• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın bana çok kötü bağırdı

1) boynunuz tutuk iken araba kullanmayın.
Yol kontrolü yapamaz kazaya sebebiyet verirsiniz. Zira gördüğünüz gibi park ettiğiniz yerden bihabersiniz.

2) hadi yaptınız bir hata ve kullandınız. Boynunuz tutuk, vücudunuz degil. Kafanızı döndüremiyorsunuz etrafınıza ayaklarınızla dönerek bir bakın

Haksızsınız ama hakaret etmeleri olmamış. Arabanıza binip gitmeliydiniz durup dinlemek yerine.

Ya arkadaşlar siz iyi misiniz? Arabayı otopark çıkışına park etmek yasaktir! Konu sahibi %100 hatalı. Savunan hanimlar neyin kafasını yaşıyorsunuz? Ya ordan sağlık vs. sebeplerle acil çıkılması gerekse. Belki sınava yetisilecek belki uçağa otobüse yetisilecek. Omzu rahatsiz oldugu icin saga sola bakamayan birinin trafikte fink atmasi son derece tehlikeli ve kusurlu hareket ayrica. Karşı tarafın bağırmasını kesinlikle tasvip etmiyorum, plakayı çekip 155'i arayıp WhatsApp hattına resmi atması yeterli

Hem hatalısınız hem özrünüz kabahatinizden büyük.

Hakaret vs fazla olmuş ama sitem etme hakkına sahipler.

Kuralsızlık bu kadar hoşgörülü olmayı hak eden bir durum değil.

Son olarak kendi canınızın kıymeti yok belli, lakin çevrenizdeki insanların hayatına riske atmanız hiç hoş değil.

Bir de evimin kapalı otoparkında 2 kere yanlış park eden araç yüzünden mahsur kalmışlığım var.
İkisinde de işim çok acildi ve birinde epey bir miktar taksi parası ödemek zorunda kaldım.
Kimseye hakaret etmezdim ama araba kullanıyorsanız düzgün park edin, kimseyi mağdur etmeyin.
Dikkatli olmak zorundasınız.
Çooookkkk kere abuk sabuk yerlere park etmeyeyim millet arkamdan küfür etmesin diye arabayı uzağa pek edip yürümüşlüğüm yada 5 dakikalık işim için otopark parası ödemişliğim var.
Sanırım bir enayi benim :)

Konu sahibi haksiz olsa bile,kadinin bagirmaya hele ki hakaret etmeye asla hakki yok..yaptigi cok edepsizce.Boyle bir sey yasasam asla ozur dilemez,ceker giderdim.hakarete ugrayip bi de ustune ozur mu dileyecegim?insan gibi soylese neyse..

Ya arkadaşlar siz iyi misiniz? Arabayı otopark çıkışına park etmek yasaktir! Konu sahibi %100 hatalı. Savunan hanimlar neyin kafasını yaşıyorsunuz? Ya ordan sağlık vs. sebeplerle acil çıkılması gerekse. Belki sınava yetisilecek belki uçağa otobüse yetisilecek. Omzu rahatsiz oldugu icin saga sola bakamayan birinin trafikte fink atmasi son derece tehlikeli ve kusurlu hareket ayrica. Karşı tarafın bağırmasını kesinlikle tasvip etmiyorum, plakayı çekip 155'i arayıp WhatsApp hattına resmi atması yeterli
Ayrıca bunuda teklif ettim baktım çok uzatıyor resmi çekip şikayet edin dedim cevapları okumamışsınız galiba kadın otoparka girememiş otoparktan çıkamamış değil arabamı çizseydi camımı kırsaydı ama 100 kişinin önünde çocuk azarlar gibi azarlamasaydı ben hatalı olduğumu kabul ediyorum beni destekleyin demiyorum kadının bana hakaret etmesi zoruma gitti o kadar insan duydu

