Kadın doğum derya uyan hakkında fikri olan var mı?

Evet Öyle söyledi bana. bende 7 aylık hamileyim baştan beri hep ona gittim gerçekten ilgili her an whatsappdan ulaşabiliyorum. ama normal doğım konusundaki söyledikleri kafamı karıştırdı. yani hem bizi hem kendini zorlayacaksan hiç yeltenme demek istedi ama benim zaten ilk gebeliğim nereden bileyim ki nasıl olduğunu. ve kişiden kişiye de değişir sancısı.
Kesinlikle bu konuda erkek doktorlar daha naif daha hassas ve anlayışlı oluyor. 2,5 saat başında ıkınmasını bekledim e tabiki bekliceksin sanki işin ne. Ayrıca riske atmamak için sezeryana alıyoruz diyor ama aldığı maaş okuduğu okul zaten bu işin riskli olmasından dolayıdır.
Malesef bende bu aydan sonra başka doktorları araştırmaya başladım
Haklısın tabiki hiç bir sorun yoksa neden körü körüne ameliyat olalım ki ?
Bence doktor bulma konusunda biraz acele et canım çünkü az kalmış saglikla istediğin şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini :)

Haklısın tabiki hiç bir sorun yoksa neden körü körüne ameliyat olalım ki ?
Bence doktor bulma konusunda biraz acele et canım çünkü az kalmış saglikla istediğin şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini :)
inşallah çok teşekkür ederim senin daha da az kalmış ne güzel :)
senin doktorun hangisi peki

Sefaköy medipolde öznur akın canım 3 4 randevudur gidiyorum şuanda çok memnunum. Mesela bir şey sorduğumda derya hanim iki cümlede açıklıyorduysa öznur hanim beş cümlede açıklıyor. Yani tatmin ediyor. Güler yüzlü bir doktor ben sevdim ;)

Sefaköy medipolde öznur akın canım 3 4 randevudur gidiyorum şuanda çok memnunum. Mesela bir şey sorduğumda derya hanim iki cümlede açıklıyorduysa öznur hanim beş cümlede açıklıyor. Yani tatmin ediyor. Güler yüzlü bir doktor ben sevdim :KK66:
bende bayramdan önce cumartesi günü gittim oraya bitek doktor vardı tuğba hanım, ona gözüktüm.
Ama pek de ilgilenmedi.
oyüzden bide medipole gideyim diyorum

bende bayramdan önce cumartesi günü gittim oraya bitek doktor vardı tuğba hanım, ona gözüktüm.
Ama pek de ilgilenmedi.
oyüzden bide medipole gideyim diyorum
Benimde orda ilk gittiğim doktor Tuğba Tarhandi. Bende ondan memnun kalmamıştım. Sonra henüz doğum yapmış bir kadına rastladım Merhaba filan derken hastanenin en iyi doktorunun öznur hanim olduğunu kendisininde çok memnun kaldığını söyledi bu vesileyle ona başladım.
Medipol mega da Suna Özdemir i duymuştum çok iyi olduğunu. Doçent olduğu için biraz fark alıyormus randevularinda. O zaman düşünmüştüm fakat uzak olduğu için gitmekten vazgeçtim trafik vs. Eşim panik yapar mantığıyla ;) ;)

Benimde orda ilk gittiğim doktor Tuğba Tarhandi. Bende ondan memnun kalmamıştım. Sonra henüz doğum yapmış bir kadına rastladım Merhaba filan derken hastanenin en iyi doktorunun öznur hanim olduğunu kendisininde çok memnun kaldığını söyledi bu vesileyle ona başladım.
Medipol mega da Suna Özdemir i duymuştum çok iyi olduğunu. Doçent olduğu için biraz fark alıyormus randevularinda. O zaman düşünmüştüm fakat uzak olduğu için gitmekten vazgeçtim trafik vs. Eşim panik yapar mantığıyla :KK66: :KK66:

Benim de 2 arkadaşım nagihan kaya'da doğum yaptı ikisi de çok memnun kaldı ondan aldım randevuyu bakalım gidince görücem. evet yer bana da biraz ters acıbadem ve sefaköye göre . artık karar vermem lazım bir an önce

Benim de 2 arkadaşım nagihan kaya'da doğum yaptı ikisi de çok memnun kaldı ondan aldım randevuyu bakalım gidince görücem. evet yer bana da biraz ters acıbadem ve sefaköye göre . artık karar vermem lazım bir an önce
Aynen oyle hayırlısı olsun inşallah

