan koca intikam almakicin cocuga tecavuz etmis
Arkadasinizda yol yakinken itiraf etsin ...ayni seyler basina gelir demiyorum ama ilerde daha farkli cok buyuk felaketler yasamasida olasi

bu nasıl bir olay yaa!!! :KK57::KK57::KK57:
çocuğun günahı neymiş aman Allah'ımmmm :(:(:(

Arkadaşım için yazıyorum size.
Dün ağlayarak yanıma geldi 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi arkadaşım 35 yaşında. Bana 5 yıl önce eşini aldattığını ve hamile kaldığını itiraf etti. Çocuğu aldırmak istemiş ama yapamamış. Yani şuan 4 yaşındaki oğlu esinden degil aldattığı adamdanmis. Eşi bu çocuğu okadar çok seviyoki tabi kendi oğlu zannediyo. Arkadaşım vicdan azabı çektiğini artık bu duruma katlanamadigini ve ucunda ölüm de olsa kocasına herseyi anlatacagini söylüyor. Ben söyleme diyorum madem pişman oldun bu hatayı bidaha yapmayacaksin esininde cocugunda hayatini mahvetme diyorum cocukta babası bildiği bu kisiye cok bağlı. Çocuğun gerçek babası da bi oğlu olduğunu biliyormuş ama hic arayıp sormuyormus. Ben arkadaşımdan asla beklemezdim böyle bişey ama hata ettim şeytana uydum diyo sürekli ağlıyor. Ne yapmalı sizce kocasına anlatmalı mı.
Bu arada bu kişi senmisin falan demeyin ben degilim arkadaşım gercekten. Bu olay benide çok etkiledi ve arkadaşımı yanlış yonlendirmek istemiyorum çünkü işin vebali büyük. ..

rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir durumu ancak biz nasıl böyle bir vebal alıp yorum yapalım ki çaresizliği bir yana yalanı bir yana eşini aldatması bir yana çocuğun baba demesi ayrı bir olay adamın çocuğu gibi bilmesi daha farklı bir acı aldattığı adamın yarın karşısına çıkıp benim oğlum demesi ayrı bir travma adamdaki ve çocuktaki çöküş gözümün önüne geliyo dicek bişey bulamıyorum allah afetsin....

Allah korusun herhangi önemli bir hastalıkta gereken bazı tahliller uyuşmadığında hiç ummadığı anda, filmler deki gibi bu sizin çocuğunuz değil denilebilir.

bazen herşey için çok geç oluyor bu durum gibi...

bide bunun adını vicdan koymasınlar...gerçekten vicdan sahibi ilk başta hata yapmaz...hadi yaptı sustun nasıl sustun sa ömür boyu sussun...

bir gün kocası gelse deseki benim bir çocuğum var evliyken aldattım ve çocuğum oldu dese ne yapar kendisi

yada gelip buraya arkadaş adına yine siz yazsanız bir kk kızlar demediğimiz kalmaz adama

kendi günahına birde çocuğu sürükleyipte ailesiz annesiz babasız bırakmasın..

otursun oturudugu yere çenesini kapasın

o adam da serefsizmis ki cocuga tecavuz ediyor.
cocugun sucu ne
serefsiz bi anne, serefsiz bi baba, serefsiz bi uvey baba

Yu
Arkadasinizda yol yakinken itiraf etsin ...ayni seyler basina gelir demiyorum ama ilerde daha farkli cok buyuk felaketler yasamasida olasi[/QUOTE yuh aldatılan locada psikopat pisliğin tekinin yıllarca çocuğu Gözüyle baktığı çocuğa nasi tecavüz etmiş

Ben evli olup aldatan insanlarin libidonasini sasiyorum.hem kocayla asna hisna hem sevgiyle.o enerji nerden buluyolar.ne yiyip ne iciyolar acaba.anam ben bi adamla bas edemiyorum.millet iki adami idare ediyor.nasil is anlamadim arkadas

Çocuğun biyolojik babası durumu bildiği için ilerde mutlaka önüne çıkar.
Bilmeseydi , belki susmalı diyebilirdim.

24 yasindaysaniz arkadasinizla 9 yasinda tanistiniz sanirim.
Fake bayanlar.
Ya da 7. üyelik mi diyelim

Asil ortada cocuk oldugu icin zaten kadin susmali bence. :) O cocugun ne gunahi var? Niye 2 insanin yaptigi ahlaksizligin gunahini o cekmeli? Adam durumu ogrenirse cocuga sirtini doner, belki kadini da oldurur. Cocugun annesiz kalma ihtimali bile var. En iyi ihtimal bosanir. Kadinin maddi durumunu bilmiyoruz cocuga nasil bakacak? Adam zirnik koklatmaz, bir de anneden intikam icin herkese, ozellikle de kadinin ailesine anlatir. Herkes bilir cocugun gayrimesru oldugunu. Ortalama bir Turk ailesi bu durumda ne yapar? Kadina da cocuga da sirtlarini donerler. Cocukla kadin birbaslarina kalirlar, cocugun yasadigi travma da cabasi. Kadinlar nasil aldatilan taraf olduklarinda cocuklari icin nefret ettikleri evlilikleri surduruyorlarsa, aldatan taraf olduklarinda da surdursunler cocuklari icin. Diger turlusu hem kadina hem cocuga haksizlik. :)
Konu sahibesi de online ama yazmiyor bir sey kizlar. :KK59:
Boşanma olursa adam kadına zırnık koklatmasın zaten , üstüne bir de para verecek hali yok tabii ki bence .

Bu arada verdigin örnekte durumu kabullenen kadın , burda ise aldatılan kişi üstelik hem koca hem baba olarak aldatılıyor . Aynı degil bence .
Fakat yine de söylesin diyemiyorum , olabilecekler cok kötü , diger taraftan adamın bilmeye hakkı var hele ki cocuk konusu cok cok daha önemli . Bilemedim yani cok zor yorum yapamıyorum .

pişmanlığıyla yaşasın bence bu saatten sonra ne adamın ne de çocuğun hayatını mahvetmesin sussun otursun aşağı

bu nasıl bir olay yaa!!! :KK57::KK57::KK57:
çocuğun günahı neymiş aman Allah'ımmmm :KK43::KK43::KK43:
Cocugun gunahi yok tabi ama en buyuk yarayi cocuk almis malesef
Arkadasima gidince hep apartmanin onunde oynarken gorurdum cocugu babasini gorunce nasil sevinir kosardi babasina hic kimsenin aklina gelmezdi o adaminda boyle bi adilik yapacagi ama ... öfke adamin gozunu dondurmus demekki

Back
X