• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın bana çok kötü bağırdı

Bu halde trafige cikmamaniz gerekiyor , hem kendi caninizi hem baskalarinin canini tehlikeye atiyorsunuz
Ayrica otopark kapisina birakmak karsi tarafin tepki vermesi icin gauet gecerli bir sebep , o kadin da belki hastaneye yetisiyor belki cok acil bir isi var , tek sucu uzatmasi olmus , ama tamamen hatalisiniz
İyide kadın apartmandan çıkmıyor ki apartmana girememiş sadece uzun bir yol arabayı 10 cm önüne park edebilir yol kenarları bomboş park ede ede gitmişim onun apartmanının önüne park etmişim

Haketmişsiniz bence. Apartman önüne parkettiğini görmeyi engelleyen boyunla trafiğe çıkılır mı? Ya o tarftan bir çocuk yola atlasaydı siz arabayı sürerken Allah korusun.

Üzülmeyin saçma sapan insanlar için. Kendileri sanki hayatlarında hiç hata yapmamışlar. :KK11:

Bugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış o manyaksa siz daha manyak olun inanın anlamıyorlar insanliktan

Haketmişsiniz bence. Apartman önüne parkettiğini görmeyi engelleyen boyunla trafiğe çıkılır mı? Ya o tarftan bir çocuk yola atlasaydı siz arabayı sürerken Allah korusun.
O kadarda değil aynalara bakabiliyorum Allah korusun ... kadın bana hakaret etmesini hak etmişim öyle mi bana nasıl bayansınız nasıl genç kızsınız falan dedi cafede oturan 100 kişinin önünde bunu hak etmişim yani konuyla alakası olmayan adamın bana bağırmasını hak etmişim pessss

Bugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu

Apartman önüne park edilmesi neden sorun oluyor anlamadım, engelli rampası veya garaj çıkışına park etmediyseniz kadın gerçekten çok ama çok ayıp etmiş, hoş her türlü hakarete vardırması sebebiyle haklıyken haksız duruma düşmüş. fakat siz kafanızı çevirip nereye park ettim ben diye bakamayacak durumdayken nasıl araba kullanıp tüm trafiği tehlikeye attınız?

Hiç üzmeyin kendinizi var böyle ruh hastaları.Keşke sizde bagirsaydiniz içiniz biraz rahatlardı

Apartman önüne park edilmesi neden sorun oluyor anlamadım, engelli rampası veya garaj çıkışına park etmediyseniz kadın gerçekten çok ama çok ayıp etmiş, hoş her türlü hakarete vardırması sebebiyle haklıyken haksız duruma düşmüş. fakat siz kafanızı çevirip nereye park ettim ben diye bakamayacak durumdayken nasıl araba kullanıp tüm trafiği tehlikeye attınız?
Apartman otoparkının önüne park etmiş konu sahibi.

Şimdi hoşgörü diyeceğiz ama belki de ciddi bir yere yetişmesi gerekiyor olabilir. Yaptığınız yanlış, bahaneniz de çok anlamsız. Nereye park ettiğinizi kontrol etme niyetiniz olsa araçtan inince bakardınız. Yoldan karşıdan karşıya geçmişsiniz mesela. Boynunuz ağrıyor diye sağa sola bakmadan yola atlamıyorsanız gayet nereye park ettiğinize de bakabilirdiniz.

Zaten trafikte 1 sn. Dursanda başlıyor korna, küfür...
Kimsenin 2 dk. Beklemeye sabrı yok :olamaz:
Sizin apartman önüymüş belki acil bi durum vardı,
Tabi bilerek yapmamışsınız,
Bidaha daha dikkatli olursunuz sorun etmeyin.

Yani düşünüyorum da otoparkın önü 15 dakika kapalı kalsa sakin kalamazdım herhalde.
Bağırıp çağırmasam da iyi söylenirdim.
Neyse geçmiş olsun.

Keşke size ulasabilecekleri bir numara biraksaydiniz. Böyle durumlarda ben ne yazık ki karşı tarafı hakli görüyorum. Siz her ne kadar art niyetli yapmadiysaniz bile daha dikkatli olmaniz mecburi trafikte.
Dilerim boynunuz en kısa surede iyileşir.

bizim evin araç çıkışına arabalarını park edenlere neden buraya park ettiniz dediğiniz anda bile bir yığın laf yersiniz.kaç defa böyle araç çıkış yolundakilerle gerilim yaşamamak için arabamı çıkartamadığım olmuştur.Aynı ülkede mi yaşıyoruz biz??

Back
X