MerhabaOTE="eska97, post: 41136336, member: 678029"]Biraz gec olmuş ama derya hanim çok sıcakkanlı çok ilgili bi doktor.. kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben gebeliğimin başından beri hastasıyım kendisinden çok memnunum. Fakat fiyatlar kafamı karıştırıyor doğumu orda yapmak konusunda kararsizim. Derya hanim insana ayrı bir güven bir rahatlik veriyor..[/QUOTE]
Merhaba ben birşey soracaktım malum fiyatlar cok uçuk hamilelikte ki tahliller felan ne kadar tutuyor acaba bende derya hanima gitmek istiyorum ama fiyatlar yüzünden biraz cekingenim

MerhabaOTE="eska97, post: 41136336, member: 678029"]Biraz gec olmuş ama derya hanim çok sıcakkanlı çok ilgili bi doktor.. kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben gebeliğimin başından beri hastasıyım kendisinden çok memnunum. Fakat fiyatlar kafamı karıştırıyor doğumu orda yapmak konusunda kararsizim. Derya hanim insana ayrı bir güven bir rahatlik veriyor..
Merhaba ben birşey soracaktım malum fiyatlar cok uçuk hamilelikte ki tahliller felan ne kadar tutuyor acaba bende derya hanima gitmek istiyorum ama fiyatlar yüzünden biraz cekingenim[/QUOTE]
Acıbademde şöyle bir güzellik vardı 90 lira muayene ücreti veriyorsun ama tahlillerde para odemiyorsun. Tabi bu ikili test üçlü test filan ücret alıyorlar ama onun dışında kaniydi idrariydi hiç bir tahlilde para ödemedim ben..

Atakent acıbademde doguran oldu mu kızlar yakın tarihte? Bende evimin dibi oldugu için orada dogum yapmak istiyorum.. Doktorum dısarıdan ama belki hastane doktoruna dönerim.. Tavsiye edeceginiz baska doktor var mı?

Merhaba ben birşey soracaktım malum fiyatlar cok uçuk hamilelikte ki tahliller felan ne kadar tutuyor acaba bende derya hanima gitmek istiyorum ama fiyatlar yüzünden biraz cekingenim
Acıbademde şöyle bir güzellik vardı 90 lira muayene ücreti veriyorsun ama tahlillerde para odemiyorsun. Tabi bu ikili test üçlü test filan ücret alıyorlar ama onun dışında kaniydi idrariydi hiç bir tahlilde para ödemedim ben..[/QUOTE]
A siz acıbademden medipole mi geçtiniz?

Acıbademde şöyle bir güzellik vardı 90 lira muayene ücreti veriyorsun ama tahlillerde para odemiyorsun. Tabi bu ikili test üçlü test filan ücret alıyorlar ama onun dışında kaniydi idrariydi hiç bir tahlilde para ödemedim ben..
A siz acıbademden medipole mi geçtiniz?[/QUOTE]
Aynen oyle canim hamileligimin yarisina kadar acibademde derya hanimdaydim. Benim biraz sorunluydu hamileligim ilk baslarda kanamam olmustu o telasla derya hanima gitmistim cok gozyaslarimi cekmistir o da ;)) onunla da aramda guzel bir bag kurmustim randevusuna gec kaldigim zaman ben yemege gidiyorum diye arardi filan ;)) muhtemelen butun hastalarina karsi oyleydi bilmiyorum ama hastanenin dogum ucretleri cok ucuktu. 6 bine dogurdum desem gulerler bana dedim vazgectim istemeye istemeye oradan. Sonra oznur hanima basladim iste.. esimle gittigimizde dedi ki oznur hanim derya hanima gore daha cok daha uzun anlatiyor benimde dikkatimi cekmisti bu durum tabiki daha cok hosumuza gitti ;)

A siz acıbademden medipole mi geçtiniz?
Aynen oyle canim hamileligimin yarisina kadar acibademde derya hanimdaydim. Benim biraz sorunluydu hamileligim ilk baslarda kanamam olmustu o telasla derya hanima gitmistim cok gozyaslarimi cekmistir o da :KK66:) onunla da aramda guzel bir bag kurmustim randevusuna gec kaldigim zaman ben yemege gidiyorum diye arardi filan :KK66:) muhtemelen butun hastalarina karsi oyleydi bilmiyorum ama hastanenin dogum ucretleri cok ucuktu. 6 bine dogurdum desem gulerler bana dedim vazgectim istemeye istemeye oradan. Sonra oznur hanima basladim iste.. esimle gittigimizde dedi ki oznur hanim derya hanima gore daha cok daha uzun anlatiyor benimde dikkatimi cekmisti bu durum tabiki daha cok hosumuza gitti :KK66:[/QUOTE]
Bu çok güzel bişey o zaman öznur hanımdan iyiki randevu almışım :KK16:
Şuan iyi olmanızada çok sevindim rabbim sağlıkma büyütmeyi nasip etsin. Sizinde ömrünüz uzun olsun. Acıbadem evet çok uçuk. Bende sefaköyde oturuyorum. Medipolu geçen hafta duydum hiç bilmiyordum bile sefaköyde olduğunu. Bired bütün kadın doğumcular kadın olması çok iyi gece bile gidilse müdahale kadın tarafnıdan olacak.:cool:

