- 1 Şubat 2025
- 155
- 31
- 13
- 27
- Konu Sahibi ozlem386650
-
Doktor o kadar olumsuz konuştu amh düşük işte zaman kaybetme tüp bebek yap falan dediUltrasonda 10 folikül görüldü ve moralinizmi bozuk.Yapmayın lütfen bu çok iyi bi durum mesela bnde her ay sadece bir tane görüldüğü halde tedaviyle hamile kaldım.Kendinizi boş yere üzmeyin
9 aydır korunmuyoruz ama gebelik oluşmadı diye gittimSiz ne sebeple gittiniz ki doktora
Bemce mutlaka başka bir doktora da görün ama uzmanlığı tüp bebek olmasın. 0.8 amh 2 yumurta ile takviye kullanıp gebe kaldım. Sakın moral bozma maşallah 10 yumurta daha ne olsun 1 tanesi sağlıklı olsa zaten yeterliKadın doğum doktoru geçen ay döngünün 12. Günü gittiğimde bana dedi ki 5 adet yumurta sayıyorum amh isteyeceğim amh istedi 0.54 çıktı sonra adetin 3 günü hormon testi ver sonra yanıma gel dedi verdim benim için bu testler önemli değil amh önemli tüp bebeğe başvurun dedi psikolojimizi bozdu sonra tekrar vajinal ultrason yaptı 5 sağ overde 5 sol overde yumurta var dedi. Geldiğimizden beri moralimiz bozuk. takviyeler falan verdi sonuçları da ekliyorum lütfen güzel şeyler söyleyim vakit kaybetmeyin vs dedi doğal yolla 0.2 amh olan hastası var hamile kalmış onu da söyledi ama bana tüp bebek vs vs dedi
Gerçekten miBemce mutlaka başka bir doktora da görün ama uzmanlığı tüp bebek olmasın. 0.8 amh 2 yumurta ile takviye kullanıp gebe kaldım. Sakın moral bozma maşallah 10 yumurta daha ne olsun 1 tanesi sağlıklı olsa zaten yeterli
Ay neden bilmiyorum bayılıyor doktorlar tüp bebeğe göndermeye. Bence mutlaka başka doktora görünün ama dediğim gibi uzmanlığı tüp bebek olmasın.Gerçekten mio kadar umutsuz konuştu ki inanın ne yaşadım ben bugün diyorum umarım bende hayırlı haber alırım tez zamanda. Geçen ay adetin 12. Günü 5 yumurta var dedi bu ay 10 yumurta var 5 birinde 5 birinde dedi onu da ben sordum yoksa söylemiyordu
Aslında bu doktorun uzmanlık alanı tüp bebek değildi o yüzden bunu tercih etmiştik ama direkt tüp bebek yaptırın diyince ister istemez kötü hissettik eşimleAy neden bilmiyorum bayılıyor doktorlar tüp bebeğe göndermeye. Bence mutlaka başka doktora görünün ama dediğim gibi uzmanlığı tüp bebek olmasın.
5 yıldır evliyim.4 yıldır gebelik istiyorduk.Eşimde varikosel çıkmıştı.Sperm ileri hareketi düşüktü.Eşim ameliyat olmasına rağmen düzelmeyince tüp bebek doktoruna gittik.Kadın doğum doktoru geçen ay döngünün 12. Günü gittiğimde bana dedi ki 5 adet yumurta sayıyorum amh isteyeceğim amh istedi 0.54 çıktı sonra adetin 3 günü hormon testi ver sonra yanıma gel dedi verdim benim için bu testler önemli değil amh önemli tüp bebeğe başvurun dedi psikolojimizi bozdu sonra tekrar vajinal ultrason yaptı 5 sağ overde 5 sol overde yumurta var dedi. Geldiğimizden beri moralimiz bozuk. takviyeler falan verdi sonuçları da ekliyorum lütfen güzel şeyler söyleyim vakit kaybetmeyin vs dedi doğal yolla 0.2 amh olan hastası var hamile kalmış onu da söyledi ama bana tüp bebek vs vs dedi
Bu haberi aldığımda 28 yaşındaydım şimdi 30. Genç yaşıma rağmen böyle oldu. Yaşınız gençse bu bir artıBen iki sene önce bir doktor tarafından 40 fsh 0.02 amh sonucu aldım. Acilen tüp bebeğe başvurttu toplam 4 denemede 10 yumurta topladık. Üzerinden iki sene geçti hala regl olmaya ve yumurta oluşturmaya devam ediyorum. Bekarım. Sizin durumunuz çok iyi, ben hayata küsmüştüm, hiç çocuğum olamayacak sanıyordum. Ama hala devam ediyor, önemli olan kaç yumurta olduğu değil, kalitesi. Bir yumurta bile işinizi görüyor. Sadece iki yumurta toplanan operasyonlar oldu ama kaliteleri iyiydi çok şükür. Kendinizi üzmeniz en büyük düşman bu dönem, stress ile üreme doğrudan ilişkili. D vitaminini eksik etmeyin (çok yüksek dozları zamana yayarak kullanın fazlası zarar) . Merak etmeyin nasipte ne varsa o oluyor
Yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüzce olur her şey hem çevre baskısı hemde doktorun olumsuz konuşması beni çok üzüyor ama Rabbimden her zaman ümidim var tabii kiBu haberi aldığımda 28 yaşındaydım şimdi 30. Genç yaşıma rağmen böyle oldu. Yaşınız gençse bu bir artı
Amh anti muller hormon folikul olusumunu belirttigi icin amh bakilir. Sizin 10 folikul varmis zaten cok iyi umarim kisa zamanda hamile kalirsinizDoktor o kadar olumsuz konuştu amh düşük işte zaman kaybetme tüp bebek yap falan dedi
İlk gittiğimde 5 dedi adet günü gittiğim de 10 dedi bende anlam veremedim ama inşallah dediğiniz gibi olur çok sağ olunAmh anti muller hormon folikul olusumunu belirttigi icin amh bakilir. Sizin 10 folikul varmis zaten cok iyi umarim kisa zamanda hamile kalirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?