- Konu Sahibi esrakilic1
-
benim sadece kadin dogumcum degil bütün dr´lerim erkek bende erkeklerin bayanlara karsi daha anlayisli daha samimi daha yardim sever oldugunu düsünüyorum özelliklede jinokologlarin cok yakin bi arkadasimi kadin jinekolog acayip azarlamisti ki kizcagiz coook sorunlu bir hamilelik yasamasina ragmen yardimci olamadigi gibi bide psikolojisini bozmustu yaparken banami sordun diye sanki o kadin doktoru olurken bana sorduda,beceremedigin hic bi ise girmiyceksin benim doktorum ise bi erkek ve o kadar iyiydi ki hamileligim son zamanlari agrilarim kramplarim cok oluyodu bi keresinde gittigimde resmen aglamistim adamin önünde adamcagiz sasirdi napsin diye cok uzuluyorum sizin icin ama inanin ilac veremem birazcik daha sabredin falan nerdeyse oturup benle agliycakti bence erkek dr´ler kadinlari daha iyi anliyo.Tabiii allah ellerinede düsürmesin yine:)
birde söyleniyorki..doktorlara şiddet çoğaldı diye...yürüyüşler felan...iş bırakmaları,tamam gereksiz yere hasta ölünce felan doktorları suçsuz yere dayak atmalarına bende karşıyım...onar bizi iyileştirmek için uğraşıyorlar fakat bazıları hak ediyorlar....ben her zaman şiddete karşıyım.fakat burada görüyorsunuz iyileştirmek yerine yeniden hasta ediyorlar insanı azarlamalarına dayanamıyorum.sonra paraları döküp sırf bu yüzden özele gitmek zorunda kalıyoruz...sanki biz hastalar insan değilizde....kızımı ilk defa götürdüm.kadın doğumcuya.kendisi kadındı...kız soru sormaktan çekiniyor diye...bende bir kaç soru sordum....bana diyorki seni bilmiş...her şeyi biliyorsunda neden doktora getirdin kızını diyor...kan tahlillerin sonucunu dahi söylemedi...bu doktor kocaman etlik doğum hastanesindeki doktordu kızım ağladı birdaha gitmek istemedi...böyleleri yumruk veya her şeyi hak ediyorlar...birazda biz hastalar hak etmiyoruz azarlanmayı....kadın doktor biraz cadı olabiliyor..fakat erkek nede olsa insan çekiniyor...bizim bir komşumuz vardı..kocası kadın doğum uzmanı idi...kadınların kimisi orası şöyle böyle diye hanımına anlatırmış....oda sağda solda anlatıyordu..ondan sonra gıcık oldum.....erkek doktora gitmeyi hiç düşünmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?