42 günlük bebeğim var.hep evdeyim.kaç gündür acayip bunalım takılıyorum .ev işleri çamaşır yemek bunaldım.eşime de kızıyorum.neden bu ev işlerinde tam bir eşitlik yok neden dünyanın yükünü kadınlar taşıyor.bunları düşünüp stres oluyorum .evde terör estiriyorum.nasıl siz bunları bir bayan olarak bu durumu kabul edebiliyor musunuz?anneme de kızıyorum zamanında iş yaptırmadan büyüttü bizi.şimdi de çoook zoruma gidiyor.ev işlerindenve eşimin eşit iş yapmamasından dolayı mutsuzum.:uhm:
teşekkürler arkadaşlar .ilk evlendiğimizde çok iş yapardı.kapı dolap bile sildiği olurdu.ama o zamanlarda da hayatım boyunca temizlik yapamam ben derdi.sonra yavaş yavaş işleri terketmeye başladı.tuvalet banyo yıkamaz oldu,çamaşırları asmaz oldu falan.şimdiki durum çoğu evli erkeğe göre iyi olabilir ama bana göre çok az.hafta sonları toplu temizliğe (süpür sil toz al gibi...)katılıyor .günlük salata yapıyor bir de düzenlidir evi dağıtmıyor o kadar.bebeği de ona veriyorum bazen altını falan değiştiriyor.yani haftada bir iş yapması hep benim çalışmam canımı sıkıyor.
maddi durumumuz ayda bir büyük temizlik iç.in kadın almaya yetiyor .
bir kabullensem yavaş yavaş kendim de yaparım.ama kabullenemiyorum
normalde çalışıyorum ama şimdi doğum iznindeyim.
dedeiklerinizi söylediğimde beni bunaltıyorsun diyor.ve güya yapacağı varsa da yapmıyomuş.(ama seslenmezsemde zaten yapmıyor)
içinden o kdar geliyor adamın.konuşmak kar etmiyor.
iki gündür hiç selenmedim yeni planım bakalım ne olacak.
kadın olmak çok zor...
Pardon da adam daha ne yapsın size... haftasonları temizliğe katılıyormuş, günlük salata yapıyormuş, düzenli ve evi dağıtmayan bir adammış, bebeğin altını falan değiştiriyormuş arada, aydabir de kadı alıyormuşsunuz...
Pardon kuzum da daha ne yapsın adam.... Herhalde evin hanımı gibi belinde önlükle çamaşır yıkayıp asıp ütüleyip sonrada bulaşık ykayacak hali yok yani....
Bence bulmuşsunuz bunuyorsunuz...
Bende iilk mesajınızı okuyunca adam hiçbişeye karışmıyor sandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?