Aynen oyle canim hamileligimin yarisina kadar acibademde derya hanimdaydim. Benim biraz sorunluydu hamileligim ilk baslarda kanamam olmustu o telasla derya hanima gitmistim cok gozyaslarimi cekmistir o da :KK66:) onunla da aramda guzel bir bag kurmustim randevusuna gec kaldigim zaman ben yemege gidiyorum diye arardi filan :KK66:) muhtemelen butun hastalarina karsi oyleydi bilmiyorum ama hastanenin dogum ucretleri cok ucuktu. 6 bine dogurdum desem gulerler bana dedim vazgectim istemeye istemeye oradan. Sonra oznur hanima basladim iste.. esimle gittigimizde dedi ki oznur hanim derya hanima gore daha cok daha uzun anlatiyor benimde dikkatimi cekmisti bu durum tabiki daha cok hosumuza gitti :KK66:
Şuan iyi olmanızada çok sevindim rabbim sağlıkma büyütmeyi nasip etsin. Sizinde ömrünüz uzun olsun. Acıbadem evet çok uçuk. Bende sefaköyde oturuyorum. Medipolu geçen hafta duydum hiç bilmiyordum bile sefaköyde olduğunu. Bired bütün kadın doğumcular kadın olması çok iyi gece bile gidilse müdahale kadın tarafnıdan olacak.:cool:[/QUOTE]
Kesinlikle oyle.. guzel dileklerin icin de cok tesekkur ederim canim Allah sana ve bebegine de saglikli uzun omurler versin.. bende acibademe cok yakin oturuyorum. O yuzden direkt oraya gitmistik o zaman. Hamilelikte dogum yapacagin hastanenin evine yakin olmasi cok onemli gece gunduz ne olacagi hic belli olmuyor medipolde yakindi bana zaten randevu cikisi medipolden sefakoye yuruyerek gidiyorduk biz ;)

Şuan iyi olmanızada çok sevindim rabbim sağlıkma büyütmeyi nasip etsin. Sizinde ömrünüz uzun olsun. Acıbadem evet çok uçuk. Bende sefaköyde oturuyorum. Medipolu geçen hafta duydum hiç bilmiyordum bile sefaköyde olduğunu. Bired bütün kadın doğumcular kadın olması çok iyi gece bile gidilse müdahale kadın tarafnıdan olacak.:cool:
Kesinlikle oyle.. guzel dileklerin icin de cok tesekkur ederim canim Allah sana ve bebegine de saglikli uzun omurler versin.. bende acibademe cok yakin oturuyorum. O yuzden direkt oraya gitmistik o zaman. Hamilelikte dogum yapacagin hastanenin evine yakin olmasi cok onemli gece gunduz ne olacagi hic belli olmuyor medipolde yakindi bana zaten randevu cikisi medipolden sefakoye yuruyerek gidiyorduk biz :KK66:[/QUOTE]

Yürüyerek yarım saate giderim evet bende yakın hemen :) medipolun yakın olması avantaj hemde çok büyük avantaj. Amin dualarımıza. :KK22: İnşallah bende memnun kalırım da devam ederim.
Normal doğum istiyorum korkuyorum ama nasip tabi.

Kesinlikle oyle.. guzel dileklerin icin de cok tesekkur ederim canim Allah sana ve bebegine de saglikli uzun omurler versin.. bende acibademe cok yakin oturuyorum. O yuzden direkt oraya gitmistik o zaman. Hamilelikte dogum yapacagin hastanenin evine yakin olmasi cok onemli gece gunduz ne olacagi hic belli olmuyor medipolde yakindi bana zaten randevu cikisi medipolden sefakoye yuruyerek gidiyorduk biz :KK66:

