• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın aldattığını eşine söylemeli mi

ayrıca söylemedi diyelim. kan grubu olayında anlamazmı adam. yada bir rahatsızlıkta ortaya çıkmazmı. gelecekte.

Pismanmis , boyle birsey yapan insan ne pismandir nede vicdab azabi cekiyordur .

Senin veya bizim karar verecegimiz bir konu degil , Kendisi karar versin ..

Zaten soylesede durustlugu ivin alkislanmayacagi kesin.

Bu fake konu açalanların tek derdi dertlerinin olmaması herhalde..
İşleri güçleri yok yahu..

Durmuş durmuş da şimdi mi dürüstlük yapası gelmiş ? Ortada günahsız bir çocuk var , kessin sesini kabahatiyle otursun vicdan azabı mı çekiyor çeksin, çekmeye de mecbur. Çocuğunun iyiliği için o azabı da çekiversin bi zahmet.

M MasalKenti yazmış yukarıda alintiladim , yaşı itibariyle fake gibi .

ne anlıyorlar acaba bir çay demleyip sigara yakıp yavv bak hele şu ne yazdı hahhahha bu ne yazdı hahhah deyip keyif mi alıyorlar...

nedir amaç hayret bu kadar insanın hem zamanı nı hem günahını alıyorlar...bizde üzülüyoruz

burda çocuğa kocaya başka konuda başkasına ne ilginç kişilikler ve ne çok tedavi ihtiyacı olan kişi sayısı var...

bi bahane bulup adamdan boşansın......eşine yapacağı en iyi iyilik bu olur sanırım...

aldatmalarda bir şey diyemiyorum ama ortada çocuk olduğu zaman affım yok .Şu manada .Çocuk babası olarak bir başkasını biliyor .Hiç günahı olmayan bir sabiye bunu yapmaya kimsenin hakkı yok .EE aslında bu adam senin baban değil de şu adam senin baban .Olmaz .

ne anlıyorlar acaba bir çay demleyip sigara yakıp yavv bak hele şu ne yazdı hahhahha bu ne yazdı hahhah deyip keyif mi alıyorlar...

nedir amaç hayret bu kadar insanın hem zamanı nı hem günahını alıyorlar...bizde üzülüyoruz

burda çocuğa kocaya başka konuda başkasına ne ilginç kişilikler ve ne çok tedavi ihtiyacı olan kişi sayısı var...
Amaçsız insanlar oldukları için olsa gerek .

hepinizin verdiği cevapları okudum hepinize çok teşekkür ederim ama konu yalan değil yemin ederim. keşke yalan olsa. ama ititraf edeyim profilimdeki yaş yalan öylesine yazmıştım. bu arkadaş benim liseden ve aynı zamanda mahalleden arkadaşım asla böyle bi hataya düşecek bi insan değildi ama insan şaşar beşer. çocukla arkadaşın eşi öyle bağlıki birbirine görseniz. çocuk sadece babasının elinden yemek yiyo onunla uyuyo onunla kalkıyo. adamda çocuğa karşı öyle mükemmel bi baba. elinden gelenin fazlasını yapıyo. ama çocuk çok başka arkadaşımada benzemiyoki adam bunu daha önce dile getirmiş.
nebileyim dün gece hiç uyuyamadım inanın yalan olmasını sizden çok ben isterdim..

hepinizin verdiği cevapları okudum hepinize çok teşekkür ederim ama konu yalan değil yemin ederim. keşke yalan olsa. ama ititraf edeyim profilimdeki yaş yalan öylesine yazmıştım. bu arkadaş benim liseden ve aynı zamanda mahalleden arkadaşım asla böyle bi hataya düşecek bi insan değildi ama insan şaşar beşer. çocukla arkadaşın eşi öyle bağlıki birbirine görseniz. çocuk sadece babasının elinden yemek yiyo onunla uyuyo onunla kalkıyo. adamda çocuğa karşı öyle mükemmel bi baba. elinden gelenin fazlasını yapıyo. ama çocuk çok başka arkadaşımada benzemiyoki adam bunu daha önce dile getirmiş.
nebileyim dün gece hiç uyuyamadım inanın yalan olmasını sizden çok ben isterdim..

karışmayın.
ortada bir vebal var.
yönlendirip de ortak olmayın derim :KK14:

Back
X