- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca bunuda teklif ettim baktım çok uzatıyor resmi çekip şikayet edin dedim cevapları okumamışsınız galiba kadın otoparka girememiş otoparktan çıkamamış değil arabamı çizseydi camımı kırsaydı ama 100 kişinin önünde çocuk azarlar gibi azarlamasaydı ben hatalı olduğumu kabul ediyorum beni destekleyin demiyorum kadının bana hakaret etmesi zoruma gitti o kadar insan duyduYa arkadaşlar siz iyi misiniz? Arabayı otopark çıkışına park etmek yasaktir! Konu sahibi %100 hatalı. Savunan hanimlar neyin kafasını yaşıyorsunuz? Ya ordan sağlık vs. sebeplerle acil çıkılması gerekse. Belki sınava yetisilecek belki uçağa otobüse yetisilecek. Omzu rahatsiz oldugu icin saga sola bakamayan birinin trafikte fink atmasi son derece tehlikeli ve kusurlu hareket ayrica. Karşı tarafın bağırmasını kesinlikle tasvip etmiyorum, plakayı çekip 155'i arayıp WhatsApp hattına resmi atması yeterli
Ayrıca bunuda teklif ettim baktım çok uzatıyor resmi çekip şikayet edin dedim cevapları okumamışsınız galiba kadın otoparka girememiş otoparktan çıkamamış değil arabamı çizseydi camımı kırsaydı ama 100 kişinin önünde çocuk azarlar gibi azarlamasaydı ben hatalı olduğumu kabul ediyorum beni destekleyin demiyorum kadının bana hakaret etmesi zoruma gitti o kadar insan duydu
Savunmak mıSen niye tekrar tekrar özür dilemek yerine kendini savunmuyorsun
Yahu kadın kaç kez özür dilemiş ,dönüp arkasını gideceğine rezil etmiş ortalık yerde .napacakti, el etek mi öpsünSavunmak mıben şok
Birgün senin aciliyetin varken önüne park etseler, yada tutuk omuzla gelip sana vursalar sonra da sağa sola bakamadım yaa afedersin bacım idare et derseler o zaman görürüm seni!Yahu kadın kaç kez özür dilemiş ,dönüp arkasını gideceğine rezil etmiş ortalık yerde .napacakti, el etek mi öpsün
Böyle düşünen insanlar yüzünden özür dilediğim için daha da pişmanım şuan hiç özür dilenecek bir teyze değildi kendisi bu devirde kibarlık eşittir enayilik üstüne yürüsem bende bağırsam susucaktı arabasına binicekti konu kapanıcaktı ...Yahu kadın kaç kez özür dilemiş ,dönüp arkasını gideceğine rezil etmiş ortalık yerde .napacakti, el etek mi öpsün
Ay ne kadar abartmışsınız olayı ne çarpması ne vurması sanki yüz kızartıcı suç işledik ... özür dilemem enayilikti haklısınızBirgün senin aciliyetin varken önüne park etseler, yada tutuk omuzla gelip sana vursalar sonra da sağa sola bakamadım yaa afedersin bacım idare et derseler o zaman görürüm seni!
Konu bu değil ,ben de bunu savunmuyorum zaten .hakaret kısmıyla ilgili söylediklerim .Birgün senin aciliyetin varken önüne park etseler, yada tutuk omuzla gelip sana vursalar sonra da sağa sola bakamadım yaa afedersin bacım idare et derseler o zaman görürüm seni!
Yahu kadın kaç kez özür dilemiş ,dönüp arkasını gideceğine rezil etmiş ortalık yerde .napacakti, el etek mi öpsün