Başınız sağolsun çok üzüldüm.Bunu yapan şerefsizin ailesi ne diyor acaba?Mesela annesi.."ben nasıl bir cani yetiştirmisim,bunu nasıl yapar,elleri kırılsın,kahrolsun" vs diyebildimi?
Yoksa "benim oğlum akli başında biridir o kadın onu deli etmeseydi bunu yapmazdı"mı diyor?
Çok üzgünüm günahını almak istemem ama bence oğlunu savunuyordur..
Bu canileri yetiştiren anneler ERKEK! çocukları dünyaya geldiği ilk günden itibaren "sen adamsin,sen aslansın,sen her şeyi yaparsın,kadına baş eğme gerektiğinde masaya yumruğunu vur sesini kesmezse patlat bi tane!"diyerek yetiştiren anneler..
O masum kadınları savurunurken bile yine kadınları suçluyorum şu anda ama gerçek bu.Agac yaşken eğilir sözü doğru değil mi?
Kadınların dertleri bitmiyor evet.Kv derdi,geçim derdi,koca derdi vs..butun bunların arasında dünyaya akli başında, efendi, kendini bilen,kadına değer veren,ince ruhlu ve vicdanı kuvvetli bir evlat yetiştirmenin hepsinden daha önemli olduğunu bu haberleri gördükçe daha iyi anlıyorum.
Artık verilecek cezaların bir önemi yok.Meselenin kökten çözümü için iyi evlatlar yetiştirmek zorundayız..