- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Simdi kadin ve erkek cok severek evleniyorlar iste bi istek bi heves anne baba okunuyor
Ohh miss dunyanin en guzel seyi evlat..
Cocuk olunca bir cok turk kadini kendinden adeta vazgeciyor tum benligiyle cocuga odaklaniyor fakat bu sirada INSAN olmaktan KADIN olmaktan vazgeciyor temel ihtiyaclarini bile goremeyip saldikca saliyor kendini bebegine gore ayarliyor sonra aktiviteler azaliyor sosyallik minimuma iniyor basini kasicak vakit kalmiyor tabiricaizse
Bu boyle yillarca suruyor o birey artik anne olduya bebek var sorunluluk var bi cok seye vakit yok en baba bi atkadasinla bir iki saat kahve icersin cocuk kucukken yani genel durum boyle..tabiki istisnalar var ama genelleme yapiyorum
Birde adama bakalim yani BABA ya
E simdi sunu deyip nobetlese bebege bakan her sorumlulugu kadinla paylasan cok dusunceli babalarda vardir ama kac milyinda birdir bilemicem genel anlamda kac adamin evlenince hayati degisiyor gezmesinden kalmiyor sporundan sosyalliginden yani kisaca hayatindan ne geri kaliyor?
E hani birazda kendinden vermekti ebeveyn olmak
Hani sorumlulugun artmasi ve kendinden isteklerinden kismakti
Onceliklerinin degismesiydi
Evet bunlar oluyor olmasina ama bi tek kadina oluyor
Yaa bu durum geriyo beni sanki hak geciyo gibi geliyor
Kursa yazilacagim ama cocuklara bakcak kimse yok
Arkadaslarla disari cikacagim annesiz durmuyolar diye esim ariyor
Ailece bi avm ye piknige tatile gidiyoruz ama ayrica kendinede vakit ayirmak istiyosun bunu adam yapiyor istedigi gibi ama kadina yok bi cok sey
Sonuc olarak bu hic adil degil
Ohh miss dunyanin en guzel seyi evlat..
Cocuk olunca bir cok turk kadini kendinden adeta vazgeciyor tum benligiyle cocuga odaklaniyor fakat bu sirada INSAN olmaktan KADIN olmaktan vazgeciyor temel ihtiyaclarini bile goremeyip saldikca saliyor kendini bebegine gore ayarliyor sonra aktiviteler azaliyor sosyallik minimuma iniyor basini kasicak vakit kalmiyor tabiricaizse
Bu boyle yillarca suruyor o birey artik anne olduya bebek var sorunluluk var bi cok seye vakit yok en baba bi atkadasinla bir iki saat kahve icersin cocuk kucukken yani genel durum boyle..tabiki istisnalar var ama genelleme yapiyorum
Birde adama bakalim yani BABA ya
E simdi sunu deyip nobetlese bebege bakan her sorumlulugu kadinla paylasan cok dusunceli babalarda vardir ama kac milyinda birdir bilemicem genel anlamda kac adamin evlenince hayati degisiyor gezmesinden kalmiyor sporundan sosyalliginden yani kisaca hayatindan ne geri kaliyor?
E hani birazda kendinden vermekti ebeveyn olmak
Hani sorumlulugun artmasi ve kendinden isteklerinden kismakti
Onceliklerinin degismesiydi
Evet bunlar oluyor olmasina ama bi tek kadina oluyor
Yaa bu durum geriyo beni sanki hak geciyo gibi geliyor
Kursa yazilacagim ama cocuklara bakcak kimse yok
Arkadaslarla disari cikacagim annesiz durmuyolar diye esim ariyor
Ailece bi avm ye piknige tatile gidiyoruz ama ayrica kendinede vakit ayirmak istiyosun bunu adam yapiyor istedigi gibi ama kadina yok bi cok sey
Sonuc olarak bu hic adil degil