- 10 Ekim 2018
- 1.087
- 5.821
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babaanneniz malı alsa bile bu sefer de kendi kız çocuğu varsa eğer ona vermez. Klasik mal erkeğindir zihniyeti. Merak etmeyin bu nesil yavaş yavaş toprak oluyor.
Mal Varlığı ne kadar biy ?Bilmiyorum. Dr akli dengesi yerinde değil demiş erkek kardeşlerine. Hatta onlar yerinde olduğu konusunda rapor verin diye doktoru zorlamış. Dr yerinde değil, o şekilde rapor veremem demiş. Avukata danıştım. Dava açın, vasi atanması talebinde bulunun diyor.
Mal Varlığı ne kadar biy ?
Büyük bşy mi yoksa 2-3 tarla falan nı ?
Gerçi öyle de böyle de eşitsizlik. Vermesin asla.
Diğer kardeşlerini de ikna edin vermesinler.
O zaman ikna edin.Baya bir tarla varmış. Ederi iyi diyorlar. Tam olarak bilgim yok. Katıloyorum size öyle de böyle de eşitsizlik.
İşin tuhafı kızlarına daha vericidir.
Ben usulsüz birşey yapmam. Kimsenin sahtekarlığına ortak olmam. Pişmişlikte nirvanaya ulaşmışlar.Bir de sizi kullanıyorlar utanmadan sakın yardımcı olmayın sağlık raporu için de
Onu da dememişler önce haklısınız demiş sonra fikir değiştirmiş.Doğrudur. Biraz daha damardan girin. Çocuklarının, torunlarının geleceğini onların çocuğu torunu yiyecek falan deyin. Belki ikna olur.
Baskalarini suclamak kolay,
siz burada ben bu islere girismem deyip size onerilen teklifi neden tamamen reddetmiyorsunuz da yapilabilirligini soruyorsunuz ben anlamadim acikcasi.
Onun disinda babaanneniz zaten haksiz, nasil diger kiz kardeslerini de ikna etti ki.
Evet çok sinir oldum.Ben usulsüz birşey yapmam. Kimsenin sahtekarlığına ortak olmam. Pişmişlikte nirvanaya ulaşmışlar.
Tam ben yazacaktım. Klavyene sağlıkDiğer kiz kardeşlere haber uçurun, babaannem sizi ikna etti ama kendi aklı başında değil, doktor sağlıklı karar veremez diyor, siz bir daha düşünün diyin :)