Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KADIN DOĞUM DERYA UYAN HAKKINDA FİKRİ OLAN VAR MI?
Medipolden Atakent Acıbademe geçiş yapmış bir doktor,
Giden veya tandığı gidennnnn varmııııııı?
sordum halamın kızına bılıyor ama bılgısı yok malesef canım ama medıpolde acıbademde gayet düzgün hastaneler başarılı bı hekım oldugu buyuk ıhtımal
Sizin dogumunuz ne zaman geçiş mı yapıyosun yoksa yenı mı?
benim doktorum hizmet hastanesine geçmiş , hiç beğenmedim o hastaneyi.
35. haftamda zorunlu olarak hastane ve doktor değiştirdim
inşallah hayırlı olur
çok teşekkür ederim yardımların için.
Rica ederim ama acibadem dogru secimdir eminim cunku kuzenim doktorundan fotografcisina herseyle cok arastirma yaparak ilgilendi. Hastaneyi de oyle Insallah rahat bi dogum gecirirsin sende.
KADIN DOĞUM DERYA UYAN HAKKINDA FİKRİ OLAN VAR MI?
Medipolden Atakent Acıbademe geçiş yapmış bir doktor,
Giden veya tandığı gidennnnn varmııııııı?
Ne yaptınız peki,kimse yazmamış yakın zamanda derya hnm a giden varmı,evt bnde az evvel fiyatları sordum banada aynen bu fiyatlar söylendi,ama şuda var diğer hiçbir acıbadem hastanesinde ssk geçmiyor normal doğum 12 -13 bın dıye duydum o yüzden bu fiyatlar yine diper şubelere oranla ideai benceBende mesut kaymanı tercih ettim.ama aradığımı bulamadım hepsi aynı ya.içime sinmeyen bişeyler hep var.önce avcılar hospitala gidiyordum.tam anlamıyla berbat sonra atakent acıbademi tercih ettim hastane dört dörtlük ama fiyatlar el yakıyor. Normal doğum 3000 epidural normal 4000 sezeryan 5000.kafam karışık bi doğum için bu kadar para diyorum. Ama evime yakın en cezbedici tarafda o.derya uyana giden bi arkadaşım ilgili biri demişti
Merhaba,
21 Kasim'da Atakent Acibadem de dogum yaptim. Derya Hanim ve ekibi dogumumu gerceklestirdi. Ameliyathanede cok nazikti. Sonrasinda cok nazikti. Cok ilgili bir doktor. Bu hafta kontrolum var. Esasen Acibadem Maslak'da Ibrahim Bildirici gebelik takibimi yapti. Fakat sgk dogumu karsilamadigindan doktorumun tavsiyesiyle once Aile Hastanesi daha sonra Atakent subeye sevk edildim. Derya Hanimi cok tanimamama ragmen uzun suredir tanisiyor hissine kapildim.
Sezeryan dogum ucreti 5000 tl. Biraz fazla gibi gorunsede imkani olanlar hic dusunmesin. Fazlasiyla karsiligini aliyorsunuz. Cok iyi bir hastane. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Merhaba,
21 Kasim'da Atakent Acibadem de dogum yaptim. Derya Hanim ve ekibi dogumumu gerceklestirdi. Ameliyathanede cok nazikti. Sonrasinda cok nazikti. Cok ilgili bir doktor. Bu hafta kontrolum var. Esasen Acibadem Maslak'da Ibrahim Bildirici gebelik takibimi yapti. Fakat sgk dogumu karsilamadigindan doktorumun tavsiyesiyle once Aile Hastanesi daha sonra Atakent subeye sevk edildim. Derya Hanimi cok tanimamama ragmen uzun suredir tanisiyor hissine kapildim.
Sezeryan dogum ucreti 5000 tl. Biraz fazla gibi gorunsede imkani olanlar hic dusunmesin. Fazlasiyla karsiligini aliyorsunuz. Cok iyi bir hastane. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hadi ya ben ne zamandır gitmiyorum çok şaşırdım suan. Derya hanımın mi eşi ingiliz vatandasiymis bildiğim kadarıyla nişanlıydi o.bende 31. haftamdayım bu zamana kadar derya hanıma gittim ta ki normal doğum sezeryan doğum hakkında konuşana kadar bende çok memnundum. nasıl düşünüyorsun dedi normal dedim. "moda için normal doğurayım deme sakın çok zor olduğunu bil ona göre davran, bi hastam da öyle ay ben normal istiyorum dedi dün 2,5 saat ıkınmasını bekledim başında" dediğinde kendisinden vazgeçtim. tabi normal olan daha güzel ama bu ülkede doktorların arkasında kimse olmadığı için en ufak riskte sezeryana alıyoruz, eşi ingiltere vatandaşıymış o yüzdenben ingilterede doğum yapıcam burada beni keserler dedi :)
Sonuç olarak iyice soğudum kendilerinden. medipole başlıycam önümüzdeki hafta
Hadi ya ben ne zamandır gitmiyorum çok şaşırdım suan. Derya hanımın mi eşi ingiliz vatandasiymis bildiğim kadarıyla nişanlıydi o.