Şöyle söyleyim otoparkın önünde beklediği için çok gerilmiştir muhtemelen ben olsam bende bağırırdım sanırım
Sizde özür dilemişsiniz uzatmanın pek gereği de yokmuş aslında ama gerçekten inanılmaz sinir bozucu bir durum karşı taraf açısından

Ayrıca bunuda teklif ettim baktım çok uzatıyor resmi çekip şikayet edin dedim cevapları okumamışsınız galiba kadın otoparka girememiş otoparktan çıkamamış değil arabamı çizseydi camımı kırsaydı ama 100 kişinin önünde çocuk azarlar gibi azarlamasaydı ben hatalı olduğumu kabul ediyorum beni destekleyin demiyorum kadının bana hakaret etmesi zoruma gitti o kadar insan duydu

Evine acil girmesi gerekiyor olamaz mı?
Girmesi ile çıkmamak arasında fark yok, bünün kıyasını yapmak da size düşmez. Böyle bir savunmada olmaz.
Evet yanlış park yüzünden size hakaret etmemeliydi, siz de durup dinlememeliydiniz.
Ama bugün kötü bir şey olmaması sadec şansınız bunu unutmayın.
O boyunla trafiğe çıktığınız için kaza yapsaydınız, bunun vicdan azabıyla yaşamak, yada sizin yüzünüzden acil hasta yetiştirememiş, otoparktan çıkamamış bir aracın sorumluluğu, 100 kişinin önünde hakaret işitmekten daha ağır bedeller

Demem o ki ucuz atlatmışsınız.
Hatanızı kabullenin, bir daha yapmayın, hayatınıza devam edin.

Yahu kadın kaç kez özür dilemiş ,dönüp arkasını gideceğine rezil etmiş ortalık yerde .napacakti, el etek mi öpsün
Birgün senin aciliyetin varken önüne park etseler, yada tutuk omuzla gelip sana vursalar sonra da sağa sola bakamadım yaa afedersin bacım idare et derseler o zaman görürüm seni!

Yahu kadın kaç kez özür dilemiş ,dönüp arkasını gideceğine rezil etmiş ortalık yerde .napacakti, el etek mi öpsün
Böyle düşünen insanlar yüzünden özür dilediğim için daha da pişmanım şuan hiç özür dilenecek bir teyze değildi kendisi bu devirde kibarlık eşittir enayilik üstüne yürüsem bende bağırsam susucaktı arabasına binicekti konu kapanıcaktı ...

Valla siz de çok haksızsınız, karşı taraf da.

Siz kendi dersinizi alın. Hiç kimsenin yolunu tıkayamazsınız, arabanın da, yayanın da. Her şeyden önce bu bir güvenlik meselesidir. Tıkadığınız yerden itfaiye, ambulans gibi araçlar geçmek zorunda kalabilir, acil durumu olan insan geçmek zorunda kalabilir. Aciliyeti geçtim, keyfi için bile o yoldan geçmek zorunda olanın yolunu tıkayamazsınız. Araba sürmek sorumluluk gerektirir, lütfen biraz duyarlı olun.

Birgün senin aciliyetin varken önüne park etseler, yada tutuk omuzla gelip sana vursalar sonra da sağa sola bakamadım yaa afedersin bacım idare et derseler o zaman görürüm seni!
Ay ne kadar abartmışsınız olayı ne çarpması ne vurması sanki yüz kızartıcı suç işledik ... özür dilemem enayilikti haklısınız

Konu bu değil ,ben de bunu savunmuyorum zaten .hakaret kısmıyla ilgili söylediklerim .

Nasıl bir savunma hayal ettiniz?
Konu sahibinin kendi ifadesiyle 10 cm onu sağlı sollu boş park yeri ile doluymuş :)
Özellikl gelip garaj girişine park etmiş gibi olmuş... kadın evine girebilmek için hanımefendinin keyfini beklemiş...
Hadi dese ki görmesin fark etmedim boynum tutuktu, o halde trafiğe çıkıp trafiği tehlikeye atması başlı başına suç...
Ne demeliydi sizce?

Back
X