Baskalarina göre yadamayin bosverin. Sizi disarda gezerken goren de istese dedikodunuzu yapar.Kızlar merhaba. Benim yakın bir erkek arkadaşım var , uzak bir şehirden beni görmeye hem de gezmeye gelecek 4 gün kalacak. Bende kalırsın demiştim bu benim için normal çünkü ayşe neyse mehmet de o benim için . Ama birden içime kurt düştü yaşadığımız toplum itibariyle anlıyorsunuzdur beni. Ortak arkadaşlarımız da var , acaba dedikodumuzu yaparlar mı, benim hakkımda kötü düşünülmesinden korktum . Ama çocuğa şimdi otelde kal demeye de çekiniyorum , kırmak istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda , sizce ne yapmalıyım?
çok iyi arkadaşımsa senelerdir tanıyorsam git otelde nkal diyemezdim eğer baştan söz verdiysem.ama ben hiçbir erkeği evime davet etmezdim, yanlış anlaşılabilir, ben üzülebilir babam kalp krizi geçirebilir...gerek yok...söz verdiyseniz yapacak bişii yok.zaten 4 gün kalacakmışKızlar merhaba. Benim yakın bir erkek arkadaşım var , uzak bir şehirden beni görmeye hem de gezmeye gelecek 4 gün kalacak. Bende kalırsın demiştim bu benim için normal çünkü ayşe neyse mehmet de o benim için . Ama birden içime kurt düştü yaşadığımız toplum itibariyle anlıyorsunuzdur beni. Ortak arkadaşlarımız da var , acaba dedikodumuzu yaparlar mı, benim hakkımda kötü düşünülmesinden korktum . Ama çocuğa şimdi otelde kal demeye de çekiniyorum , kırmak istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda , sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?