Kadın doğum ve ilk muayene :(

çok geçmiş olsun canım rahatsızlığının tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama umarım düzelir. yalnız anlamadım smear testinde niye öyle acıdı doktora göre değişiyor demekki sonuçların temiz çıkar inşallah tekrar geçmiş olsun

biraz sert davrandı sanırım canım yanmadı ama sanki içimi çekti dedim ya değişik bi histi ne olduğunu bilmediğim içinde bi garip oldum

Canım geçmiş olsun. Bak geçti gitti işte. Sağlığımız için herşeye dayanıyoruz. Doktorun da anlayışlı çıkmasına sevindim :)

bu konuyla alakalı bir bilgim yokgeeçmiş olsun umarım herşey yolunda gider. bende muaneye gitcem senin vgibi korku taşıyorum erteliyorum ama...

kızlar sizi o kadar iyi anlıyorumki anlatamam yani.bende o çatala 6 ay yattım kalktım.ilk başlarda çok korkuyordum ama zamanla alışıyor insan heleki doktorun iyi olduktan sonra çok çok daha kolay.kendimi kasa kasa bir hal oluyordum.neyseki 2. aşılamamda hamile kaldım çok şükür.aşılamalarımı anlatamıcam bile çünkü anestezi altında oldum.bunları korkutmak amacıyla yazmıyorum yanlış anlamayın kişiden kişiye gerçekten acıma hissetme değişiyor.her açıdan kadın olmak zor:))

Canım geçmiş olsun. Bak geçti gitti işte. Sağlığımız için herşeye dayanıyoruz. Doktorun da anlayışlı çıkmasına sevindim :)

Saol canım çok yardımın olmuştu bana.Şimdi bu dahada zor olucak aslında tedavi falan daha çok çıkıp inicem sanırım :):)

Ben çocuk istemiyordum ama artık kafam biraz karıştı ya olmazsa gibi düşüncelere daldım çıkamıyorum

cnm şimdiden kafanı yorma herşey zamanla olur inş

Saol canım çok yardımın olmuştu bana.Şimdi bu dahada zor olucak aslında tedavi falan daha çok çıkıp inicem sanırım :):)

Sonunda iyileş yeter ki dayanılmayacak gibi değil. Şimdi zor gelir ama bebek istediğin zaman bu pko sorunun hallolursa çok rahat edersin canım.

Kızlar daha önce hormon testi yaptıranlarınız varsa bana anlatırmısınız sonuçları kaç güne çıkıyor sadece kan mı alınıyor ve ne kadara nerde yaptırdınız ??? Çok mu soru sordum neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…