Kadin dogum doktoru

Mira94

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
44
13
8
40
Kizlar merhabalar , Izmirde şifa üniversite Buca Şubesi'nde Operotor doktor Zehra İnçe Hanımı Tanıyan , bilen varmı ? Nasıl bir doktor acaba ? Gidib memnun olan veya olmayan varmı ?
Teşekkürler

Kizlar merhabalar , Izmirde şifa üniversite Buca Şubesi'nde Operotor doktor Zehra İnçe Hanımı Tanıyan , bilen varmı ? Nasıl bir doktor acaba ? Gidib memnun olan veya olmayan varmı ?
Teşekkürler
merhaba yazali cok olmus ama ben 11kasimda zehra hanimda normal dogum yaptim.cok memnundum guler yuzlu sicak kanli cok bilgili ve sormadan herseyi tek tek anlatiyordu.hatta kontrole gidicem ama sifa hastaneleri kapandi

merhaba yazali cok olmus ama ben 11kasimda zehra hanimda normal dogum yaptim.cok memnundum guler yuzlu sicak kanli cok bilgili ve sormadan herseyi tek tek anlatiyordu.hatta kontrole gidicem ama sifa hastaneleri kapandi

Merhaba call center i arayın Bornova hastanesine yönlendiriyorlar..doktorlar orada görev alıyor artık bende şifa serdar beye gidiyorum çünkü.. :)

Cok Teshekkur ederim . Ama shansima Onlar da kapaniyor, butun doktorlar cok yogun oldugu icin Zehra hanimla randevu almak da cok zorlashdi . Yarinlari nasil olcak o daha belli deyil :( tekrar tesekkur ederim
Bilgilendirdiyiniz icin .

Cok Teshekkur ederim . Ama shansima Onlar da kapaniyor, butun doktorlar cok yogun oldugu icin Zehra hanimla randevu almak da cok zorlashdi . Yarinlari nasil olcak o daha belli deyil :KK43: tekrar tesekkur ederim
Bilgilendirdiyiniz icin .
aynen gelecekleri belli degil bornova sifada devam ediyo su an gittim bu hafta kontrole.rica ederim canim

ben Zehra hanimdan cok memnunum buca sifanin kapali olduğu süreçte bornavada cok rahat muayne oldum hemde aksam 9 da filan. suan buca tekrar hizmet vermeye başlamış. Zehra hanim sayesinde hastanelere olan ön yargim yıkıldı artık severek gidiyorum doktorumun yanına :) cok ilgili, tatli, saygılı ve detaylara önem veren biri. herşeyi de açıkca anlatiyor

Back
X