Yürüyerek yarım saate giderim evet bende yakın hemen :) medipolun yakın olması avantaj hemde çok büyük avantaj. Amin dualarımıza. :KK22: İnşallah bende memnun kalırım da devam ederim.
Normal doğum istiyorum korkuyorum ama nasip tabi.[/QUOTE]
Insallah memnun kalirsin canim ki ben kalacagini dusunuyorum. Hic korkma oncelikle hayirlisi hangisiyse o olsun tabiki bende mormal istiyordum hep ama hastaliktan dolayi sezeryan ihtimali yuksekti bir iki hafta onceden belliydi ne zaman dogum yapacagim.. normal olsun diye gunde 10 tane hurma yiyordum. Asagiya saf zeytinyagi suruyordum dogumu kolaylastirirmis.. birde son iki gun ananas yedim bir taneyi tek basima.. butun bunlari internetten arastirdim normal olsun istedigim icin.. o gun doguma gittigimde doktor dedi eger acilman varsa suni sanciyla normal yapicam ama yoksa riske atmaya hic gerek yok sezeryan yapariz dedi.. muayeneye aldi sonuc 3 cm acilmam varmis.. zaten bugun yarin doguracakmissin dedi.. cok sasirdim hic beklemiyordum filan dedi.. tabi bizde sok ;)) velhasil suniyle normal dogurdum zor mu kolay degil.. canindan bir can cikiyor sonucta.. hep hayirlisi neyse o olsun diye dua ettim sende oyle yap canim. Iki turlu de aci cekeceksin zaten.. Ben hep kizimin yuzunu ilk ben goreyim istiyordum tabi sezeryanda oyle bir sans yok. Ve dogurduktan sonra omzuma koydular bebegimi o gozgoze gelme ani aklimdan cikmaz.. onun yuzunu gorunce dedim butun acilarima degdi diye..

Numara vermiyor ilk basta cok uzulmustum bu duruma. Ama hastaneyi arayip operetaorden oznur hanimla gorusmek istiyorum dediginde hemen bagliyorlar.

Normal doğum istiyorum korkuyorum ama nasip tabi.
Insallah memnun kalirsin canim ki ben kalacagini dusunuyorum. Hic korkma oncelikle hayirlisi hangisiyse o olsun tabiki bende mormal istiyordum hep ama hastaliktan dolayi sezeryan ihtimali yuksekti bir iki hafta onceden belliydi ne zaman dogum yapacagim.. normal olsun diye gunde 10 tane hurma yiyordum. Asagiya saf zeytinyagi suruyordum dogumu kolaylastirirmis.. birde son iki gun ananas yedim bir taneyi tek basima.. butun bunlari internetten arastirdim normal olsun istedigim icin.. o gun doguma gittigimde doktor dedi eger acilman varsa suni sanciyla normal yapicam ama yoksa riske atmaya hic gerek yok sezeryan yapariz dedi.. muayeneye aldi sonuc 3 cm acilmam varmis.. zaten bugun yarin doguracakmissin dedi.. cok sasirdim hic beklemiyordum filan dedi.. tabi bizde sok :KK66:) velhasil suniyle normal dogurdum zor mu kolay degil.. canindan bir can cikiyor sonucta.. hep hayirlisi neyse o olsun diye dua ettim sende oyle yap canim. Iki turlu de aci cekeceksin zaten.. Ben hep kizimin yuzunu ilk ben goreyim istiyordum tabi sezeryanda oyle bir sans yok. Ve dogurduktan sonra omzuma koydular bebegimi o gozgoze gelme ani aklimdan cikmaz.. onun yuzunu gorunce dedim butun acilarima degdi diye..[/QUOTE]
İnşallah bende senin gibi rahat olurum canım ALlah razı olsun :KK16: Bende ilk görüşmeyi beraber olsun isterim. Memnu kaldıysan bu kadar doğru tercih yaptığmıı düşünüyorum. Fiyatlarda uygun. Hastane sanırım medipol yani temizdir. Yoğundurda ama bakalım. Hurma bende alıp şimdiden günde bir tane yemek istiyroum. Ananas aklımda olsun :) Yani acil bişey olsa doktora ulaşamamak çok kötü.

İnşallah bende senin gibi rahat olurum canım ALlah razı olsun :KK16: Bende ilk görüşmeyi beraber olsun isterim. Memnu kaldıysan bu kadar doğru tercih yaptığmıı düşünüyorum. Fiyatlarda uygun. Hastane sanırım medipol yani temizdir. Yoğundurda ama bakalım. Hurma bende alıp şimdiden günde bir tane yemek istiyroum. Ananas aklımda olsun :) Yani acil bişey olsa doktora ulaşamamak çok kötü.
Hastane temiz canim icin rahat olsun en azindan ben bir pisligini gormedim. Hurma hamilelikte cok saglikli ama gunde 1 2 taneden fazla yeme derim fazlasi erken doguma sebep olabiliyormus. Sen ne zamana randevu aldin?

Back
X