Kadın doğum

cansuatal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
72
6
16
28
İki gün önce gebeligimi sonlandırdık 9hafta gebeydim kese var bebek görünmüyor dun doktorlar boş kese dedi 2doktora danıştım sonuç aynıydı suni sancıyla kese alındı benim gibi yaşayan varsa bana yardımcı olabilirler mi ilk gebeligimdi kanama kaç gün sürer tekrar yaşayan varmı ne yapmam gerekiyo.?????

İki gün önce gebeligimi sonlandırdık 9hafta gebeydim kese var bebek görünmüyor dun doktorlar boş kese dedi 2doktora danıştım sonuç aynıydı suni sancıyla kese alındı benim gibi yaşayan varsa bana yardımcı olabilirler mi ilk gebeligimdi kanama kaç gün sürer tekrar yaşayan varmı ne yapmam gerekiyo.?????
Canım ben de kürtaj oldum kanama 10 gün sürmüştü

Ben 19 haftalık gebeliğini sonlandırmak zorunda kaldım suni sancıyla. Bugün 15. Gün hala kanamam devam ediyor çok aktif olmasa da. Normal doğum süreci olduğu için 40 güne kadar bile devam etse normal kabul edilir dediler

Sonraki gebeliklerde boş gebelik yasayabilirmiym
Allah bilirrrr. Hiçbir şeyin garantisi yokki. İlk gebelikte bunları yaşayacağımızı hangimiz bilebilirdik. Hepimiz ne hayaller ne hevesler kuruyoruz daha en baştan ama her şey kader kısmet. Siz içinizi ferah tutun her şey olacağına varıyor sadece bir şeyler bahane oluyor. Kötü sonuçlara da hazır olmalıyız hayat bu heryerde imtihan var. Dua edip yaşayıp görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

Back
X