- 3 Nisan 2014
- 36.201
- 147.656
- 798
Seninkini okumdan ayni yorumu yaomisim , biz ruh esiyiz noopcum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkini okumdan ayni yorumu yaomisim , biz ruh esiyiz noopcum
İyide kadın apartmandan çıkmıyor ki apartmana girememiş sadece uzun bir yol arabayı 10 cm önüne park edebilir yol kenarları bomboş park ede ede gitmişim onun apartmanının önüne park etmişimBu halde trafige cikmamaniz gerekiyor , hem kendi caninizi hem baskalarinin canini tehlikeye atiyorsunuz
Ayrica otopark kapisina birakmak karsi tarafin tepki vermesi icin gauet gecerli bir sebep , o kadin da belki hastaneye yetisiyor belki cok acil bir isi var , tek sucu uzatmasi olmus , ama tamamen hatalisiniz
Bendeyerim.
Her kesle anladığı dilden konuşmak lazım.Sizde ona bagirsaydnz pasif olmanın anlamı yok karsinzdaki insan değilmis sonuçta
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış o manyaksa siz daha manyak olun inanın anlamıyorlar insanliktanBugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu
O kadarda değil aynalara bakabiliyorum Allah korusun ... kadın bana hakaret etmesini hak etmişim öyle mi bana nasıl bayansınız nasıl genç kızsınız falan dedi cafede oturan 100 kişinin önünde bunu hak etmişim yani konuyla alakası olmayan adamın bana bağırmasını hak etmişim pessssHaketmişsiniz bence. Apartman önüne parkettiğini görmeyi engelleyen boyunla trafiğe çıkılır mı? Ya o tarftan bir çocuk yola atlasaydı siz arabayı sürerken Allah korusun.
Bugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu
Hiç üzmeyin kendinizi var böyle ruh hastaları.Keşke sizde bagirsaydiniz içiniz biraz rahatlardıBugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu
Apartman otoparkının önüne park etmiş konu sahibi.Apartman önüne park edilmesi neden sorun oluyor anlamadım, engelli rampası veya garaj çıkışına park etmediyseniz kadın gerçekten çok ama çok ayıp etmiş, hoş her türlü hakarete vardırması sebebiyle haklıyken haksız duruma düşmüş. fakat siz kafanızı çevirip nereye park ettim ben diye bakamayacak durumdayken nasıl araba kullanıp tüm trafiği tehlikeye attınız?
bizim evin araç çıkışına arabalarını park edenlere neden buraya park ettiniz dediğiniz anda bile bir yığın laf yersiniz.kaç defa böyle araç çıkış yolundakilerle gerilim yaşamamak için arabamı çıkartamadığım olmuştur.Aynı ülkede mi yaşıyoruz biz??Bugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu