Kadın erkek arkadaşlığı

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Kızlar merhaba. Benim yakın bir erkek arkadaşım var , uzak bir şehirden beni görmeye hem de gezmeye gelecek 4 gün kalacak. Bende kalırsın demiştim bu benim için normal çünkü ayşe neyse mehmet de o benim için . Ama birden içime kurt düştü yaşadığımız toplum itibariyle anlıyorsunuzdur beni. Ortak arkadaşlarımız da var , acaba dedikodumuzu yaparlar mı, benim hakkımda kötü düşünülmesinden korktum . Ama çocuğa şimdi otelde kal demeye de çekiniyorum , kırmak istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda , sizce ne yapmalıyım?

Baskalarina göre yadamayin bosverin. Sizi disarda gezerken goren de istese dedikodunuzu yapar.

Bende böyle bir durumu kafama takarım
Evde başka biri olsa neyse ama bekar kadın-erkek arkadaşlığında yatılı misafir bana da ters
Herkesin yaşantısı kendine tabiki ama dışarıdan laf duyarsam da üzülürüm
Keşke söylemeden düşünseydin

Ağırlayacak yeriniz varsa ortak arkadaşlarınızdan birkaçını daha çağırın, hep beraber kalalım deyin. normalde umursamam ama kimseye de durduk yere malzeme vermek istemem

Siz kendinizi biliyorsunuz, gerisinin ne dediği sizi ilgilendirmez. İnsanlar hep konuşur zaten, "Elalem ne der?" diye diye hayatınızı yaşayamıyorsunuz. Elalem iki laf ediyor sonra hayatına bakıyor, siz kendinizi yiyip duruyorsunuz.

Ben de alırdım evime
Aynı şekilde şehir dışına çıkmışsam da o kadar yakın erkek arkadaşımın evinde kalırım, şehirde o kadar yakın arkadaşım varken otelde mi kalacam ?

Kime ne senin misafirinden ? Örümcek beyinli dedikoduculara göre mi yaşayacaksın ? İstediğini ağırla evinde,ye iç eğlen.

çok iyi arkadaşımsa senelerdir tanıyorsam git otelde nkal diyemezdim eğer baştan söz verdiysem.ama ben hiçbir erkeği evime davet etmezdim, yanlış anlaşılabilir, ben üzülebilir babam kalp krizi geçirebilir...gerek yok...söz verdiyseniz yapacak bişii yok.zaten 4 gün kalacakmış

aman nolucak yaaaa onlara neki hemde. kımse kımsenın hayatına burnunu sokmamalı bence ama malesef bızım toplumumuzda boyle olmuyor. bende tek yasıyorum. bana yakın erkek arkadasım senın oldugun sehre gelıcez vs dese ben otelde kal demezdım acıkcası.

evinde ağırlamayıp başbaşa yemeğe çıksan da laf ederler. takıl kafana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…