Gebeliğe Hazırlık Kadın Doğum Doktoru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

L3ylaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
32
14
3
36
İstanbul Avrupa yakasında gebelik takibi ve doğum yapan kadın doktor öneriniz varmıdır? Şişli memorialde tüp bebek tedavisi gördüm pozitif sonuçlandı 7 haftalık şuan alanında uzman doktor arıyorum

İstanbul Avrupa yakasında gebelik takibi ve doğum yapan kadın doktor öneriniz varmıdır? Şişli memorialde tüp bebek tedavisi gördüm pozitif sonuçlandı 7 haftalık şuan alanında uzman doktor arıyorum
Merhaba hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) şişli memorialde hangi doktor ile tüp bebek tedavisi gördünüz?

Maddi sıkıntın yoksa etiler kağan kocatepe en iyisi detaylı gebelik muaynede, birde acıbadem halkalıdaki kadın dogumcularda iyi

Merhaba hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) şişli memorialde hangi doktor ile tüp bebek tedavisi gördünüz?
Dr semra kahraman ve ekibi ile çalıştılar gayet memnun kaldım gereksiz hiçbir işlem veya test yapılmadı çok yardımcı oluyorlar

Dr semra kahraman ve ekibi ile çalıştılar gayet memnun kaldım gereksiz hiçbir işlem veya test yapılmadı çok yardımcı oluyorlar
Ben semra hanımdan randevu alamadım ileri tarihte vardı. Gönül hanım ve sevinç hanım ile görüştüm. Sizin süreç ekipteki herkesle mi ilerledi?

Back
X